Jump to content

LFP

Geozee

Recommended Posts

ne znam kako im nisu dali 10+ :da:

Kasiljas.Drug mi rece da je brojao,i da po njegovoj proceni da nije bilo Kasiljasa bilo bi 12:2. :):)

Real je smesan.Odbrana im je do kurca jos kad dodas losu taktiku eto ti 6-2.

Najgore od svega je sto ce Real u prelaznom roku da nakupuje neke zvezde,verovatno vezne i napadace a odbrana ce da im bude suplja kao i obicno.

Mesija i cele odbrane.Koliko puta su i trojica njih trcali za njim ko kucici. :)

Nema sta,najjaci je...kakav Ronaldo,Kaka...Mesi je najbolji,nema price.

Kasiljas.Drug mi rece da je brojao,i da po njegovoj proceni da nije bilo Kasiljasa bilo bi 12:2. :):)

Real je smesan.Odbrana im je do kurca jos kad dodas losu taktiku eto ti 6-2.

Najgore od svega je sto ce Real u prelaznom roku da nakupuje neke zvezde,verovatno vezne i napadace a odbrana ce da im bude suplja kao i obicno.

Mislim da nece.Mislim da su i oni vec shvatili da ovako ne ide.Ocekujem velike promene u Realu na leto.Velike promene u igrackom kadru.Njihova odbrana nista ne valja.Ali nista.Ramos i koliko toliko Pepe.Sve ostalo je katastrofa.Ocaj.Vezni red im nije nista bolji.Roben je suva klasa,ali taj covek je napravljen od stakla.Svaka druga utakmica i povreda.Diara je mnogo dobar.Jeste da je usrao gol danas,ali jebiga,moze se svakome desiti.Ali je super igrac,novi Makelele.Sve ostalo je kita marjanova.Snajder je od one povrede prosle godine totalno otisao u kurac.Van Der Vart je pukao ko lajsna,ni za kurac nije.Marselo se na levom krilu gubi ko slepac u magli.Gago...ne znam,po meni taj igrac ni kurcu ne vredi,ne vidim njegovu poentu u timu.Guti...no comment.Uglavnom,mnogo renoviranja.Pre svega,kreativac u vezi.Neki mastoviti plej.

Mislim da nece.Mislim da su i oni vec shvatili da ovako ne ide.Ocekujem velike promene u Realu na leto.Velike promene u igrackom kadru.Njihova odbrana nista ne valja.Ali nista.Ramos i koliko toliko Pepe.Sve ostalo je katastrofa.Ocaj.Vezni red im nije nista bolji.Roben je suva klasa,ali taj covek je napravljen od stakla.Svaka druga utakmica i povreda.Diara je mnogo dobar.Jeste da je usrao gol danas,ali jebiga,moze se svakome desiti.Ali je super igrac,novi Makelele.Sve ostalo je kita marjanova.Snajder je od one povrede prosle godine totalno otisao u kurac.Van Der Vart je pukao ko lajsna,ni za kurac nije.Marselo se na levom krilu gubi ko slepac u magli.Gago...ne znam,po meni taj igrac ni kurcu ne vredi,ne vidim njegovu poentu u timu.Guti...no comment.Uglavnom,mnogo renoviranja.Pre svega,kreativac u vezi.Neki mastoviti plej.

Пре неки дан си рекао да је Реак по именима бољи од било које енглеске екипе. Откуд сад овај излив искрености?

- Barselona je zaslužila pobedu. Rezultat je takav zato što nismo imali izbora, morali smo da igramo ofanzivno, na pobedu. Prvi golovi su pali posle grešaka i to je presudilo. U jurnjavi za rezultatom smo bili surovo kažnjeni i naše nade da odbranimo pehar su sada potpuno splasle - rekao je trener Reala Huande Ramos.

ako je ovaj normalan...

Како по именима? Лакше се памте? :)

Реално, нису ни близу Јунајтеду у Челсију, ни по именима ни по игри.

Znas dobro nas sta mislim.Nemoj se praviti mutav,posto nisi mutav. :da:

Po imenima su isti ko i Celzi,i jaci od Junajteda.Da ne ulazimo u pricu,vec smo dosta puta diskutovali o tome,i dobro znas sta mislim o vecini igraca Junajteda.A i sam si priznao da sam u pravu.

Igra je druga prica,i tu se slazemo.

Не могу, не вреди. Ти волиш ФИФУ, ја ПЕС, ти Ливерпул, ја Јунајтед, ти Шпанце и Италијане, ја Енглезе, ти хеви и хард рок, ја блек и дет... Џаба... Једино се надам да волиш Јелен и да ћемо га једном попити. :pivopije:

Не могу, не вреди. Ти волиш ФИФУ, ја ПЕС, ти Ливерпул, ја Јунајтед, ти Шпанце и Италијане, ја Енглезе, ти хеви и хард рок, ја блек и дет... Џаба... Једино се надам да волиш Јелен и да ћемо га једном попити. :pivopije:

I to sto kazes.

Jelen mi je omiljeno pivo,eto da se negde i slozimo. :) A verovatno ce biti i prilike da zajedno pocuclamo par komada. :pivopije:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...