Grob Bez Dna Posted May 2, 2009 Report Share Posted May 2, 2009 prcanje. zao mi sto nisu bili ozbiljni u nekim situacijama, al ajd, i 2:6 je do jaja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted May 2, 2009 Report Share Posted May 2, 2009 ne znam kako im nisu dali 10+ Kasiljas.Drug mi rece da je brojao,i da po njegovoj proceni da nije bilo Kasiljasa bilo bi 12:2. Real je smesan.Odbrana im je do kurca jos kad dodas losu taktiku eto ti 6-2. Najgore od svega je sto ce Real u prelaznom roku da nakupuje neke zvezde,verovatno vezne i napadace a odbrana ce da im bude suplja kao i obicno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladream Posted May 2, 2009 Report Share Posted May 2, 2009 ali highlight tekme definitivno dueli Mesija i Meceldera Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted May 2, 2009 Report Share Posted May 2, 2009 Mesija i cele odbrane.Koliko puta su i trojica njih trcali za njim ko kucici. Nema sta,najjaci je...kakav Ronaldo,Kaka...Mesi je najbolji,nema price. Kasiljas.Drug mi rece da je brojao,i da po njegovoj proceni da nije bilo Kasiljasa bilo bi 12:2. Real je smesan.Odbrana im je do kurca jos kad dodas losu taktiku eto ti 6-2. Najgore od svega je sto ce Real u prelaznom roku da nakupuje neke zvezde,verovatno vezne i napadace a odbrana ce da im bude suplja kao i obicno. Mislim da nece.Mislim da su i oni vec shvatili da ovako ne ide.Ocekujem velike promene u Realu na leto.Velike promene u igrackom kadru.Njihova odbrana nista ne valja.Ali nista.Ramos i koliko toliko Pepe.Sve ostalo je katastrofa.Ocaj.Vezni red im nije nista bolji.Roben je suva klasa,ali taj covek je napravljen od stakla.Svaka druga utakmica i povreda.Diara je mnogo dobar.Jeste da je usrao gol danas,ali jebiga,moze se svakome desiti.Ali je super igrac,novi Makelele.Sve ostalo je kita marjanova.Snajder je od one povrede prosle godine totalno otisao u kurac.Van Der Vart je pukao ko lajsna,ni za kurac nije.Marselo se na levom krilu gubi ko slepac u magli.Gago...ne znam,po meni taj igrac ni kurcu ne vredi,ne vidim njegovu poentu u timu.Guti...no comment.Uglavnom,mnogo renoviranja.Pre svega,kreativac u vezi.Neki mastoviti plej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hypnos Posted May 2, 2009 Report Share Posted May 2, 2009 sad dolazim iz grada i ono ladno na live score vidim 6: 2 .....sranje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted May 3, 2009 Report Share Posted May 3, 2009 I corava koka ubode neko zrno , cigano-siptari - spanski separatisti bili bolji , ipak ne moze uvek da Real pobedjuje . Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted May 3, 2009 Report Share Posted May 3, 2009 Kakvo zrno,kakva koka o cemu pricas?Ispada da je Real bolji tim,da se ovo slucajno desilo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted May 3, 2009 Report Share Posted May 3, 2009 Pa slucajno su im uvalili 6 komada,i slucajno su im mogli uvaliti jos toliko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted May 3, 2009 Report Share Posted May 3, 2009 Shit happens. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted May 3, 2009 Report Share Posted May 3, 2009 Pa da.A ponekad shit happens 6 puta za redom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hypnos Posted May 3, 2009 Report Share Posted May 3, 2009 iskreno mi je zao reala.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted May 3, 2009 Report Share Posted May 3, 2009 Ma ko ih jebe kada su raspad.Meni zao sto im Barsa nije uvalila jos ona 3-4,kada su se zajebavali ispred golmana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted May 3, 2009 Report Share Posted May 3, 2009 Sta ima da ti ih bude zao.Zao mi je Juventusa koji je osakacen,nije mi zao kretena koji su potrosili 30 miliona na Pepea i doveli milion zvezda od kojih su napravili pickice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted May 4, 2009 Report Share Posted May 4, 2009 Mislim da nece.Mislim da su i oni vec shvatili da ovako ne ide.Ocekujem velike promene u Realu na leto.Velike promene u igrackom kadru.Njihova odbrana nista ne valja.Ali nista.Ramos i koliko toliko Pepe.Sve ostalo je katastrofa.Ocaj.Vezni red im nije nista bolji.Roben je suva klasa,ali taj covek je napravljen od stakla.Svaka druga utakmica i povreda.Diara je mnogo dobar.Jeste da je usrao gol danas,ali jebiga,moze se svakome desiti.Ali je super igrac,novi Makelele.Sve ostalo je kita marjanova.Snajder je od one povrede prosle godine totalno otisao u kurac.Van Der Vart je pukao ko lajsna,ni za kurac nije.Marselo se na levom krilu gubi ko slepac u magli.Gago...ne znam,po meni taj igrac ni kurcu ne vredi,ne vidim njegovu poentu u timu.Guti...no comment.Uglavnom,mnogo renoviranja.Pre svega,kreativac u vezi.Neki mastoviti plej. Пре неки дан си рекао да је Реак по именима бољи од било које енглеске екипе. Откуд сад овај излив искрености? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted May 4, 2009 Report Share Posted May 4, 2009 Pa po imenima jeste.A u ovom postu ja sam ocenjivao njihovu igru (za koju oduvek govorim da je krs),a ne "imena".Je si l' ti slep? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted May 4, 2009 Report Share Posted May 4, 2009 Како по именима? Лакше се памте? Реално, нису ни близу Јунајтеду у Челсију, ни по именима ни по игри. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted May 4, 2009 Report Share Posted May 4, 2009 taj real je groblje velikih igraca...kod njih prosperiraju samo oni mladjani juzno amerikanci...jedva cekam da kristijano ode tamo...da potvrdim moju teoriju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted May 4, 2009 Report Share Posted May 4, 2009 Verovatno ce Kaka potvrditi tu teoriju http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?...p;nav_id=358748 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladream Posted May 4, 2009 Report Share Posted May 4, 2009 - Barselona je zaslužila pobedu. Rezultat je takav zato što nismo imali izbora, morali smo da igramo ofanzivno, na pobedu. Prvi golovi su pali posle grešaka i to je presudilo. U jurnjavi za rezultatom smo bili surovo kažnjeni i naše nade da odbranimo pehar su sada potpuno splasle - rekao je trener Reala Huande Ramos. ako je ovaj normalan... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted May 4, 2009 Report Share Posted May 4, 2009 Како по именима? Лакше се памте? Реално, нису ни близу Јунајтеду у Челсију, ни по именима ни по игри. Znas dobro nas sta mislim.Nemoj se praviti mutav,posto nisi mutav. Po imenima su isti ko i Celzi,i jaci od Junajteda.Da ne ulazimo u pricu,vec smo dosta puta diskutovali o tome,i dobro znas sta mislim o vecini igraca Junajteda.A i sam si priznao da sam u pravu. Igra je druga prica,i tu se slazemo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted May 4, 2009 Report Share Posted May 4, 2009 Јебеш имена када игре нема. Само рад, ред и дисциплина! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted May 4, 2009 Report Share Posted May 4, 2009 Slazem se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted May 4, 2009 Report Share Posted May 4, 2009 Не могу, не вреди. Ти волиш ФИФУ, ја ПЕС, ти Ливерпул, ја Јунајтед, ти Шпанце и Италијане, ја Енглезе, ти хеви и хард рок, ја блек и дет... Џаба... Једино се надам да волиш Јелен и да ћемо га једном попити. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted May 4, 2009 Report Share Posted May 4, 2009 severno od bg-a se pije lav... ... kaka bolje da prestane da igra fudbal,nego da predje u real...za vrhunskog igraca nema nista gore nego da predje u real... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted May 4, 2009 Report Share Posted May 4, 2009 Не могу, не вреди. Ти волиш ФИФУ, ја ПЕС, ти Ливерпул, ја Јунајтед, ти Шпанце и Италијане, ја Енглезе, ти хеви и хард рок, ја блек и дет... Џаба... Једино се надам да волиш Јелен и да ћемо га једном попити. I to sto kazes. Jelen mi je omiljeno pivo,eto da se negde i slozimo. A verovatno ce biti i prilike da zajedno pocuclamo par komada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts