Jump to content

LFP

Geozee

Recommended Posts

Ali ni Christmas Brew ne zaostaje ,jel da ? :D .

:da: :da: :da:

Ne kazem da nije istina, ali mi ovo pre deluje kao skupljanje glasova pred izbore.

Jeste,tako se skupljaju glasovi.Ali ipak,setimo se koga je svojevremeno Perez doveo u Real. :da:

Ja sam gotovo ubedjen da ce ovoga leta stvari biti potpuno drugacije.Ruku na srce,ipak je rec o najvecem klubu na planeti,i zelja velike vecine igraca je da zaigra za Real.Dakle,sa te strane nema problema.Novac isto nije nikakav problem,posto je Real pun ko brod.Jedini problem je uprava i njihova nesposobnost,ali i to ce se resiti na leto posto su izbori,dobice novog (starog) predsednika i verovatno novu garnituru ljudi.

Mislim da ce Real napraviti dobar tim na leto,i da ce sledece godine zajedno sa Barsom dominirati evropom.

Real ima odlicne igrace (sa izuzetkom odbrane koja je 80% krs).Ali nema tri bitne stvari:timski duh,centralnog veznog sa mozgom i kao sto ti rece,trenera.Ovaj trener uopste nije los,ja ne znam sto ga ljudi napadaju toliko.Pa otkako je on na klupi,ovaj debakl protiv Barse mu je jedini poraz u prvenstvu.Ali cinjenica je da treba bolji,pre svega trener sa vise autoriteta i muda,i trener sa vise iskustva i vaznih duela iza sebe.

Po meni Real na leto treba pazariti sledece:2-3 vrhunska odbrambena igraca,jednog vrhunskog centralnog veznog i jednog vrhunskog napadaca.To je bas ono sto gori u timu.Ostalo bi samo bilo pojacavanje.E sada,problem mogu predstavljati i stanja dvojice jako bitnih igraca za njih,Robena i Snajdera.Obojica kubure sa povredama i to ih cini nepouzdanima.I zbog toga treba i jedno vrhunsko krilo.

Edited by lemmy sixx

• 2 weeks later...

Nece jer nece ni da predje u Partizan.

Obradovic ce da se zajebe ako ode u Barsu,kao sto se Tosic zajeb'o.

Viljareal pobedio Real uprkos onoj sudijskoj picketini koja je priznala Iguainov gol rukom iz ofsajda.Ako dobijemo jednu od zadnje dve idemo u kup Uefa sigurno,sa dve od dve mozemo i u LS.Sledeca sa Valensijom kod kuce je kljucna.Ako to dobijemo apsurd bi bio da ne padne Majorka u zadnjem kolu.

Deportivo koji je sedmi sa 57 bodova igra do kraja sa Seviljom i Barsom,Valensija(59 bodova kao i Viljareal) sa Viljarealom u gostima i Bilbaom kod kuce,Atletiko(61) sa Bilbaom i Almerijom,Sevilja(64) sa Deportivom i Numansijom.

Najbolji raspored ima Atletiko,najvise bodova Sevilja,najmanje izglede Deportivo a nadam se da ce najvise srece imati Viljareal. :rockdevil:

Kakav maler nas bije,Sena i Santi se povredili pred kraj sezone... :no:

Edited by El Karnisero

Valensija ima zvucniji tim sto se tice imena ali Pelegrini vec dosta gradi ovaj tim i vidi se da je napravio jaku ekipu.Bez dva najbolja igraca smo pobedili Real koji je imao podrsku sudija.Slomila nas je LS,nemamo klupu za nju.Treba nam jos 3-4 kvalitetna igraca.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...