Hail Metal Posted May 4, 2009 Report Share Posted May 4, 2009 Jelen mi je omiljeno pivo, Ali ni Christmas Brew ne zaostaje ,jel da ? . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted May 4, 2009 Report Share Posted May 4, 2009 Kandidatura Pereza za predsednika Reala . Kao sto se i znalo , samo gde je toliko spominjani Benzema , sad je pravo vreme da se igrac takvog kalibra kupi . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imrahil Posted May 4, 2009 Report Share Posted May 4, 2009 Verovatno ce Kaka potvrditi tu teoriju http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?...p;nav_id=358748 Ne kazem da nije istina, ali mi ovo pre deluje kao skupljanje glasova pred izbore. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted May 4, 2009 Report Share Posted May 4, 2009 Ali ni Christmas Brew ne zaostaje ,jel da ? . :da: Ne kazem da nije istina, ali mi ovo pre deluje kao skupljanje glasova pred izbore. Jeste,tako se skupljaju glasovi.Ali ipak,setimo se koga je svojevremeno Perez doveo u Real. Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted May 4, 2009 Report Share Posted May 4, 2009 Nista ne znace ta obecanja,nema koga nisu pomenuli u prosloj kampanji pa evo,Real je i dalje kurcina od tima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted May 4, 2009 Report Share Posted May 4, 2009 Ja sam gotovo ubedjen da ce ovoga leta stvari biti potpuno drugacije.Ruku na srce,ipak je rec o najvecem klubu na planeti,i zelja velike vecine igraca je da zaigra za Real.Dakle,sa te strane nema problema.Novac isto nije nikakav problem,posto je Real pun ko brod.Jedini problem je uprava i njihova nesposobnost,ali i to ce se resiti na leto posto su izbori,dobice novog (starog) predsednika i verovatno novu garnituru ljudi. Mislim da ce Real napraviti dobar tim na leto,i da ce sledece godine zajedno sa Barsom dominirati evropom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted May 4, 2009 Report Share Posted May 4, 2009 Ja mislim da njima pre svega treba vrlo kvalitetan trener.Tek onda igraci.Nema Real toliko lose igrace,samo sto imaju loseg trenera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted May 4, 2009 Report Share Posted May 4, 2009 (edited) Real ima odlicne igrace (sa izuzetkom odbrane koja je 80% krs).Ali nema tri bitne stvari:timski duh,centralnog veznog sa mozgom i kao sto ti rece,trenera.Ovaj trener uopste nije los,ja ne znam sto ga ljudi napadaju toliko.Pa otkako je on na klupi,ovaj debakl protiv Barse mu je jedini poraz u prvenstvu.Ali cinjenica je da treba bolji,pre svega trener sa vise autoriteta i muda,i trener sa vise iskustva i vaznih duela iza sebe. Po meni Real na leto treba pazariti sledece:2-3 vrhunska odbrambena igraca,jednog vrhunskog centralnog veznog i jednog vrhunskog napadaca.To je bas ono sto gori u timu.Ostalo bi samo bilo pojacavanje.E sada,problem mogu predstavljati i stanja dvojice jako bitnih igraca za njih,Robena i Snajdera.Obojica kubure sa povredama i to ih cini nepouzdanima.I zbog toga treba i jedno vrhunsko krilo. Edited May 4, 2009 by lemmy sixx Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted May 5, 2009 Report Share Posted May 5, 2009 Ако отерају Мијата, на коњу су. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted May 5, 2009 Report Share Posted May 5, 2009 Oterace ga , ali Mijat ce uvek biti posredno ili neposredno clan porodice Reala , ipak im je doneo mnogo trofeja , i kao igrac i kao direktor . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted May 15, 2009 Report Share Posted May 15, 2009 (edited) Obradovic u Barseloni ? Proce kao Ciric i Ognjenovic , mislim da bi njegovom stilu igre vise odgovarao Juventus , ali realno on treba prvo da predje u klub drugog ranga tipa Fiorentina , Aston Vila , Valensija , Dorusija Dortmund , pa onda u velike timove . Edited May 15, 2009 by Hail Metal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted May 15, 2009 Report Share Posted May 15, 2009 ne moze igrac da igra protiv banata,cukarickog i sl...da igra po ornicama...pa da onda igra protiv najacih eropskih ekipa...ne ide to tako,fali tu jos koji stepenik...neka rusija ili neki prosecni klub iz neke jace lige... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted May 15, 2009 Report Share Posted May 15, 2009 Mozda je sve to dogovr Antic-Partizan-Atletiko-Barsa , u kojem Obradovic prelazi u Farsu a Ujfalusi , kao sto se i ranije pricalo u Partizan , no videcemo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted May 15, 2009 Report Share Posted May 15, 2009 (edited) Ујфалуши ће проћи као Аилтон у Звезди. Edited May 15, 2009 by Scouse Buster Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted May 20, 2009 Report Share Posted May 20, 2009 (edited) Nece jer nece ni da predje u Partizan. Obradovic ce da se zajebe ako ode u Barsu,kao sto se Tosic zajeb'o. Viljareal pobedio Real uprkos onoj sudijskoj picketini koja je priznala Iguainov gol rukom iz ofsajda.Ako dobijemo jednu od zadnje dve idemo u kup Uefa sigurno,sa dve od dve mozemo i u LS.Sledeca sa Valensijom kod kuce je kljucna.Ako to dobijemo apsurd bi bio da ne padne Majorka u zadnjem kolu. Deportivo koji je sedmi sa 57 bodova igra do kraja sa Seviljom i Barsom,Valensija(59 bodova kao i Viljareal) sa Viljarealom u gostima i Bilbaom kod kuce,Atletiko(61) sa Bilbaom i Almerijom,Sevilja(64) sa Deportivom i Numansijom. Najbolji raspored ima Atletiko,najvise bodova Sevilja,najmanje izglede Deportivo a nadam se da ce najvise srece imati Viljareal. Kakav maler nas bije,Sena i Santi se povredili pred kraj sezone... Edited May 20, 2009 by El Karnisero Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted May 20, 2009 Report Share Posted May 20, 2009 Viljareal zeli Akinfeeva? Ovo bi bilo do jaja,mada nam ne treba neki previse dobar golman,Lopez brani kao zmaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morbid god Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 Ne treba VAM? Kako ste mi tamo, viljariba i viljabaho. Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 Nam.Ja se poistovecujem sa Zvezdom i Viljarealom.Molim lepo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted May 22, 2009 Report Share Posted May 22, 2009 Danas sa Valensijom.Dace Bog... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted May 22, 2009 Report Share Posted May 22, 2009 ...da Valensija pobedi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted May 22, 2009 Report Share Posted May 22, 2009 Daleko bilo. Ne igra im Silva. Ali nema Santija sigurno kod nas.Sena mozda igra ali su male sanse za to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted May 22, 2009 Report Share Posted May 22, 2009 Meni su i jedni i drugi simpaticni,i "gotivim" oba kluba.ALi bih vise voleo da Valensija igra LS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted May 22, 2009 Report Share Posted May 22, 2009 Valensija ima zvucniji tim sto se tice imena ali Pelegrini vec dosta gradi ovaj tim i vidi se da je napravio jaku ekipu.Bez dva najbolja igraca smo pobedili Real koji je imao podrsku sudija.Slomila nas je LS,nemamo klupu za nju.Treba nam jos 3-4 kvalitetna igraca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted May 25, 2009 Report Share Posted May 25, 2009 http://goal.com/en/news/467/turkey/2009/05...telrooy-reports Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted May 25, 2009 Report Share Posted May 25, 2009 Interesantno...sta ga boli kurac,ide da zaradi jos nesto kesa pre nego sto ode u penziju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts