Jump to content

Recommended Posts

Posted

Реал је срање :):):):) ок, шалу (хм, да ли је шала) на страну, не знам шта имате против Пелегринија?! човек је показао како од малог тима да створи страх и трепет! па јеботе у колико утакмица тај Виљареал није од Манчестера не само изгубио, него није ни гол примио!! а што се тиче Сене, Росија и Казорле, што их спомену Карнисеро, мислим да су много бољи играчи од тренутних Реалових везњака.

Posted

Реал се баш навадио на Јунајтед у последњих неколико година, јеб'о им пас матер. Нема шансе да се ово деси.

Posted

па ако је већ тако, онда постоје две опције: једна је да Роналдо оде, а друга је да Видић оде. заједно нема шансе. е сад, пошто сам ја заклети АнтиМадридиста, као и заклети Барсин фан, волео бих да се остваре приче да Видић иде у Барсу. а Роналда ко јебе. :)

Posted

Ma kakvi,nece Ferguson pustiti,sanse nema.Samo lud covek bi se odrekao Vidica.Pominju se neke ogromne sume,oko 40 miliona,ali cisto sumnjam da ce ga pustiti,pogotovo ako uzmemo u obzir da Ferdinand matori,a da adekvatne zamene nemaju.

Posted

Kaka je sve izvesniji.Rekli su danas i Galijani i Berluskoni da ga ne zele prodati,ali da ce morati posto je Milan u velikom novcanom gubitku.Takodjer sam citao na par mesta da je sve dogovoreno i za Vilju,radi se o transferu od 40 miliona.A za Vidica salju ponudu u cetvrtak od 30 miliona.Videcemo sta ce od svega toga biti,ali sam siguran da ce Real u ovom prelaznom roku dovesti barem 3-4 vrhunska igraca.

Posted

Болесници. Не могу сви они заједно да играју, а још горе је да било ко седи на клупи. Имбецили.

Posted

Руд је био сјајан у првој сезони у Реалу, проглашен је за најбољег странца, најбољег дебитанта и био је најбољи стрелац. Штета што га повреде не заобилазе.

Posted

Сећам се, када га је Манчестер узимао, целу сезону није играо у ПСВ-у због повреде. Једино се у Јунајтеду и наиграо. :mhihi:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...