Jump to content

Recommended Posts

Posted

Боље би било када би Платини прогурао да годишње ограничење на трансфере буде 100 милиона, као и лимите за плате играча. Али, нажалост, само пусти снови. Дотле Реал буквално зеза кризу.

Posted

Visina transfera bi bila normalna, ali broj ne. Mančester ili Real bi za 100 miliona doveli 4 vrhunska igrača, a mali klubovi bi duvali, pošto ne bi mogli da ponude ni približne plate.

Posted
http://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=365243

Одлични коментари.

Јебем им матер болесну да им јебем, да ли су они свесни колико је то новца?

ovaj lik je usao na editor i nabudzio sebi nenormalan budzet i sad se zeza:)))

Ovaj bas mnogo igra Manager

ljudi, za te pare ja bi dao da me jebe ceo stadion...!

(burgija, 10. jun 2009 15:41)

Kakav Gago, gari nema pojma, bolje Kacar umesto njega

bolje da je te pare ulozio u ministarstvo prosvete srbije,ili dao pare za nove izbore

(ministar, 10. jun 2009 18:51)

Sve u svemu tih 96miliona i nije neka lova.

nema likovi su me nasmejali da sam plakao

Posted
Боље би било када би Платини прогурао да годишње ограничење на трансфере буде 100 милиона, као и лимите за плате играча. Али, нажалост, само пусти снови. Дотле Реал буквално зеза кризу.

да, али питање је како би онда најбољи и најплаћенији играчи играли, и колико би били заинтересовани кад би им се лимитирала плата.

Posted

завршила се прича око Ибрахимовића. оде у Барсу. једино сад Ето'о може да сјебе. лик за 5 година тражи 65 милиона евра! 13 милиона по сезони. не знам, да Интер има те паре, не би ни продавали Ибрахимовића.

Posted

Ako dovedu Vilju,Silvu i Riberija tek ce da odu u kurac.Oni ne mogu svi da igraju zajedno.

Jedino pametno pojacanje koje se pominje je Majkon.

Nadam se da Ibrahimovic nece preci u Barsu,samo bi ih oslabio.

Posted (edited)

http://www.goal.com/en/news/12/spain/2009/...llarreal-report

Hoce Dudu a odbija Aranga.Kakva restauracija tima?Ne sluti na dobro.

Kabanjas?

Cenim da nije los,imamo dobre skaute za Juznu Ameriku.

Santi car.

Mati na pozajmici?

Bolje da ga forsiraju.

Cuo sam da Pelegrini hoce Gonzala i Godina u Realu,nadam se da se to nece ostvariti.

Edited by El Karnisero
Posted

Ovo što je Lemi rekao će se verovatno pokazati istinitim i mislim da će to biti velik problem Reala. Ce je morao da sluša Fergusona, kao i svi drugi igrači, ali sumnjam da će ga boleti kurac za Pelegrinija.

Posted

Nikakav on autoritet nema.Pogotovo za ovakav tim koji sada pravi Real.Takav tim bi mogli kontrolisati buldozi kao sto su Kapelo,Lipi,Ferguson ili Murinjo,iako cisto sumnjam da bi iko od njih zeleo sve te igrace u timu.

Druga stvar je sto Pelegrinija niko nista nece pitati za pojacanja.Perez ce kupovati sta mu volja,a Pelegrini ce morati stavljati u tim ono sto mu ovaj kaze.U principu,Real uvek kuburi sa trenerima,posto dosta pritiska ide sa vrha.Jedan Kapelo je dva puta dobio otkaz,iako je oba puta bio prvak.To govori sve.

Posted

Сви ће на ПЕС да се отимају за ''краљевски клуб''. Убудуће играм против рачунара. :D

Posted

Junajted til aj daj. Kad neko uzme Mančester, ne igram. Pitaju me zašto, odgovaram da bi mi se srce pocepalo kad bih Fan Der Caru dao gol. :wub:

Posted
Zato i mislim da će Real biti zver u PESu i FIFAi, ali ne i u realnosti.

Stvarno, biće horor u obe igre. :no:

To sigurno...protiv njih cu igrati kao sto sam igrao protiv Barse na ovogodisnjem izdanju:4 nazad,dva zadnja vezna,dva na krilu,poluspic i jedan napadac.

Posted

Лемијева тактика је опробано берићетна. Било да дркам Борусијом или Манчестерчићем...са њима једино и играм.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...