vudun Posted June 10, 2009 Report Share Posted June 10, 2009 Боље би било када би Платини прогурао да годишње ограничење на трансфере буде 100 милиона, као и лимите за плате играча. Али, нажалост, само пусти снови. Дотле Реал буквално зеза кризу. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted June 10, 2009 Report Share Posted June 10, 2009 Dokle god fudbal izmedju ostaloga sluzi i za pranje para,tako sta je nemoguce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted June 10, 2009 Report Share Posted June 10, 2009 Visina transfera bi bila normalna, ali broj ne. Mančester ili Real bi za 100 miliona doveli 4 vrhunska igrača, a mali klubovi bi duvali, pošto ne bi mogli da ponude ni približne plate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted June 10, 2009 Report Share Posted June 10, 2009 Pa?Nista se ne menja.Isti kurac ko i sada,samo sto su transferi manji. Manji klubovi uvek duvaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted June 10, 2009 Report Share Posted June 10, 2009 Ne treba uvoditi limite. Treba pustiti i cekati dok sve ne ode u kurac. Tako jedino stvari mogu da se dovedu u red. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted June 10, 2009 Report Share Posted June 10, 2009 http://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=365243 Одлични коментари. Јебем им матер болесну да им јебем, да ли су они свесни колико је то новца? ovaj lik je usao na editor i nabudzio sebi nenormalan budzet i sad se zeza:))) Ovaj bas mnogo igra Manager ljudi, za te pare ja bi dao da me jebe ceo stadion...! (burgija, 10. jun 2009 15:41) Kakav Gago, gari nema pojma, bolje Kacar umesto njega bolje da je te pare ulozio u ministarstvo prosvete srbije,ili dao pare za nove izbore (ministar, 10. jun 2009 18:51) Sve u svemu tih 96miliona i nije neka lova. nema likovi su me nasmejali da sam plakao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted June 10, 2009 Report Share Posted June 10, 2009 kada jedan klub krene sa takvim cifama i drugi moraju to da isprate...oni ludi seici poceli da kupuju sve sto signu...a puni para i jos bez mozga... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted June 10, 2009 Report Share Posted June 10, 2009 'Ladno su na Gay92 objavili komentar koji sadrzi the f-word... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted June 11, 2009 Report Share Posted June 11, 2009 Боље би било када би Платини прогурао да годишње ограничење на трансфере буде 100 милиона, као и лимите за плате играча. Али, нажалост, само пусти снови. Дотле Реал буквално зеза кризу. да, али питање је како би онда најбољи и најплаћенији играчи играли, и колико би били заинтересовани кад би им се лимитирала плата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted June 11, 2009 Report Share Posted June 11, 2009 завршила се прича око Ибрахимовића. оде у Барсу. једино сад Ето'о може да сјебе. лик за 5 година тражи 65 милиона евра! 13 милиона по сезони. не знам, да Интер има те паре, не би ни продавали Ибрахимовића. Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 Ako dovedu Vilju,Silvu i Riberija tek ce da odu u kurac.Oni ne mogu svi da igraju zajedno. Jedino pametno pojacanje koje se pominje je Majkon. Nadam se da Ibrahimovic nece preci u Barsu,samo bi ih oslabio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 (edited) http://www.goal.com/en/news/12/spain/2009/...llarreal-report Hoce Dudu a odbija Aranga.Kakva restauracija tima?Ne sluti na dobro. Kabanjas? Cenim da nije los,imamo dobre skaute za Juznu Ameriku. Santi car. Mati na pozajmici? Bolje da ga forsiraju. Cuo sam da Pelegrini hoce Gonzala i Godina u Realu,nadam se da se to nece ostvariti. Edited June 12, 2009 by El Karnisero Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 neka odvede godina, ne mogu da ga gledam. gonzala nek ne dira, on je dobar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 Ko da ce Pelegrinija neko nesto da pita tamo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 neka odvede godina, ne mogu da ga gledam. gonzala nek ne dira, on je dobar. Tog Godina svi hvale i hvale a covek je tezak prosek od igraca plus zna da kiksne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 Ovo što je Lemi rekao će se verovatno pokazati istinitim i mislim da će to biti velik problem Reala. Ce je morao da sluša Fergusona, kao i svi drugi igrači, ali sumnjam da će ga boleti kurac za Pelegrinija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 Nikakav on autoritet nema.Pogotovo za ovakav tim koji sada pravi Real.Takav tim bi mogli kontrolisati buldozi kao sto su Kapelo,Lipi,Ferguson ili Murinjo,iako cisto sumnjam da bi iko od njih zeleo sve te igrace u timu. Druga stvar je sto Pelegrinija niko nista nece pitati za pojacanja.Perez ce kupovati sta mu volja,a Pelegrini ce morati stavljati u tim ono sto mu ovaj kaze.U principu,Real uvek kuburi sa trenerima,posto dosta pritiska ide sa vrha.Jedan Kapelo je dva puta dobio otkaz,iako je oba puta bio prvak.To govori sve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 Zato i mislim da će Real biti zver u PESu i FIFAi, ali ne i u realnosti. Stvarno, biće horor u obe igre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 Сви ће на ПЕС да се отимају за ''краљевски клуб''. Убудуће играм против рачунара. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 Ja ne...stara dama je default. Diego vil dominejt suprim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 Junajted til aj daj. Kad neko uzme Mančester, ne igram. Pitaju me zašto, odgovaram da bi mi se srce pocepalo kad bih Fan Der Caru dao gol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 Zato i mislim da će Real biti zver u PESu i FIFAi, ali ne i u realnosti. Stvarno, biće horor u obe igre. To sigurno...protiv njih cu igrati kao sto sam igrao protiv Barse na ovogodisnjem izdanju:4 nazad,dva zadnja vezna,dva na krilu,poluspic i jedan napadac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 Лемијева тактика је опробано берићетна. Било да дркам Борусијом или Манчестерчићем...са њима једино и играм. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted June 13, 2009 Report Share Posted June 13, 2009 Samo 4-4-2, nijednu drugu ne koristim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted June 13, 2009 Report Share Posted June 13, 2009 Tako igram protiv spanaca.Protiv engleza i italijana igram 4-1-3-2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts