Jump to content

LFP

Geozee

Recommended Posts

у ЛШ су их два пута покрали (непостојећи гол Ливерпула и лудо Оребро),

Opet haluciniras , u mecevima Liverpul - Celsi , Liverpul je vise pokraden , setimo se monstruma Rosetija .

Za Barselonu si u pravu , cuo sam da dizu spomenik pored Nou Kampa u cast Koljacu iz Osla , jer je ipak on najzasluzniji za evropsku titulu katalonskih separatista .

Zamislite vi sada da i Riberi dodje,i da u veznom redu igraju Ronaldo,Kaka i Riberi.Cemu to sunce ti jebem?!?Zasto?Oni nisu normalni.

Jedina logika u transfer politici Reala je ta da je fora da puknes sto vece pare na neku zvezdu koja je po pravila neki ofanzivni igrac.I onda nema ko da trci i kvari igru protivniku a u odbrani igraju Raul Bravo,Pavon i ostali sabani.

Mogu oni da dovedu Vilju ali iz nekog razloga nece da trose previse para na Spance.

Jedina logika u transfer politici Reala je ta da je fora da puknes sto vece pare na neku zvezdu koja je po pravila neki ofanzivni igrac.I onda nema ko da trci i kvari igru protivniku a u odbrani igraju Raul Bravo,Pavon i ostali sabani.

Imaju oni igrace za kvarenje igre:dvojicu Diara.Super su oni,i tu su ok.Njima trebaju stoper i levi bek.I to vrhunski.

Дијару 'оће шутне и сву шесторицу Холанђана. :confused: Перезави се дефинитивно накљукао шпанским мушицама...

Edited by Вуду ░▒▓▓▒░

jok, fudbalski. neki veterani valjda, koliko sam skapirao iz nekih frugih slika.

evo ga jedan navijach desno...

16121.jpg

edit: kada sam stavo prvu sliku, bio sam u tripu da je ovo tema za ekipu, izvinjavam se na oftopiku.

Edited by SkullKrusheR

Војвода Степа је на 30 километара од Житишта, учествовао сам тамо у неком квизу општег знања кад сам ишао у седми разред. :rockdevil:

Прича о томе може на тему о бламовима, иако смо победили. :)

Novi fudbaler Reala iz Madrida Kristijano Ronaldo izjavio je da voli to što mu protivnički navijači zvižde na utakmicama kad god dodirne loptu.

Navijači klubova Premijer lige počeli su redovno da zvižde Ronaldu od Svjetskog prvenstva u Njemačkoj, kada je u četvrtfinalu reprezentativac Engleske Vejn Runi dobio crveni karton zbog sukoba s njim.

- Volim kada mi ljudi zvižde, kada vidim mržnju u njihovim očima i kada me vrijeđaju. Mnogi me mrze, ali još više je onih koji me vole i koji me podržavaju. Osjećam se loše samo kada na terenu ne pokažem sve što umijem, ali se to, srećom, rijetko dešava - rekao je Ronaldo za televiziju Skaj.

Iako je s Mančesterom osvojio tri titule prvaka Engleske i evropsku Ligu šampiona, on je ocijenio da ima još mnogo toga da uradi kako bi ušao u istoriju fudbala.

Ronaldo je dodao da ne želi da ga porede sa igračem Barselone Lionelom Mesijem, sa kojim ga narednih sezona očekuju dueli u španskom "El Klasiko" derbiju.

- Nemam na čemu da zavidim Mesiju. Ne želim da me porede s drugim fudbalerima. Ja sam Kristijano Ronaldo i mogu da osvojim više trofeja od bilo koga - zaključio je Portugalac.

:no:

Naduvani sminker.

:):):)

Ko ce bre da kupi Saviolu? :)

kakav drogosh retardirani...

btw...

16120.jpg

:)

Logo! :)

Znam za taj klub.A pogledajte im logo,isti Juventusov. :)

nego,ima i klub Crvena Zvezda Vojvoda Stepa,igraju u nekoj vojvodjanskoj ligi.

Ima Crvena Zvezda iz Suvodola! :)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...