kuruz Posted August 7, 2007 Report Posted August 7, 2007 Pa naravno da mu je bolje da ode u Valensiju...veci klub,veci apetiti,bolje sansa za napredovanjem,i tu igra Kezman. Какав, бре, Кежман? Не игра он у Валенсији... Замислите тандем Виља - Жигић!
Geozee Posted August 7, 2007 Author Report Posted August 7, 2007 Ma de ce Zigic pored Ville i Morientesa... ne bi se naigrao... ja mislim...
lemmy sixx Posted August 7, 2007 Report Posted August 7, 2007 Какав, бре, Кежман? Не игра он у Валенсији... Замислите тандем Виља - Жигић! Zaboravio sam staviti "ne" ispred "igra".Ispravljeno. Jebes Fener i Kezmana. Morientes je kurton od fudbalera.Zile je za njega car. Vilja-Zigic bi bio odlican tandem...Vilja brz i okretan,Zigic visok,jak i odlicno igra glavom.
Geozee Posted August 7, 2007 Author Report Posted August 7, 2007 Mozda se i uklope... ali morace Zigic da istisne ovo Morientesa... tesko da je on los igrac...
Dowla Posted August 9, 2007 Report Posted August 9, 2007 Žigić potpisuje za Valensiju Valensija je postigla dogovor sa Rasingom iz Santandera o dovođenju Nikole Žigića. Ugovor će biti potpisan na pet godina, a ostalo je još da se obave lekarski prgledi. Srpski reprezentativac je došao u Rasing iz Crvene zvezde 2006 godine. U svojoj prvoj sezoni u Španiji postigao je 13 golova i imao 5 asistencija. Visina transfera bi trebalo da bude 20 miliona evra što uključuje i fudbalerovu platu za 5 pet sezona. Dolaskom Žigića u Valensiju postavlja se pitanje budućnosti napadača Fernanda Morijentesa, koja ga je tražila Saragosa.
lemmy sixx Posted August 9, 2007 Report Posted August 9, 2007 Super,neka mu je sa srecom.Valensija je odlican klub,i mislim da ce se super uklopiti.
Álvaro Recoba Posted August 10, 2007 Report Posted August 10, 2007 Лепо... Велико појачање... Драго ми је и за Жигића,али видећемо како ће...
lemmy sixx Posted August 10, 2007 Report Posted August 10, 2007 Da...sa njima dvojicom su malo izvukli ovaj prelazni rok.
Geozee Posted August 10, 2007 Author Report Posted August 10, 2007 Mrzim Drente-a... olos najveci folirantski...
lemmy sixx Posted August 10, 2007 Report Posted August 10, 2007 Ali je sjajan igrac,talenat do jaja.Steta sto je otisao u budjavi Real.
Zagrivuk Posted August 10, 2007 Report Posted August 10, 2007 Žigić potpisuje za Valensiju Valensija je postigla dogovor sa Rasingom iz Santandera o dovođenju Nikole Žigića. Ugovor će biti potpisan na pet godina, a ostalo je još da se obave lekarski prgledi. Srpski reprezentativac je došao u Rasing iz Crvene zvezde 2006 godine. U svojoj prvoj sezoni u Španiji postigao je 13 golova i imao 5 asistencija. Visina transfera bi trebalo da bude 20 miliona evra što uključuje i fudbalerovu platu za 5 pet sezona. Dolaskom Žigića u Valensiju postavlja se pitanje budućnosti napadača Fernanda Morijentesa, koja ga je tražila Saragosa. Nisam znao da Ziga toliko vredi! Svaka cast!
lemmy sixx Posted August 11, 2007 Report Posted August 11, 2007 Bolje i to nego u Chelsea... Naravno.Sve je bolje od Chelsea.
Álvaro Recoba Posted August 13, 2007 Report Posted August 13, 2007 Звезда сад узела више пара за Жигића него кад га је продала...
Geozee Posted August 13, 2007 Author Report Posted August 13, 2007 Звезда сад узела више пара за Жигића него кад га је продала... I eto Piksiju vikendice na Bahamima...
kuruz Posted August 13, 2007 Report Posted August 13, 2007 Пиксијева жена једе колаче које јој доносе чартер летовима из Париза, пичка ли јој материна.
lemmy sixx Posted August 15, 2007 Report Posted August 15, 2007 Ja sam jos uvek za onu dobru staru varijantu,da desni bek treba nositi dvojku a centarfor devetku.
Geozee Posted August 15, 2007 Author Report Posted August 15, 2007 (edited) Ma nema veze to... bas je do jaja ovako... Da se zna, koliko je covek metara visok... Edited August 15, 2007 by Geozee
*nitro* Posted August 20, 2007 Report Posted August 20, 2007 sevilja oprala real 5-3 u shpanskom super kupu..
Recommended Posts