Jump to content

LFP

Geozee

Recommended Posts

Још мало дебилних изјава:

NAJSKUPLJI nogometaš svijeta Cristiano Ronaldo (24) nikad nije bio poznat po svojoj skromnosti, a još jednom je postavio ljestvicu visoko svojom najnovijom izjavom, prvom za španjolske medije po transferu u Real Madrid.

Nakon šest godina provedenih u Manchester Unitedu najbolji je svjetski nogometaš u ovom trenutku u izboru FIFA-e i France Footballa zamijenio dres "crvenih vragova" s onim Reala u transferu vrijednom 94 milijuna eura. Portugalac se jako veseli novom izazovu koji je pred njim i ide ka njemu sa puno samopouzdanja.

"Moj cilj je postati jedan od najboljih igrača u Realovoj povijesti, ili čak najbolji", rekao je Ronaldo za Marcu. "Kada sam dovršio transfer laknulo mi je. Sada mogu mirno reći da mi se ispunio san", dodao je Portugalac, te je komentirao i svotu novca koju je Real platio za njegovu kupnju.

"Florentino Perez (Realov predsjednik, op.a.) je revolucionizirao svijet nogometa, ali ja ću dokazati da vrijedim onoliko koliko je za mene platio. Ponedjeljak (dan njegova službenog predstavljanja u Realu, op.a.) će biti najveći trenutak u mom životu."

Na kraju je Ronaldo, koji će u Realu vjerojatno nositi dres s brojem 9, komentirao i glasine o svojem životu playboya koje ga prati po medijima.

"Nisam ona osoba o kojoj se piše u žutom tisku i u senzacionalističkim medijima."

Hehe,nece nositi broj 7.Jebiga,Raul je Raul,nema sa njim zajebancije.
Raulu bi bilo najbolje da odigra sledecu sezonu na guzove, i onda fino ode u penziju. Ocigledno je da vise ne moze da igra na vrhunskom nivou, a bilo bi sramota da sjedi stalno na klupi ili predje u drugi tim. Zaradio je dovoljno para, osvojio sve sto se moze osvojit, i mislim da bi za njega bilo najbolje da se kao takav oprosti od fudbala umjesto da se vuce po terenu il blamira.

Ух, ал' је врашки ружан на оној слици.

А Перезави мозга нема, а ни курца (па се иживљава). Мислим, Весли Снајдера и Робена, па још 18 милиона евра, приде. :no:

Ђе му памет?!

dobar je roben,samo sto je staklen...odigra par tekmi,pa se povredi,pa ne igra par tekmi...i tako u krug...snajder nije los,trebao je da bude bolji,ocekivalo se to...real je sranje,"pojede" neke igrace...meni ne ide u glavu ko ce da im igra ako prodaju sve sto nisu kaka,ronaldo,benzema...mislim,treba da prodaj drentea,nistelroja...

Rud je na zalasku karijere,i to jedne super uspesne i bogate karijere,i naravno da mu je cilj sada uzeti jos koju paru i odigrati koju sezonu.Porediti Kezmana,coveka koji u karijeri nije uradio nista (meni odlicne partije u holandskoj ligi nisu nista za divljenje),sa Rudom je neadekvatno.

meni se chini da je nistelroj najblizi lionu, mada vidim da je blekburn navalio dobro da ga kupi.

sad neshto gledam na arsenalovom saju za emirejts kup i vidim da igraju sa atletikom. ono shto me je iznenadilo je ovaj deo:

Goalkeepers

No first-team goalkeepers listed.

proverio sam na vikipediji i stvarno nemaju golmana u prvom timu. kupe otishao u psg, a leo franko u galatasaraj.

valjda ce uspeti da dovedu nekog iole kvalitetnog sad.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...