lemmy sixx Posted October 29, 2009 Report Share Posted October 29, 2009 Za svaki slucaj,da bude spreman kad zatreba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kleopatra seXXX Posted October 29, 2009 Report Share Posted October 29, 2009 Ал' пази кад га је направио: # Joined: 06-septembar 09 :haha: Ако Сморок, нед'о Сатана, пермабанује...да се нађе при руци. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted October 29, 2009 Report Share Posted October 29, 2009 која два екстремна пријања после оног несретног казана! прво 6:1, па онда и ови мадридски педерчићи испушили!!! а и оних 0:0 са Хихоном није било лоше! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted November 2, 2009 Report Share Posted November 2, 2009 http://www.sportske.net/vest/medjunarodni-fudbal/hjuz-popustio-robinjo-na-zimu-u-barsi-9419.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted November 3, 2009 Report Share Posted November 3, 2009 не, не и не!!! не треба нам Робињо НИКАКО!!! а ја не могу да верујем који смо шугав гол примили против Осасуне. и то у 93. минуту!!! баш сам испиздео! Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted November 3, 2009 Report Share Posted November 3, 2009 Viljareal naguzio Tenerife 5-0.Valjda su sad usli u formu... Trebaju Viljarealu pojacanja u vezi,Pires i Sena su matori a zadnjeg veznog i nemamo normalnog.Kani je prosek,Ibagaza mator samo je Santi masina.Ne znam kako igraju ovi novi koji su dosli,videcemo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted November 10, 2009 Report Share Posted November 10, 2009 Реал испао из Купа. Добили само 1-0. Жигић постигао гол за Валенсију. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted November 10, 2009 Report Share Posted November 10, 2009 Sabani...iako ja mislim da je sve ovo namestaljka,zbog kladze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted November 12, 2009 Report Share Posted November 12, 2009 http://www.sportske.net/vest/medjunarodni-fudbal/guti-o-realovim-pojacanjima-mnogi-i-ne-znaju-sta-je-real-madrid-9977.html ''I Pelegrini i ja smo u teškoj situaciji. Ne ide nam kako smo očekivali. Neki fudbaleri koji dođu kao pojačanja iz inostranstva uopšte ne razumeju šta je Real i koje vrednosti se ovde gaje'' Novcane vrednosti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted November 12, 2009 Report Share Posted November 12, 2009 Eh,kada bi jedina vrednost Reala bila novac,gde bi kraj bio nama koji navijamo za druge klubove. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted November 29, 2009 Report Share Posted November 29, 2009 Desilo se cudo,Ibrahimovic zabio gol velikom timu u jakoj utakmici. Smor tekma,najslabiji el klasiko u prehodnih par godina...pun kurac zvezda,a nista posebno od fudbala.Usli su jako oprezno u utakmicu,u prvom poluvremenu fakticki fudbala nije ni bilo.Bio Real bolji u prvom delu,u drugom izjednaceno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morbid god Posted November 29, 2009 Report Share Posted November 29, 2009 Losa igra Barselone, Real zasluzio bar bod. Ibrahimovic i dalje zabija raznim pacerima golove, vidjecemo ga u LS Poslije razbijanja Intera, ocekivao sam da katalonci malo zatrokiraju. Real ima odlicnu navalu, Kristijano i ekipa su prebrzi i nezgodni za cuvanje u tom Barsinom sistemu totalno otvorene formacije. Ako kiksne presing na sredini, otvaraju se ogromne prilike za kontre sto ovi kraljevski seljaci nisu uspjeli da iskoriste. Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted November 29, 2009 Report Share Posted November 29, 2009 Nema nigde Jaroslava,mora da se napio. xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted November 29, 2009 Report Share Posted November 29, 2009 Poslije razbijanja Intera, ocekivao sam da katalonci malo zatrokiraju. Real ima odlicnu navalu, Kristijano i ekipa su prebrzi i nezgodni za cuvanje u tom Barsinom sistemu totalno otvorene formacije. Odlicnu navalu?Ne slazem se.Ako pricamo o ofanzivnom delu veze,to si u pravu,ali sam napad je ocajan.Iguain nije ni za kurac,Benzema je totalno neprimetan od kako je dosao u Real,ocajno igra,Raul je mator i nema nikakav kontinuitet,Van Nistelroj ne moze vise ni da hoda a da se ne povredi...jako je lose to.Nema tu konkretne igre,nema sistema,sve je nasumicno i neorganizovano... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted November 29, 2009 Report Share Posted November 29, 2009 slazem se sa svim,sem sa konstatacijom da je iguain kurac...covek jedan od boljih strelaca u spaniji prosle sezone...a i ove sezone dobro igra...+sve to,sada ce tek napuniti 22 godine... Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted November 29, 2009 Report Share Posted November 29, 2009 Slazem se sa Trnetom.Prosle sezone je bio jedan od boljih stelaca iako nije bio bas standardan,vecito je nesto sa klupe ulazio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted November 29, 2009 Report Share Posted November 29, 2009 Pa ja nisam rekao da je on los,vec da nije ni za kurac u ovom momentu.On nije tip igraca na koga se ti mozes osloniti u vaznom mecu,covek jednostavno nema kontinuitet ove sezone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddball Posted November 29, 2009 Report Share Posted November 29, 2009 inace, jebo ja ovom SBBu mater, nigde prenos sem na HRTu a oni odlucili da ga ubiju za vreme trajanja tekme, sabani...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted November 30, 2009 Report Share Posted November 30, 2009 Vidis kod nas na KDS nisu ubijali HRT...ali mi ga zato kolju na iptv,picketine...no nije bitno,ima se Arenasport. Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted November 30, 2009 Report Share Posted November 30, 2009 Adthe konza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoidberg Posted November 30, 2009 Report Share Posted November 30, 2009 inace, jebo ja ovom SBBu mater, nigde prenos sem na HRTu a oni odlucili da ga ubiju za vreme trajanja tekme, sabani...... Ja imam SjBB pa sam gledao normalno na HRT2...Al' ga zato ubijaju kad je LS za sve pare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted November 30, 2009 Report Share Posted November 30, 2009 рече неко да ме нема?! е па, ево ме. до 6 ујутру се прослављала победа! изузетно сам задовољан. чак ме и не занима што је Звезда пукла. битно да се Барса уздиже! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddball Posted November 30, 2009 Report Share Posted November 30, 2009 (edited) Ja imam SjBB pa sam gledao normalno na HRT2...Al' ga zato ubijaju kad je LS za sve pare jebes im mater, nije ga bilo dobrih 30 minuta, mozda su i vrnuli, nemam pojma, odustao sam i gledao NFL kad sam video kakav su zapravo smor Vidis kod nas na KDS nisu ubijali HRT...ali mi ga zato kolju na iptv,picketine...no nije bitno,ima se Arenasport. Iptv, ladno, gde da pritisnem da SjBB ode u djubre. Za arenu svi zivi kukaju takodje, svi bi a niki nema Edited November 30, 2009 by stormtrooper Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted November 30, 2009 Report Share Posted November 30, 2009 Cini mi se da je Baal neki dan rekao da ce uvesti Arenasport 1 na kabel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted December 1, 2009 Report Share Posted December 1, 2009 Дај Боже! Таман да се попуне рупе које Спорт клуб има. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts