Jump to content

Recommended Posts

Guest Kleopatra seXXX
Posted
  On 10/29/2009 at 12:38 AM, Куруз said:

Ал' пази кад га је направио: #  Joined:  06-septembar 09  

:haha: :haha: :haha:

Ако Сморок, нед'о Сатана, пермабанује...да се нађе при руци. ;)

Posted

која два екстремна пријања после оног несретног казана! прво 6:1, па онда и ови мадридски педерчићи испушили!!! а и оних 0:0 са Хихоном није било лоше!

Posted

не, не и не!!! не треба нам Робињо НИКАКО!!!

а ја не могу да верујем који смо шугав гол примили против Осасуне. и то у 93. минуту!!! баш сам испиздео!

Posted

Viljareal naguzio Tenerife 5-0.Valjda su sad usli u formu...

Trebaju Viljarealu pojacanja u vezi,Pires i Sena su matori a zadnjeg veznog i nemamo normalnog.Kani je prosek,Ibagaza mator samo je Santi masina.Ne znam kako igraju ovi novi koji su dosli,videcemo.

• 3 weeks later...
Posted

Desilo se cudo,Ibrahimovic zabio gol velikom timu u jakoj utakmici. :haha:

Smor tekma,najslabiji el klasiko u prehodnih par godina...pun kurac zvezda,a nista posebno od fudbala.Usli su jako oprezno u utakmicu,u prvom poluvremenu fakticki fudbala nije ni bilo.Bio Real bolji u prvom delu,u drugom izjednaceno.

Posted

Losa igra Barselone, Real zasluzio bar bod. Ibrahimovic i dalje zabija raznim pacerima golove, vidjecemo ga u LS :mrgreen:

Poslije razbijanja Intera, ocekivao sam da katalonci malo zatrokiraju. Real ima odlicnu navalu, Kristijano i ekipa su prebrzi i nezgodni za cuvanje u tom Barsinom sistemu totalno otvorene formacije. Ako kiksne presing na sredini, otvaraju se ogromne prilike za kontre sto ovi kraljevski seljaci nisu uspjeli da iskoriste.

Posted
  On 11/29/2009 at 8:40 PM, morbid god said:

Poslije razbijanja Intera, ocekivao sam da katalonci malo zatrokiraju. Real ima odlicnu navalu, Kristijano i ekipa su prebrzi i nezgodni za cuvanje u tom Barsinom sistemu totalno otvorene formacije.

Odlicnu navalu?Ne slazem se.Ako pricamo o ofanzivnom delu veze,to si u pravu,ali sam napad je ocajan.Iguain nije ni za kurac,Benzema je totalno neprimetan od kako je dosao u Real,ocajno igra,Raul je mator i nema nikakav kontinuitet,Van Nistelroj ne moze vise ni da hoda a da se ne povredi...jako je lose to.Nema tu konkretne igre,nema sistema,sve je nasumicno i neorganizovano...

Posted

slazem se sa svim,sem sa konstatacijom da je iguain kurac...covek jedan od boljih strelaca u spaniji prosle sezone...a i ove sezone dobro igra...+sve to,sada ce tek napuniti 22 godine...

Posted

Pa ja nisam rekao da je on los,vec da nije ni za kurac u ovom momentu.On nije tip igraca na koga se ti mozes osloniti u vaznom mecu,covek jednostavno nema kontinuitet ove sezone.

Posted
  On 11/29/2009 at 11:56 PM, stormtrooper said:

inace, jebo ja ovom SBBu mater, nigde prenos sem na HRTu a oni odlucili da ga ubiju za vreme trajanja tekme, sabani......

Ja imam SjBB pa sam gledao normalno na HRT2...Al' ga zato ubijaju kad je LS za sve pare :smile:

Posted

рече неко да ме нема?! е па, ево ме. до 6 ујутру се прослављала победа! изузетно сам задовољан. чак ме и не занима што је Звезда пукла. битно да се Барса уздиже!

Posted (edited)
  On 11/30/2009 at 12:41 AM, Zoidberg said:

Ja imam SjBB pa sam gledao normalno na HRT2...Al' ga zato ubijaju kad je LS za sve pare :smile:

jebes im mater, nije ga bilo dobrih 30 minuta, mozda su i vrnuli, nemam pojma, odustao sam i gledao NFL kad sam video kakav su zapravo smor :(

On 11/30/2009 at 12:01 AM, lemmy sixx said:

Vidis kod nas na KDS nisu ubijali HRT...ali mi ga zato kolju na iptv,picketine...no nije bitno,ima se Arenasport.

Iptv, ladno, gde da pritisnem da SjBB ode u djubre. Za arenu svi zivi kukaju takodje, svi bi a niki nema :D

Edited by stormtrooper
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...