Jump to content

LFP

Geozee

Recommended Posts

• 4 weeks later...
  • 4 weeks later...

U voljenom mi Viljarealu cistka.Matora garda otisla(Fuentes,Pires,Egueren mozda i Ibagaza),Pereira i nenormalni Markano otisli na pozajmice,Eskudero vracen u Argentinu,samo mi je krivo sto je Ljorente otisao.

Za sada dosao samo Borha Valero.Nije lose pojacanje,svakako je doktor za Egurena i matorog Ibagazu.Prica se o Luki Cigariniju,jebem li ga on je kao neki talenat a nije se snasao u Napoliju.Isto je moguc dolazak Dervitea iz Totenhema.Mlad i perspektivan,idealno resenje za treceg stopera.Treba dovesti jos jednog napadaca ili vratiti Altidorea i kupiti dva dobra krila i to je to.Voleo bih da onaj Montero zaigra za prvi tim,cenim da bi bio dobar.

P.S. Znam da vas zabole za Viljareal.

Енглеска и немачка су занимљиве, ово срање је мучно гледати.

Italijani su picke zato sto igraju takticki i glavom,Spanci su picke zato sto igraju tehnicki superiorno i napadacki.Samo su ovi germanski izrodi super zato sto se biju.Pa sto onda ne gledas NFL i one hodajuce steroide sa kacigama?

Italijani su picke zato sto igraju takticki i glavom,Spanci su picke zato sto igraju tehnicki superiorno i napadacki.Samo su ovi germanski izrodi super zato sto se biju.Pa sto onda ne gledas NFL i one hodajuce steroide sa kacigama?

НФЛ је срање зато што су сви заштићени, рагби је права ствар.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...