Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ljudi gde gledate veceras ?

Jel znate za neki kafic sa arenasport kanalima ? Nemam nameru da gledam stream 640x320 sa seckanjem

Posted

meni pada na pamet Sportkafe, ako ne onda jedino u nekoj kladionici, oni imaju sve zivo preko satelita, a i atmosfera je nezaboravna :haha:

Posted

реално. кад се сакупи маса полупијаних матораца, па псују све живо, од тренера преко судија па све до једног играча :haha:

Posted (edited)

Laporta=Tachi

Mesi=Haradinaj

Prst na celo , i dobro razmisliti za koga navijati ,sa jedne strane za spanske kraljeve sa druge za katalonske separatiste , saradnike siptarskih terorista i kriminalce .

Kod mene dileme nema , Real Madrid !!!!

Edited by Hail Metal
  • Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Takodje.

Doduse,dobio sam mesec dana pre tebe,ali u principu jos si i dobro prosao kada se uzme u obzir gde zivis.

Dođi u goste kad god hoćeš, bićes lepo primljen.

Posted

Da se tako gleda,onda bi NK Partizan bio zakonom zabranjen.

Niko iz FK Partizan ne podrzava huligane , za razliku od ustasha iz NK Crvena Zvezda , koji su javno nosili majice podrske Urosu Misicu , decku koji je osudjen za pokusaj ubistva , cinjenica !

Bice kulena,cvaraka,sunke i luka?

Sigurno da ce biti , ali je pitanje da li ce ti dati , ipak trebash imati na umu da navija za Manutd , moze ti eventualno steroide ponuditi . I kokice.

Posted

Niko iz FK Partizan ne podrzava huligane , za razliku od ustasha iz NK Crvena Zvezda , koji su javno nosili majice podrske Urosu Misicu , decku koji je osudjen za pokusaj ubistva , cinjenica !

Takodjer je cinjenica da je vas predsednik pobio i proterao 250.000 srba iz Krajine,pa ti vidi sta je losije.

Sigurno da ce biti , ali je pitanje da li ce ti dati , ipak trebash imati na umu da navija za Manutd , moze ti eventualno steroide ponuditi . I kokice.

Istina. :da:

Posted

To prenesite na drugu temu, nije za ovde.

Inace ne volim Real! A to ko je separatista bas me zabole kurac, nije u mojoj zemlji.

I drzite se teme. Hvala na razumevanju.

Posted

Ne razumem to sto nije u tvojoj zemlji , nema to nikakve veze , ni utakmica se ne igra u Srbiji pa opet diskutujemo , bitna je sustina , ne moze se sa jedne strane navijati za Barselone a biti protiv Haradinaja , to je kontradiktorno .

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Pa jel se vodi rat ili se igra fudbal? Jel ovo politicki pod-forum? Ako jeste da zatvorim temu BEZ RAZMISLJANJA! Imate teme za prozivanja i tamo se prozivajte

Posted (edited)

Elem, stvar je u tome da sam podmetnuo glavu za vas i sport (pod forum) tako da kad krene neki off topic samo se prebacite na prokletnike ili temu za ekipu i bice sve ok

Edited by Zagrivuk
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...