Мајор Гашпар Posted November 29, 2010 Report Share Posted November 29, 2010 Ипак ради. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted November 29, 2010 Report Share Posted November 29, 2010 Elem, stvar je u tome da sam podmetnuo glavu za vas i sport (pod forum) tako da kad krene neki off topic samo se prebacite na prokletnike ili temu za ekipu i bice sve ok Opusteno Misko,to se kum i ja sprdamo.Nema potrebe za nervozom.Ajde sto si pomdmetnuo glavu za nas,ima kada preterujemo,ali kakve veze sa tim ima podforum Sport? Nego,sto se tice tekme,Barsa za sada stravicno dominantna,Real ne moze da se sastavi.Razbijaju ih.Mnogo vise sam ocekivao od Reala.No,videcemo kako ce se razvijati drugo poluvreme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted November 29, 2010 Report Share Posted November 29, 2010 ne mogu nigde da gledam , razumem igrace najveceg kluba na svetu , nije lako igrati kad te dan pre utakmice pokusaju ubiti kamenjem , kao neki varvari . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted November 29, 2010 Report Share Posted November 29, 2010 Поделиће Мурињо пар шамара, па ће све доћи на своје место. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted November 29, 2010 Report Share Posted November 29, 2010 cuo sam da su se haradinaj i ronaldo zakacili , neko nesto opsirnije o tome ? http://www.ustream.tv/channel/power-ess1 ovaj radi nekako Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted November 29, 2010 Report Share Posted November 29, 2010 Lopta otisla u aut,uzeo Gvardiola,Ronaldo krenuo prema njemu,Gvardiola bacio loptu u stranu,Ronaldo ga gurnuo.Tu je izbila guzva,malo koskanja,gurkanja,Valdez i Ronaldo se skoro potukli i to je to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted November 29, 2010 Report Share Posted November 29, 2010 Демолираше их јеботе... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale 3sm Larry Flynt Posted November 29, 2010 Report Share Posted November 29, 2010 Ju,ju,ju,ju,'el ovo barsa s partizanom igra?pune ih ko bugarsku kelnericu.4-0.jebem ti striming,tek drugo poluvreme pratim ki covek! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted November 29, 2010 Report Share Posted November 29, 2010 ajde sikter more anonimusi , pun mi je racku nekih sale83,pravoslavca dupeglavca , oddballa , sreta i ostalih pojave se kad je svetskoprventstvo , barsa -real i finale ls 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
МегафаН Posted November 29, 2010 Report Share Posted November 29, 2010 Ju,ju,ju,ju,'el ovo barsa s partizanom igra? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted November 29, 2010 Report Share Posted November 29, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=iKTVhOdAO2A 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted November 29, 2010 Report Share Posted November 29, 2010 (edited) evo ga josh jedan , nichu to pecurke posle kishe odnosilo se na megakitu Edited November 29, 2010 by Hail Metal 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
МегафаН Posted November 29, 2010 Report Share Posted November 29, 2010 get a life Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale 3sm Larry Flynt Posted November 29, 2010 Report Share Posted November 29, 2010 ajde sikter more anonimusi , pun mi je racku nekih sale83,pravoslavca dupeglavca , oddballa , sreta i ostalih pojave se kad je svetskoprventstvo , barsa -real i finale ls Alo,kulov.pratim primeru jos dok si ti skupljao mirisljave maramice,a to dupeglavac,to tako svoje oslovljavaj. Pre pametovanja,prati tekmu,pa vidi sta se desava na terenu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted November 29, 2010 Report Share Posted November 29, 2010 nista ne menja cinjenicu da si anonimus Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale 3sm Larry Flynt Posted November 29, 2010 Report Share Posted November 29, 2010 nista ne menja cinjenicu da si anonimus ali anonimus koji je uzivao u petardi barse. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted November 29, 2010 Report Share Posted November 29, 2010 pfff, sva lepota fudbala na jednom mestu. bez komentara sam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted November 29, 2010 Report Share Posted November 29, 2010 doping je cudo , nista tu lepog nema Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted November 29, 2010 Report Share Posted November 29, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=iKTVhOdAO2A PORED MENE ANDJEO SPAVA NE ZNAM STA CE TU U MOM KREVETU JAOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOo Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted November 29, 2010 Report Share Posted November 29, 2010 Koje ponizavanje.Ovo je bilo tri puta gore nego onih 6-2.Jebo ti to,zaista sam razocaran igrom Reala.Katastrofa,Barsa ko protiv dece da je igrala.Onoj momenat izmedju 65 i 70 minuta kada Real nije dotakao loptu je zaista tesko guranje u bulju,takvo ponizavanje skoro nisam video. Gvardiola je ucinio veliku uslugu kada je uveo Krkica,inace bi bilo 8-0.Ovaj Real ce poceti komplekse dobijati jebote. A i Murinjo,koji mu kurac?!?Gubi 2-0,on vadi Ozil i stavlja Dijaru,i u sredini mu Dijara,Alonso i Kedira.Koja je to logika koji kurac? Velika samarcina u facu Murinju i Realu,ali jako velika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted November 29, 2010 Report Share Posted November 29, 2010 igrali za bwin , boli ih kurac da se znoje protiv malih klubova poput barse , cinjenica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zagrivuk Posted November 29, 2010 Report Share Posted November 29, 2010 HAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHHAHAA KOJE KARANJE! BRAVO ZA BARSU! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted November 29, 2010 Report Share Posted November 29, 2010 Pičke separatističke. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted November 29, 2010 Report Share Posted November 29, 2010 90 000 "ljudi" , toliko stanovnika ima i njihova prestonica Tirana ... Pičke separatističke. do sutrasnjeg dana ti je oprosteno sto navijas za manutd ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zagrivuk Posted November 29, 2010 Report Share Posted November 29, 2010 @Hail Metal, navijas sve za degenericne klubove hahahahhahhahahahahahahahahahahahhahahahahhahahahhahaha! JEBANJE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts