Jump to content

LFP

Geozee

Recommended Posts

Elem, stvar je u tome da sam podmetnuo glavu za vas i sport (pod forum) tako da kad krene neki off topic samo se prebacite na prokletnike ili temu za ekipu i bice sve ok

Opusteno Misko,to se kum i ja sprdamo.Nema potrebe za nervozom.Ajde sto si pomdmetnuo glavu za nas,ima kada preterujemo,ali kakve veze sa tim ima podforum Sport?

Nego,sto se tice tekme,Barsa za sada stravicno dominantna,Real ne moze da se sastavi.Razbijaju ih.Mnogo vise sam ocekivao od Reala.No,videcemo kako ce se razvijati drugo poluvreme.

ajde sikter more anonimusi , pun mi je racku nekih sale83,pravoslavca dupeglavca , oddballa , sreta i ostalih

pojave se kad je svetskoprventstvo , barsa -real i finale ls

Alo,kulov.pratim primeru jos dok si ti skupljao mirisljave maramice,a to dupeglavac,to tako svoje oslovljavaj.

Pre pametovanja,prati tekmu,pa vidi sta se desava na terenu.

Koje ponizavanje.Ovo je bilo tri puta gore nego onih 6-2.Jebo ti to,zaista sam razocaran igrom Reala.Katastrofa,Barsa ko protiv dece da je igrala.Onoj momenat izmedju 65 i 70 minuta kada Real nije dotakao loptu je zaista tesko guranje u bulju,takvo ponizavanje skoro nisam video.

Gvardiola je ucinio veliku uslugu kada je uveo Krkica,inace bi bilo 8-0.Ovaj Real ce poceti komplekse dobijati jebote.

A i Murinjo,koji mu kurac?!?Gubi 2-0,on vadi Ozil i stavlja Dijaru,i u sredini mu Dijara,Alonso i Kedira.Koja je to logika koji kurac?

Velika samarcina u facu Murinju i Realu,ali jako velika.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...