Jump to content

LFP

Geozee

Recommended Posts

Добро, Сакић је, ваљда, био штопер. Он је у рангу Пажина.

Мита зна Томпсонове песме као азбуку. Где си то научио? :haha:

Ma kakav stoper,beka igrao.Sakic i Radmanovic bekovi,Kristic i Djorovic stoperi,

I ne zaboravi da je skoro kostao karijere Ronalda.To je cast.

Добро, Сакић је, ваљда, био штопер. Он је у рангу Пажина.

Мита зна Томпсонове песме као азбуку. Где си то научио? :haha:

:haha:

ma jbg morao sam da poslusam taj album jer je CEO ali bukvalno CEO rippoff Mejdena :haha:

ne znam kako ih nije sramota a "Pocetak" je rippoff Lord of the flajz(refren)

#Леми

Ја сам био убеђен да је играо штопера...чак се сећам и старих менаџера кад је играо за Леће и Самп-био штопер. Можда сам се ја зајеб'о.

#Мита

Покрао је више од Бреговића.

е, овако! прво: :veseli: :veseli: :veseli: :veseli: :veseli: :veseli: :veseli: :veseli: :veseli: :veseli: :veseli:

а сад, анализа :D

мислим да се лепо видело ко је ко у светском фудбалу. одавно нисам оволико уживао као синоћ. једина лоша страна претходне вечери је то што је у Меридијану забрањено пушење :haha: али, добро, није било ствари због којих би се нервирао, тако да ми цигаре нису ни биле потребне. а период од 60тог до 70тог минута су ми најбољих 10 минута у животу! мадридски пилићари нису могли лопту да пипну! а свако друго додавање је било или петом, или кроз ноге, или петом кроз ноге!!! :lol: у сваком случају, ја сам одушевљен!!! а сада, мало објективног погледа.

коментарисаћу само "краљевски" клуб, који после синоћне утакмице може да промени име у "клуб дворских луда". Барсу нема потребе да коментаришем, јер наша игра говори сама за себе!

Роналдо - човек који не зна да игра, већ само зна да шутира са 50 метара и да врти ногама око лопте. Пујол му је објаснио неке ствари.

Бензема - он је, лик, заборавио да игра фудбал! најбоље би му било да каријеру настави у Престону, или тако неком сличном, мизерном тиму, попут Ливерпула :haha:

Пепе - једина светла тачка (ако их је уопште и било) у редовима мадридских клошара.

Мурињо - боље би му било да до краја живота ћути!

остале нећу коментарисати, јер готово да их није ни било.

јутрос ме је одушевила Ћавијева изјава након утакмице:

Изузетно ценим Муриња, али мислим да ће историја више памтити тренере попут Сакија, Кројфа, Фергусона и, наравно, Гвардиоле. Они су оставили нешто другачије креирајући игру.

а за прошлосезонски пораз од Интера, рекао је следеће:

Интер је тада имао много среће, али сећања нису нешто што се памти у фудбалу. Данас, када кажете фудбал, зна се на шта мислите - на Барселону и Шпанију!!!

за крај, само бих да додам да се на крају показало колике су пичкетине мадридски говнари! Рамос ако не буде добио казну од бар 5 утакмица, онда правде нема!

ЕДИТ: само да одговорим Принцу :lol:

Meni nije jasno kako je moguće 5:0 protiv Reala. I da je Barsa protiv Crvene zvezde igrala, ne bih se kladio da može da ih odvali 5:0.

могуће је тако што је Барселона највећи тим у универзуму, а Реал је скуп манекена. играчка вредност се не мери вредношћу трансфера!

Edited by Јарослав
  • Upvote 1

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...