Jump to content

Recommended Posts

Posted

Doping skandal Barselone !!!

Em su umesani u finansiranje terorizma , Laportinog separatizma , namesteno sudjenje od strane Ovreba i Busake , ovo je definitivan dokaz da je Barselona jedno obicno smece . Ne priznajem njihove uspehe i ako se zadovolji kosmicka pravda oduzece im se sve titule kao i Merion Dzons . Imam inicijacije drugog stepena i to ce se dogoditi , samo da se smeni Platini - Hasim Taci svetskog fudbala .

комплекси мадридских гована.

Posted (edited)

Ја овог господина ценим само као човека чија је жена курва Франсиска у Торентеу 2. То му је вероватно што навија за Мадрид :bigblue:

Edited by Álvaro Recoba
Posted

Sta,Sopranosi su ti komplikovani pa si nasao jednostavnije resenje u Seranosima?

Ma jok, nego idu na teveu i drugari ih gledaju, pa i ja s njima. Inace mi nikad ne bi palo na pamet da pratim to, mnogo je naivna serija.

Vidiš, devetog bih mogao da pokupim cele Sopranose od tebe, dobices neko pivo u zamenu.

Posted (edited)

http://sport.blic.rs...od-radiostanice

Истина полако излази на видело. Ето одакле потичу силни успеси Барселоне последњих година. Хејл метал би могао да одржи беседу и да стручну процену (ако није банован).

Edited by iron will
  • Upvote 1
  • Downvote 1
  • 2 weeks later...
Posted

Па да, то је тај квалитетни Виљареал који ће освојити Лигу Европе.

Видећемо,Твенте смо нагузили,а Порто можемо да добијемо. Брага је смешна,а Бенфика је слабија од Порта. У полуфиналу играмо финале пре финала. Овде издувасмо за треће место...Јебига,зајебан распоред а мала ротација.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...