Мајор Гашпар Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 Дајте линк за пренос... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 http://livetv.ru/en/eventinfo/71488_real_madrid_barcelona/ Ovde lepo radi , dok ne zakoci , na onda ides na druge linkove . Radilo lepo bez trzaja 5 min, i sad kod mene sve puklo , u kurac ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 jbg ni ja ne mogu da nadjem, svi bookmarkovani sajtovi za livestream mi ne rade, izgleda da milioni sad strimuju utakmicu. Cak ne mogu ni da otvorim sajt arene da vidim da li ce ovih dana reprizirati utakmicu na prvom kanalu koji imam Jbg, bas mi se gledalo ovo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 (edited) Хејл, хвала за линк. Ово шљака..додуше, мало сецка, али је ок. http://livetv.ru/webplayer.php?t=meevos&c=qwefretwertg&lang=en&eid=71488&lid=80608&ci=15&si=1 Edited April 16, 2011 by Мајор Гашпар Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 dzaba nista mi sad ne otvara Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 sutra u 10 prepodne je repriza na areni1. Ustacu ko covek da odgledam, da se ne mucim sa ovim strimovima 320x240 koji 5s ne rade a 1s rade. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 Dobra utakmica...jak tempo,velika prednost u posedu lopte na strani Barse,ali su podjednaki po sansama.Real imao jako dobru sansu sada pred kraj,Adriano spasio.Nije sviran penal Barsi,Real dosta agresivno igra.U prve 3 minute napravili 4 faula. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 Vidim nista nisam propustio sto ne gledam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 Realan rezultat.Real je bolje igrao nakon sto je Albiol dobio crveni karton (mentolcina maloumna,stravicno glup igrac).Imali su dobre sanse i jedni i drugi,Barsa dominantna tamo negde do 70.minuta,posle toga potpuno ravnopravna igra.Realov veliki problem je linija odbrane,jedno 3-4 puta su sjebali sa namestanjem ofsajd zamke,ovi im prebacili preko glava ko da su deca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 Zadovoljan sam rezultatom, Barsa osvaja titulu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 Nemoj zajebavati!Stvarno?!?!?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Álvaro Recoba Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 Глупо је што се најмање битан од четири класика први играо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 Kurac glupo,to je bas dobro.Ni jedni ni drugi nisu dali ni 50% snage,a najbolje tek sledi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Álvaro Recoba Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 Ма јесте, него би било добро да имају бар један меч за одмор нпр. после другог, ал' свеједно. Овај нисам гледао, остале ћу гледам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vic Rattlehead Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 Dobra utakmica...jak tempo,velika prednost u posedu lopte na strani Barse,ali su podjednaki po sansama.Real imao jako dobru sansu sada pred kraj,Adriano spasio.Nije sviran penal Barsi,Real dosta agresivno igra.U prve 3 minute napravili 4 faula. Šta je bolan dobra, kurac od utakmice do posljednjih pola sata, Gvardiola se zatvorio k'o Partizan na Marakani, a Murinjo sisica sa 3 zadnja vezna i jednim špicom počeo utakmicu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 Ajde ne lupaj bre,sta trebaju imati 100 sansi i jedni i drugi da bi utakmica bila dobra?Odlicna utakmica,visok tempo,dosta prilika,dinamicno i energicno,crveni karton,tenzija...sve sto treba da ima jedna dobra utakmica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted April 17, 2011 Report Share Posted April 17, 2011 da sam zadovoljan, pa i nisam baš. trebali smo da dobijemo, ali nema veze. i dalje je 8 bodova prednosti. sad u sredu dižemo prvi od tri trofeja ove sezone! 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted April 17, 2011 Report Share Posted April 17, 2011 (edited) http://www.mondo.rs/s203481/Sport/Fudbal/Murinjo-_Da_mi_je_da_Barsa_ima_igraca_manje.html Pa naravno Barselona moze pobediti samo ako igra sa igracem vise , isti slucaj kao protiv Arsenala . Govna separatisticka . Samo sto sada nisu pobedili . U preostala 3 derbija , Real ce pobedi sva 3 puta rezultatima 1-0 . Edited April 17, 2011 by Hail Metal 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted April 17, 2011 Report Share Posted April 17, 2011 Ако добију један дерби,треба да певају. Има Барса да их пребије. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted April 17, 2011 Report Share Posted April 17, 2011 Ajde ne lupaj bre,sta trebaju imati 100 sansi i jedni i drugi da bi utakmica bila dobra?Odlicna utakmica,visok tempo,dosta prilika,dinamicno i energicno,crveni karton,tenzija...sve sto treba da ima jedna dobra utakmica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted April 20, 2011 Report Share Posted April 20, 2011 http://www.mondo.rs/s203481/Sport/Fudbal/Murinjo-_Da_mi_je_da_Barsa_ima_igraca_manje.html Pa naravno Barselona moze pobediti samo ako igra sa igracem vise , isti slucaj kao protiv Arsenala . Govna separatisticka . Samo sto sada nisu pobedili . U preostala 3 derbija , Real ce pobedi sva 3 puta rezultatima 1-0 . том Мурињу су увек дурги криви. капирам да би лик, да може, прцао самог себе. нека погледа пре пар месеци, кад је имао све играче на терену, па попио 5 комада по носу! вечерас се диже први трофеј у сезони! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
metal guru Posted April 20, 2011 Report Share Posted April 20, 2011 http://sport.blic.rs...a-za-Barselonom Arogantno, ali u pravu je. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted April 20, 2011 Report Share Posted April 20, 2011 Реал много бољи, надам се да ће добити. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted April 20, 2011 Report Share Posted April 20, 2011 Ja se nadam da nece, jer sam igrao na Barsu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts