Jump to content

LFP

Geozee

Recommended Posts

У праву си. Као да је она повреда оставила трага. Мада опет, ко зна шта је у питању. У сваком случају, још један штопер на зиму мора (знам, понављам се, јбг). Дебилно ми је стављање Маскерана на ту позицију. Киксер је велики.

У праву си. Као да је она повреда оставила трага. Мада опет, ко зна шта је у питању. У сваком случају, још један штопер на зиму мора (знам, понављам се, јбг). Дебилно ми је стављање Маскерана на ту позицију. Киксер је велики.

Tako sam i mislio, nakon povrede je potpuno van forme. Nije nerezonski postaviti Maskerana kao stopera, ali povremeno. Covek ima neverovatne padove koncentracije (mislim da je on i zasrao korner pre gola za 2-1).

Mislim da se Humels spominjao kao najveca Gvardiolina zelja. Za barsu bi to bilo odlicno, ali Humels je Nemac, a zna se gde oni zavrsavaju.

Засрао је корнер код тог гола, и код првог Билбаовог гола је превише лако пустио играча да прође поред њега и асистира. Пази, ја сам њега увек готивио, али ми такав играч није за Барсу. Јесте он јак, и тип оног ДМФ-а који је ту да би ломио ноге, али се не уклапа у Барсин систем. Но, добро, видећемо на даље како ће бити.

Хумелс би био одлично решење, али баш то што кажеш за Швабе. :da:

Па то. Мада добро, изузетака има, ко зна шта може да се деси. А опет, када би и завршио у Барси, питање је колико би му требало да се навикне на такав систем игре. Зна се да Швабе нису имале бог-зна-каквог успеха играјући за шпанске клубове (не рачунам оне Турке из Реала).

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...