Jump to content

LFP

Geozee

Recommended Posts

Мртви Б92, говна јеврејска. Само да они не дају мало више пара. Пичка им материна.

Сад ћу морати у Балкан Бет да идем, пошто они једино раде до после 12. Сва срећа па имам у комшилуку један.

• Upvote 1
  • Downvote 1

Evo matori nije me mrzelo da slikam telefonom i postavim Arenu 3 da vidis kako je kod mene.

Dakle slika je skroz ok, stabilna I definitivno nije nista ruznija u odnosu na ostale.

Uostalom pogledaj:

Slika Arena 3

Jebiga,kod nas je ocajna.1,2 i 4 su do jaja,ali 3.je katastrofa.No,mene bole kita,imam na spratu IPTV.

Evo matori nije me mrzelo da slikam telefonom i postavim Arenu 3 da vidis kako je kod mene.

Dakle slika je skroz ok, stabilna I definitivno nije nista ruznija u odnosu na ostale.

Uostalom pogledaj:

Slika Arena 3

Pa ok , svaka cast , ja sam na poslu dezuram , i imam neki sugavi tv , gde su svi programi super , jedino arena 3 sere . Marfijev zakon jbg... :(

Ali su najbolji jebiga.Koga briga da li su pozeri,picke,i ostale budalastine.

Sve u svemu,zasluzeno su pobedili.Real bolji u prvih 20-ak minuta,posle toga u potpunosti bolja Barsa.Iako generalno utakmica nije bila nista posebno.Udarac za Real u svakom slucaju,cinjenica da ih Barsa ovako lako dobije i kada su u dosadasnjem delu sezone bili dosta bolji sigurno ce uticati na moral ekipe.To ce Murinjo morati saseci u korenu.

Inace,kum je izneo jednu cinjenicu vezanu za Ronalda.Ubija ga kompleks.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...