lemmy sixx Posted January 16, 2012 Report Share Posted January 16, 2012 Ne spominje niko ih zbog toga sto njihovi igraci nisu uradili to sto su uradile te tvoje ustase. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted January 16, 2012 Report Share Posted January 16, 2012 Али их нико није спомињао ни пре овога. Link to comment Share on other sites More sharing options...
metal guru Posted January 16, 2012 Report Share Posted January 16, 2012 Zanimljivo kako mediji redom hvale Gvardiolinu 3-4-3 kao nekakvu modernu revoluciju, ja kad god sam ih gledao da igraju tu formaciju bili su busni nazad i primali neke glupave golove. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted January 16, 2012 Report Share Posted January 16, 2012 Једина утакмица на којој је та формација ваљала је била против Порта у Суперкупу Европе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted January 16, 2012 Report Share Posted January 16, 2012 Али их нико није спомињао ни пре овога. Dzaba se sada peres...izdao si Kosovo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted January 16, 2012 Report Share Posted January 16, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted January 16, 2012 Report Share Posted January 16, 2012 Gle,njemu smesno.Gori si uja od Kuruza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted January 16, 2012 Report Share Posted January 16, 2012 Погреши човек, морамо бити мало толерантнији. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted January 16, 2012 Report Share Posted January 16, 2012 Jebala te tolerancija.Samo mrznja,diskriminacija i pisanje po ustasama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted January 16, 2012 Report Share Posted January 16, 2012 ako zna sta potpisuje onda je glupa supcina,al sa jedne strane to je nama korisno...ipak,mislim da ne zna sta potpisuje...ne bi se takav vec ostvareni igrac bahcao sa politikom...i to teskom... inace,separatizam katalonije bi nama kao drzavi dobro dosao...ne bi bili jedini koji se bore da sacuvaju nesto svoje i koji se protive nelegalnoj separaciji...samim tim bi nasi ciljevi i diplomatski napori postali legitimni...nije spanija istocni timor,pa da ceo svet za to zabole kita...takodje bi mogli da kazemo da je jednostrano proglasnje kosova uzrokovalo lavinu nezakonskih proglasenja...tako da,price da neko navija za separatise ne piju vodu...to verovatno nije dobro sa neke moralne tacke gledano,al nama bi sada pomoglo ko budali samar...ja za barsu ne navijam,ne volim velike klubove...jednostavno volim da gledam dobar fudbal i da uzivam,a to mi oni pruzaju... ne seri Link to comment Share on other sites More sharing options...
David Seaman Posted January 16, 2012 Report Share Posted January 16, 2012 Ko o cemu - Barca o postenju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted January 16, 2012 Report Share Posted January 16, 2012 Siptarska posla , jebo ga Haradinaj . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted January 16, 2012 Report Share Posted January 16, 2012 Spanija nije, ali mi jesmo, i necemo nikome biti referenca ni za sta. Eno slucaja Cecenije... Veliki ce da se izbore za svoj interes, a mi cemo da moljakamo okolo i da ga ispusimo. ja i nisam pominjao da smo mi nesto bitni posebno,al spanija jeste...boriti se protiv ilegalne separacije sam ili sa nekim jakim su 2 razlicita scenarija...slucaj cecenije je da su rusi rekli ne moze i tu se zavrsila citava prica oko toga... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted January 17, 2012 Report Share Posted January 17, 2012 Pa to i pricam, Rusija je rekla "ne moze", Spanija kaze isto to, ali posto smo mi to sto jesmo, i posto oni koji tu imaju realan uticaj imaju oko toga drugaciji plan, ne mozemo da kazemo "ne moze", i potpuno je irelevantno ko ce jos imati slicnu situaciju na svetu kao nasu... To sto ce jos neko jak da ima takav problem, ne znaci da cemo biti zajedno sa njima u toj borbi. Pomenusmo Ceceniju, ja se ne secam da nam je od neke koristi bilo to sto se i bratska Rusija borila sa slicnim problemom. Sto je najveci crnjak, Cecenija otprilike ima vise prava da se otcepi od Rusije nego Kosovo od Srbije... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted January 17, 2012 Report Share Posted January 17, 2012 necu da se nastavljam na ovu temu...drobis da bi drobio...nije irelevantno vec je razlika ako imas jednog ili njih vise sa istim problemom...nece proglasiti epidemiju gripa ako se jedan od 20 razboli...ako se jos jedan razboli,znaci da se siri... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ba+a. Posted January 17, 2012 Report Share Posted January 17, 2012 POsle samo italijani namestaju, pogle espanjol, sramota xD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted January 18, 2012 Report Share Posted January 18, 2012 Данас први Класико у четвртфиналу купа. У Мадриду се игра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted January 18, 2012 Report Share Posted January 18, 2012 Преноси СК. Биће, биће нереда оооо.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted January 18, 2012 Report Share Posted January 18, 2012 Немам јебени СК: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted January 18, 2012 Report Share Posted January 18, 2012 Испоручићу ти линк у Лемијевом стилу. http://www.sbb.rs/SBB+Srpske+kablovske+mreze/1/Naslovna+strana.shtml Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted January 18, 2012 Report Share Posted January 18, 2012 Имам IPTV, не треба ми ништа друго. Ионако код куће проведем највише два или три месеца годишње. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted January 18, 2012 Report Share Posted January 18, 2012 (edited) Veceras se duel Kraljevskog kluba protiv separatisticko-siptarskog katalonskog kluba gleda u atmosferi Liverpool puba , u drustvu navijaca Reala , medju kojima je i Lemmy Sixx . Edited January 18, 2012 by Hail Metal 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted January 18, 2012 Report Share Posted January 18, 2012 Tako je kume.Smrt ustasama! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
B@K@ Posted January 18, 2012 Report Share Posted January 18, 2012 Imate Liverpool pub u Subotici? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted January 18, 2012 Report Share Posted January 18, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts