Мајор Гашпар Posted October 23, 2018 Report Posted October 23, 2018 Uz mali dodatak da su protiv Tuna svi igrali preko kurca. Zivkovic je tu epska pizda.
Sreta Posted October 23, 2018 Report Posted October 23, 2018 Reprezentacija jste reprezentacija saveza, ne osecam je niti cu. Kukali smo, samo da se promeni ime drzavei himna i ovo i ono,a to nije promenilo apsolutno nista. Navijati za bagru koja je samo promenila ime je ratardirano. Ne osecam da sam retardiran i ne osecam tu repstaciju kao svoju. Dedukcija mi je ista kao i gosin Majorova, neka ih izjebu svi mozda ce nesto makar naizgled da se menja. Kad se ne bi lezalo za ubistvo, eh........ PS Dule je Svinjetina, to je barem uvek bilo jasno. Smeker dva minuta, smrdina ceo zivot. Jaje koje se vodi niskim pobudama. Terza da je strucnjak vodio bi muski tim. Pipica. Podguzna pipica, kao i Mazic na primer. Bogdan Paja Sretenovic nije hteo da ostavi Gaju na cedilu nikada, zajedno i kad je dobro i kad je lose. JEBI ZVEZDO GLUPE GROBARE. 1
obsessed by cruelty Posted October 23, 2018 Report Posted October 23, 2018 Navijati za bagru koja je samo promenila ime je ratardirano. apsolutno saglasan
kuruz Posted October 23, 2018 Report Posted October 23, 2018 el se u to sa menjanjem imena računa i kad FMP promeni ime u CZ? pitam za komšiju 1
kuruz Posted October 23, 2018 Report Posted October 23, 2018 što onda lepo ne napišete "boli me kurac za usranu reprezentaciju", a ne da izmišljate nekakve razloge koji ne piju vodu
kuruz Posted October 23, 2018 Report Posted October 23, 2018 jesi, al iznosite neke komične razloge koji nemaju veze s mozgom
Мајор Гашпар Posted October 23, 2018 Report Posted October 23, 2018 Kao kad ti branis zlocinca Putina. 3
Sreta Posted October 23, 2018 Report Posted October 23, 2018 Reprezentacija je od samog pocetka bila nafilovana igracima koji nisu najbolji. Najpre zbog politicke korektnosti, daj izmisli da je Stanojkovic Makedonac da imamo jednog, dodaj Babunskog i podeli ostale. Cekalo se da nam igraju najbolji, a igra nam pederski olos. Selektori su podguzne muve, svi redom smrde. Nisam ja kriv sto ne osecam nista. Mihajlovic govnar namerno izgubi od ustasa, to je bio vrhunac. Infantilno je porediti Crvenu Zvezdu i ovog Frankestajna od repstacije.
Мајор Гашпар Posted October 23, 2018 Report Posted October 23, 2018 Gospodine, ok je bio Stanojkovic. U tom trenutku nije bilo boljeg desnog beka.
kuruz Posted October 23, 2018 Report Posted October 23, 2018 slažem se da je infantilno, reprezentacija je svetinja, a Zvezda je kurva raspala
vudun Posted October 23, 2018 Report Posted October 23, 2018 a ovo za Duleta https://www.telegraf...avu-nase-titule http://mondo.rs/a627...avu-titule.html Taktički je zajebavao vrhovnog pedera te sezone. Uveren sam da je ovaj kiptio u sebi, a možda mu je išla i pena na usta. Svinja će se kad-tad vratiti na mesto zločina. Da se dovrši započeto...
Sreta Posted October 23, 2018 Report Posted October 23, 2018 Gospodine, ok je bio Stanojkovic. U tom trenutku nije bilo boljeg desnog beka. Slazem se, aluzija je bila na to da je on Makedonac. Vujadin, pa jos Makedonac.
Мајор Гашпар Posted October 24, 2018 Report Posted October 24, 2018 Ni meni to nije jasno. Mozda mu je keva Makedonka. Znalo je to da prevagne u gomili slucajeva.
Hail Metal Posted October 25, 2018 Report Posted October 25, 2018 Treba nas ponovo bombardovati, kao i sve zemlje koje neće da priznaju moć SAD-a. Jedva čekam olimpijadu ima da navijam za rasne Kubanke protiv ovih naših sns ovčica. 2 1
Мајор Гашпар Posted October 25, 2018 Report Posted October 25, 2018 Nije to bilo cija rec, vec rec doktora sporta.
vudun Posted October 25, 2018 Report Posted October 25, 2018 Treba nas ponovo bombardovati, kao i sve zemlje koje neće da priznaju moć SAD-a. Уно американо пасапорто ? Англия >>>>>>>
Мајор Гашпар Posted August 17, 2019 Report Posted August 17, 2019 Nikola Grbic vise nije selektor Srbije. Slobodan Kovac prvi kandidat za naslednika.
Recommended Posts