El Karnisero Posted October 9, 2010 Report Share Posted October 9, 2010 Imamo Starovica koji ce biti odlicna zamena za Miljkovica,ali Nikola ce faliti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoveHateLove Posted October 10, 2010 Report Share Posted October 10, 2010 bravo nasi , zasluzili su paradu ispred skupstine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Schneider Posted October 10, 2010 Report Share Posted October 10, 2010 E svaka im cast.Sto mi zao zbog Nikole sto se oprasta:icon_ne: Da znas da su zasluzili malo ispred skupstine ne mora puno:pivopije: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srlandand Posted October 10, 2010 Report Share Posted October 10, 2010 Ne brinem ja za Grbica, svaki put on to kaze 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted October 10, 2010 Report Share Posted October 10, 2010 Imamo Starovica koji ce biti odlicna zamena za Miljkovica,ali Nikola ce faliti. Никола јесте класа и тешко да ће неко некада бити бољи од њега, али добар је и Владо Петковић. Дакле, нема бриге за будућност. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted October 10, 2010 Report Share Posted October 10, 2010 Svaka cast momcima , uzeti bronzu na svetskom je ogroman uspeh , prakticno trenutno smo od svih evropskih reprezentacija bolji ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шарки Posted October 10, 2010 Report Share Posted October 10, 2010 Усред Рима, победисмо циганштуре жабарске. Свака им част и парада поноса би требало да буде парада на којој се поносимо њима (а и другим спортистима). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted October 10, 2010 Report Share Posted October 10, 2010 Pokazali su kako treba da se igra kad izgubiš polufinale. Mogli bi košarkaši nešto da nauče od njih. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted October 10, 2010 Report Share Posted October 10, 2010 ne kenjaj, molim te. svaka cast nasima, a jos draze mi je sto smo naguzili zabare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tier_mfkr Posted October 10, 2010 Report Share Posted October 10, 2010 Nije ista situacija kao sa kosarkašima... Odbojkaši su za rivala za bronzu imali precenjene Italijane, koji su se u top 4 našli zbog domaće publike i kalkulisanja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted October 10, 2010 Report Share Posted October 10, 2010 Pokazali su kako treba da se igra kad izgubiš polufinale. Mogli bi košarkaši nešto da nauče od njih. jel mozes opet da se nadrkas na sve i da napustis forum? na onih tvojih klasicnih 17 minuta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted October 10, 2010 Report Share Posted October 10, 2010 Krajem meseca odbojkašice idu na SP. To će isto biti vredno praćenja, one možda mogu i do finala. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoveHateLove Posted October 10, 2010 Report Share Posted October 10, 2010 ako nesto mrzim na ovom svetu to su onda zenski sportovi, a odbojka pogotovo, kvalitet muske i zenske odbojke je kao nebo i zemlja... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tier_mfkr Posted October 10, 2010 Report Share Posted October 10, 2010 (edited) Naprotiv, meni su zenska odbojka i zenski rukomet skroz ok za gledanje...Sto nije slucaj kod ostalih sportova sa loptom, gde je kvalitet zenskih sportova u odnosu na muski mizeran... Edited October 10, 2010 by tier_mfkr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted October 10, 2010 Report Share Posted October 10, 2010 Odbojkašice su do jaja, nego nešto ih neće medalja posle 2007... Evo sada prilike opet. U ženskom rukometu smo nekad bili velesila, a svetsko prvenstvo 2001. kad su naše uzele bronzu mi je bilo zanimljivije od svih muških rukometnih prvenstava koje sam gledao. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoveHateLove Posted October 10, 2010 Report Share Posted October 10, 2010 Naprotiv, meni su zenska odbojka i zenski rukomet skroz ok za gledanje...Sto nije slucaj kod ostalih sportova sa loptom, gde je kvalitet zenskih sportova u odnosu na muski mizeran... joj, ne mogu da podnesem zensku odbojku, rukomet jeste ok, ali odbojka,.. kod muskaraca to ide mnogo brze i jednostavnije i poeni na svoj servis se mnogo, mnogo teze osvajaju kao i sto je teze napraviti seriju od nekoliko poena, kod zena najpre jedna ekipa zaredja 5 poena pa onda druga 6, pa tako u krug, a da vidis jednu brzu akciju i poentiranje je vec pusta zelja, lopta se prebacuje pedeset puta preko mreze pre nego se zavrsi poen, bljak, volim jedino atletiku i plivanje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted October 10, 2010 Report Share Posted October 10, 2010 Naprotiv, meni su zenska odbojka i zenski rukomet skroz ok za gledanje...Sto nije slucaj kod ostalih sportova sa loptom, gde je kvalitet zenskih sportova u odnosu na muski mizeran... slazem se. mislim da je u kosarci najprimetnija razlika, mada volim da gledam i zensku kosarku ponekad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srlandand Posted October 10, 2010 Report Share Posted October 10, 2010 (edited) Cek, vi zenske sportove zbog sporta gledate? U jbt... Edited October 10, 2010 by Srlandand Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted October 10, 2010 Report Share Posted October 10, 2010 Svaka cast odbojkasima!Ponos nacije!Veliko hvala majstoru Nikoli,treba mu spomenik dici posle svega sto je uradio.Najbitnije je to sto nam je odbojkaska buducnost svetla. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted October 10, 2010 Report Share Posted October 10, 2010 Cek, vi zenske sportove zbog sporta gledate? U jbt... I zbog sporta, i zbog drugih stvari. Većina naših odbojkašica su slatke cure, a ova je moj favorit: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tier_mfkr Posted October 11, 2010 Report Share Posted October 11, 2010 Sto se tice kosarke, ova devojka: A odbojkasica: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Administrator Posted October 11, 2010 Report Share Posted October 11, 2010 КОваћевићу треба све опростити с обзиром да је целу сезону одиграо маестрално. Не требају нам ни Миљковић, ни Грбић. Момци су одлично одиграли Светску лигу без њих. Vratite nam Djulu Mestera !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted October 11, 2010 Report Share Posted October 11, 2010 Добра је Милица Дабовић. Добра цупи, а зна и да игра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted October 11, 2010 Report Share Posted October 11, 2010 Svaka cast odbojkasima!Ponos nacije!Veliko hvala majstoru Nikoli,treba mu spomenik dici posle svega sto je uradio.Najbitnije je to sto nam je odbojkaska buducnost svetla. svaka cast!!!realno,mec sa kubom finale prije finala! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thrasher Posted October 19, 2010 Report Share Posted October 19, 2010 [media] [/media Fantastican smec na 2:24. Svaka mu cast kako je izvukao tu paralelu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts