Jump to content

Recommended Posts

• 4 weeks later...
Posted

Da se drzimo mi odbojke. Tu jos uvek licimo na nesto. Nema nikada podbacaja i debiliteta kao u kosarci. :bigblue: Nasi igraju ekstra na ovom prvenstvu.

Posted (edited)

A Dragana Mirković peva u pauzi između prvog i drugog seta.

Da se zna ko je gazda u Beču :mrgreen:

Samo da nastavimo ovako. Oduševljavaju kako igraju :rockdevil:

Edit: izgleda da sam ih urekao. u pm

Edited by Butterfingers
Posted

Odvalise ljudi!Inspirase me da potrazim neku kartu iz 1999 kada sam trenirao odbojku u Partizanu zastekanu u neki ultimate stek u podrumu.

Autogrami Miljkovica,Sase i Vanje Grbica i Vujovica.To su bre sportisti a ne ove picke u kosarci koje su se ponasale ko babe zadnje tri tekme na evropskom prvnestvu. :pivopije: ]

Realno ljudi ne dobijaju dovoljno postovanje a skoro svaki put su medju prvih 4 na evropskim i svetskim prvenstvima od 1995. godine.

Guest Bata Životinja
Posted

Svaka čast odbojkašima, jebote gledam prosedog Miljkovića, matori dere bolje nego deset godina mlađi od njega

Posted

Svaka čast odbojkašima, jebote gledam prosedog Miljkovića, matori dere bolje nego deset godina mlađi od njega

Matori nek izgura Olimpijadu i svetsko prvenstvo pa spomenik mu dici :pivopije:.

Posted

Dve stvari koje su me oduševile.

1. Kolaković na tajm-autu u prvom setu kad smo gubili jedno 5 razlike. Totalno smiren lik, objašnjava u fazonu: Dobri smo, ostvarujemo sve što smo zacrtali. Ajde samo da izdržimo ovaj njihov nalet i to je to, imamo ih.

Tako i bi.

2. Svršavanje po terenu nakon svakog osvojenog poena! :rockdevil:

Posted

Evo gledah reprizu, mislim da bih zavrsio u ludnici da sam gledao direktan prenos :bigblue: Zadnji poen je difintivno bio blok aut, videlo se lepo ali dobro i nas su ostetili u par navrata. U svakom slucaju ja se divim odbojkasima i uvek sam govorio da su oni jedina reprezentacija koja nikad ali nikad nije razocarala. Neverovatno je da smo u zadnjih 15 godina konstantno u vrhu. Svaka im cast, zasluzili su docek ispred skupstine.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...