Zagrivuk Posted August 5, 2007 Report Posted August 5, 2007 Jebem ti ligu sampiona bez Juventusa Napred Barso!
DragonHeart Posted August 5, 2007 Report Posted August 5, 2007 @ Black Totem 213: Znaci, Zvezda nece uci u Ligu Sampiona?
Zagrivuk Posted August 5, 2007 Report Posted August 5, 2007 @ Black Totem 213: Znaci, Zvezda nece uci u Ligu Sampiona? Cekaj da prvo prodjemo Levadiju, strah me je :)
Zagrivuk Posted August 5, 2007 Report Posted August 5, 2007 Bez Juventusa i West Ham-a Juventus sa ovim Ranijerujem nema sanse ni za kup uefa Ma budale trebali su da ostave Desampa, taj je sa Monakom bio u finalu!
DragonHeart Posted August 5, 2007 Report Posted August 5, 2007 Cekaj da prvo prodjemo Levadiju, strah me je :) Kako bi bilo super da dodje do duela Zeta - Zvezda
.:Thor:. Posted August 5, 2007 Author Report Posted August 5, 2007 Juventus sa ovim Ranijerujem nema sanse ni za kup uefa Ma budale trebali su da ostave Desampa, taj je sa Monakom bio u finalu! Definitivno si u pravu
Zagrivuk Posted August 5, 2007 Report Posted August 5, 2007 Kako bi bilo super da dodje do duela Zeta - Zvezda Lakse Zvezdi
.:Thor:. Posted August 5, 2007 Author Report Posted August 5, 2007 Nisam siguran To bi bila utakmica dva fudbalska golema :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
DragonHeart Posted August 5, 2007 Report Posted August 5, 2007 Ne mozete vjerovati kako je Zeta nadigrala Rangers. Tuga je kako su izgubili 2:0.
Geozee Posted August 5, 2007 Report Posted August 5, 2007 Jebiga... mislim da zvezda nema sanse da udje u LS... videcemo...
Geozee Posted August 5, 2007 Report Posted August 5, 2007 Jeste... slazem se... samo prodjite vi Levadiu... Barkosu bi zabranio da pridje fudbalskom terenu do kraja zivota...
rhapsoad Posted August 5, 2007 Report Posted August 5, 2007 MANUTD osvaja ma kakav Juve bre, namestaju utakmice i onda ih zestoko kazne, pa oni plate i kazna se smanji kao i budjavi Milan zabari su najgore funjare
Geozee Posted August 5, 2007 Report Posted August 5, 2007 MANUTD osvaja ma kakav Juve bre, namestaju utakmice i onda ih zestoko kazne, pa oni plate i kazna se smanji kao i budjavi Milan zabari su najgore funjare
Zagrivuk Posted August 5, 2007 Report Posted August 5, 2007 MANUTD osvaja ma kakav Juve bre, namestaju utakmice i onda ih zestoko kazne, pa oni plate i kazna se smanji kao i budjavi Milan zabari su najgore funjare Pa juve i ne igra LS, on nije uspeo da se spase, Milan jeste. Barsa osvaja LS!
Álvaro Recoba Posted August 5, 2007 Report Posted August 5, 2007 Звезда!!! Најјачи су Интер, Челси, Барца, Манчестеа ЈТД и Милан и надам се Бајерн...
lemmy sixx Posted August 5, 2007 Report Posted August 5, 2007 Kakav Bajern,oni ne igraju u ligi sampiona. Po meni su najveci kandidati Barcelona i Manchester.Iako je i Inter mnogo dobar,ali se uvek kilave.Zelim im sve najgore.Chelsea neverujem,to je soderski klub,nemaju oni taj mentalitet velikog kluba.Iako,nikad se nezna.
Álvaro Recoba Posted August 5, 2007 Report Posted August 5, 2007 Заборавио сам за Бајерн... Од Штутгарта, Шалкеа и Вердера нема ништа... А Интер ће морати због стогодишњице...
rhapsoad Posted August 5, 2007 Report Posted August 5, 2007 Znam ja da Juve ne igra ali i ne zasluzuje da igra Objektivno uz ManUtd najveci favoriti su po mom misljenju Barsa i Celzi
Recommended Posts