Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

1.Ливерпул није незаслужено прошао даље, свака им част, али начин на који је прошао је срамота!

Само ћу рећи да је старт над Хлебом у првом мечу био далеко основанији за досуђивање пенала!

Али добро, није ово ни први ни последњи пут да судије својим одлукама сјебу текму ЛШ!

2.Онај Сендерос боље да није ни излазио на терен, да бар у старту играчи Арсенала знају да их игра десеторица.

Човек је одиграо катастрофално!

3.Арсеналово време ће тек доћи!

Сад и да су прошли даље, не би имали 11 спремних играча за следећу текму, а о клупи тек да не говоримо!

4.Што се Волкота тиче, дечко је тако изломио пола тима Ливерпула, да нажалост нису могли да га скрљају и да су хтели, а покушавали су на све начине!

Његов продор ће сигурно бити један од три најбоља потеза овогодишње ЛШ! :da:

5.Волео бих да Манчестер освоји, пошто су они вероватно највише показали од преосталих екипа!

Заиста не бих волео да се оствари сумња до које сам дошао пре извесног времена, да је Челси тај који је "предодређен" да ове године освоји ЛШ, а можда чак и Премијер лигу.

Жао ми је што је Манчестер задесио овај малер са халфовима, али мислим да су и са расположивим играчким фондом кадри да се попну на (барем) један од два трона. :pivopije:

Ono je stvarno bila scena za anale

Пре бих рекао за орал, чији би извршилац био онај пристрасни коментатор са Б92!

За анал бих га послао код Разбијача, пошто је он од оних чланова форума, који не бирају рупу у коју ће да метну! :) :) :):D:pivopije:

Edited by Селектор
Posted
За спорт је лоше што се говна увек провлаче због судијских одлука. Пре две године избацише Челси непостојећим голом, прошле их укења да прођу на пенале, ове године судије пеналима убише Арсенал, а ко зна шта ће се догађати у полуфиналу.

Setimo se da su i Juventus izbacili zahvaljujuci penal kradji. :da:

A vezano za jucerasnji penal,ipak mislim da je bio pravedno dosudjen.Ali ono u Londonu je bilo potpuno nepravedno.

Posted (edited)
Заиста не бих волео да се оствари сумња до које сам дошао пре извесног времена, да је Челси тај који је "предодређен" да ове године освоји ЛШ, а можда чак и Премијер лигу.

hm, otkud ti ta sumnja, tj. na sta tacno mislis? ja bas naprotiv, imam utisak da se stvara atmosfera da junajted mora da osvoji oba trofeja. a u price o zaverama generalno ne verujem (ne kazem da si na to ciljao :D ). kako god, calzi je sad i u premijeru na samo -3 a junajted tek treba da igra sa arsenalom (kuci) i sa celzijem (na strani), tako da je sve potpuno otvoreno.

Edited by sabre
Posted
За спорт је лоше што се говна увек провлаче због судијских одлука. Пре две године избацише Челси непостојећим голом, прошле их укења да прођу на пенале, ове године судије пеналима убише Арсенал, а ко зна шта ће се догађати у полуфиналу.

Za polufinale ce biti dosta po jedan crveni i jos pride penal :twisted:

Setimo se da su i Juventus izbacili zahvaljujuci penal kradji

Ma neeeeee , stvarno su uvek sudije krive ili sreca sto Liverpul pregazi Juventus , Barselonu , Celsi , Milan , Inter i sada Arsenal , ili je ipak u pitanju samo slucajnost , ma neeeee , sudije su krive za sve. Patetika.

Greske susija su sastavni deo sporta , kad bi tako gledali , onda je i Italija kradjom postala prvak sveta , dali gol Australiji iz ofsajda .

Posted
onda je i Italija kradjom postala prvak sveta , dali gol Australiji iz ofsajda .

De facto си се малко зајеб`о!

Није био офсајд већ такође измишљени пенал! ;)

Ма, свака част Ливерпулу само је штета што их је судија погурао!

Да су и трећи дали као прва два гола, не бих А рекао, овако ... :da:

Posted
Setimo se da su i Juventus izbacili zahvaljujuci penal kradji. :da:

Крајње је лицемерно кукати о судским одлукама на утакмицама Јувентуса.

Ma neeeeee , stvarno su uvek sudije krive ili sreca sto Liverpul pregazi Juventus , Barselonu , Celsi , Milan , Inter i sada Arsenal , ili je ipak u pitanju samo slucajnost , ma neeeee , sudije su krive za sve. Patetika.

Greske susija su sastavni deo sporta , kad bi tako gledali , onda je i Italija kradjom postala prvak sveta , dali gol Australiji iz ofsajda .

Није из офсајда, него из непостојећег пенала.

Било би лепо гледати финале Манчестер - Ливерпул. Бенитезова екипа на последњих 6 утакмица са Манчестером није дала гол. :mhihi:

Posted
Крајње је лицемерно кукати о судским одлукама на утакмицама Јувентуса.

To nije kukanje,vec su to cinjenice.Koliko god mrzeo Juventus,nemozes ih poreci.

Posted

Nije to patetika Vagnore moj.Ja sam rekao za Celzi,Juventus i Arsenal,i cinjenica je da su oni pokradeni od strane sudija.Arsenal ne toliko,oni su samo osteceni,ali Juventus i Celzi su potpuno nezasluzeno pokradeni.Cinjenica,a ti mozes biti pristrasan koliko hoces.

Posted
svaka cast, brate.sad ce ono - "sto nisam dao vise para?"...

Ma eno pise gore vec...

Samo 50 din sam uplatio...

A ti rece "ne"^^^... hah...

Nema veze matori, da si ti nama ziv i zdrav, i da ih uzdravlje potrosis!!!

:pivopije:

:pivopije:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...