Mustang Posted April 30, 2008 Report Posted April 30, 2008 Ja bi volo da prodje Celzi,da bih jednom ortaku mogao da vadim mast kad izgube od Manutd...hahahaaaa Pa zbog jednog ortaka bih i ja voleo da prodje celzi, da bih ga iskrivio od prozivke Cika sabre, to su samo impresije, one su sastavni deo ljudskog ponasanja, kapiram da ne volis junajted, ali prosao je , na moju opstu radost salim se , mozda i gotivis, pojma nemam
Hail Metal Posted April 30, 2008 Report Posted April 30, 2008 jebote, u poslednje vreme se pojavilo par spamera ovde koji ne umeju da napisu nista osim "GO UNITED" "UNITED RULES" "GLORY GLORY MAN UNITED" "HAHAHAHAHA" " " napisite nesto smisleno ili gtfo. Oa jeste mnogo je bolje You Never Walk alone , ... zamislite kakvo bi to navijanje u Moskvi bilo , ono juce n Old Trafordu je za svaku pohvalu , mnogo bolja atmosfera nego na Kamp Nou , ... ali nista se ne moze porediti sa Enfildom !!!!
sabre Posted April 30, 2008 Report Posted April 30, 2008 Cika sabre, to su samo impresije, one su sastavni deo ljudskog ponasanja, kapiram da ne volis junajted, ali prosao je , na moju opstu radost ma nisam mislio na tebe, tvoji postovi su i vise nego ok, mislio sam na par ovih novih likova, ne secam se nick-ova a mrzi me da trazim, prepoznace se. malo smara kad neko napise samo to, i to vise puta. to je onda chist spam. ali hej, ako ne smeta nikom osim meni, nema problema
Geozee Posted April 30, 2008 Report Posted April 30, 2008 Nadam se da ce Vidic odigrati finale... zasluzio je...
The Joker Posted April 30, 2008 Report Posted April 30, 2008 Ne verujem da ce ga ubaciti...volo bih to i ja doduse....
Hamsun Posted April 30, 2008 Report Posted April 30, 2008 Ne verujem da ce ga ubaciti...volo bih to i ja doduse.... ?!
Geozee Posted April 30, 2008 Report Posted April 30, 2008 Pa ima mesec dana do finala... valjda ce se oporaviti...
DBrave Posted April 30, 2008 Report Posted April 30, 2008 ja opet dobio neki vaucer (1000din) za kladionicu i bogme ima da stavim duplu sansu na celzi (kvota 1,3) ne verujem da ce liverpul da pobedi na stanfordu koliko god vi odavde navijali a realno mislim da ce biti X, a sad dal ce biti 0:0, 1:1 ili 2:2 ko to zna u svakom slucaju bice dobra utakmica
kuruz Posted April 30, 2008 Report Posted April 30, 2008 Брате, где ти добијаш ти ваучере и за коју је то кладионицу?
DBrave Posted April 30, 2008 Report Posted April 30, 2008 pa u pitanju je nagradna igra, posaljes sms i utorkom i cetvrtkom dele vaucere od 500din, ja sinoc zabo 2 a sad, ako vam svima ovde napisem znas kad cu sledeci put da dobijem od tolike konkurencije koji to Srbin ne voli kladionicu hahhahah :) jbga
sabre Posted April 30, 2008 Report Posted April 30, 2008 ne verujem da ce liverpul da pobedi na stanfordu koliko god vi odavde navijali ko bre navija za govnjivi liverpul
Melodicus Deathus... Posted April 30, 2008 Report Posted April 30, 2008 ko bre navija za govnjivi liverpul JA NAVIJAM I KO TE JEBE ZASTA!! Al ako ipak prodje Chelsea, u finalu navijam za Manchester... Manje ih mrzim od ovih... Ali ipak YNWA!!! @joker: Super si ti momak, ali navijas za skroooooz pogresne ekipe...
negative creep Posted April 30, 2008 Report Posted April 30, 2008 (edited) uh sto me iritira ovaj stojanovic! hahahaha, 1:0 za chelsea!! Edited April 30, 2008 by negative creep
lemmy sixx Posted April 30, 2008 Report Posted April 30, 2008 Apsolutno zasluzeno vodstvo Chelsea.Ovaj polumrtvi Liverpool se nije ni video.Videcemo 2.poluvreme.
Grob Bez Dna Posted April 30, 2008 Report Posted April 30, 2008 konacno da pobedi tim za koji navijam!
lemmy sixx Posted April 30, 2008 Report Posted April 30, 2008 Konacno da ovi polumrtvi kilavci popuse...apsolutno zasluzena pobeda Chelsea,u svakom pogledu. Za finale me zabole,organski ne podnosim engleze,pa mi je svaki ishod apsolutni poraz fudbala.
DBrave Posted April 30, 2008 Report Posted April 30, 2008 meni je skroz fino legao ovaj rezultat a mislim da je sveukupno prosla bolja ekipa, Celzi je apsolutno sazreo kao tim (Esijen, Drogba, Lampard, Teri, Ceh, itd... sve vrhunski asovi koji sada vec duze igraju zajedno + su doveli Balaka koji se posle pocetnih problema ustalio u timu) i sada momci razbijaju... Stvarno su odigrali fenomenalno veceras, mozda su samo na 10-15min malo prepustili inicijativu Liverpulu
lemmy sixx Posted April 30, 2008 Report Posted April 30, 2008 Da,da...pre svega se najbolje pokazao Ceh...nema sta.
DBrave Posted April 30, 2008 Report Posted April 30, 2008 pa realno covek brani ko lud ok imao je tu gresku, ali ja mu dajem 9,5/10 za ovu utakmicu
kuruz Posted April 30, 2008 Report Posted April 30, 2008 Da je finale žabarsko, predsednici klubova bi kockom odredili ko će pobediti.
lemmy sixx Posted April 30, 2008 Report Posted April 30, 2008 pa realno covek brani ko lud ok imao je tu gresku, ali ja mu dajem 9,5/10 za ovu utakmicu Slazem se ja,branio je vrhunski celu utakmicu,ali brale dzabe to kada je napravio pacersku gresku koja je mogla poprilicno sjebati njegov tim. Da je finale žabarsko, predsednici klubova bi kockom odredili ko će pobediti. Ma naravno,kao sto su i sve titule prvaka Evrope Milana,Juventusa i Intera zapravo namestene.Ma sve je to jedna velika zavera...
Recommended Posts