lemmy sixx Posted November 27, 2008 Report Share Posted November 27, 2008 Pa to si u pravu,ima smisla. Za paprikanere cemo videti...ko ih jebe,boli me kurac sa kime ce igrati.Samo da Juve ne kiksne protiv ovih mojih imenjaka,pa da krene u drugu rundu sa prvog mesta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zagrivuk Posted November 27, 2008 Report Share Posted November 27, 2008 Pa to si u pravu,ima smisla. Za paprikanere cemo videti...ko ih jebe,boli me kurac sa kime ce igrati.Samo da Juve ne kiksne protiv ovih mojih imenjaka,pa da krene u drugu rundu sa prvog mesta. Dovoljan je bod i Juve ostaje prvi Link to comment Share on other sites More sharing options...
KazimKazim Posted November 27, 2008 Report Share Posted November 27, 2008 (edited) Lemi i Miskoni, koga prizeljkujete za protivnika u nokaut fazi ? Edited November 27, 2008 by KazimKazim Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted November 27, 2008 Report Share Posted November 27, 2008 Pa jeste,ali ja bih ipak voleo pobedu...kuci sa tim soderima igrati nereseno je brukanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zagrivuk Posted November 27, 2008 Report Share Posted November 27, 2008 (edited) Lemi i Miskoni, koga prizeljkujete za protivnika u nokaut fazi ? Nekog lakseg ipak smo imali tesku grupu (najtezu) Sporting, Shakhtar, Porto i Panathinaikos Edited November 27, 2008 by Miskoni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vic Rattlehead Posted November 27, 2008 Report Share Posted November 27, 2008 Totti je bog. 1:3. Prvo mjesto u grupi. Idemo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Djole91 Posted November 27, 2008 Report Share Posted November 27, 2008 po drugi put pucam na ligi sampiona za ove 2 nedelje i to samo na jednu........juce me je zajebala samo roma za 7000 :( :( :( :( :( :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aces High Posted November 27, 2008 Report Share Posted November 27, 2008 Bilo bi dobro da izvucemo Inter, pa da im pokazemo kako se igra... YNWA!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted November 27, 2008 Report Share Posted November 27, 2008 Bilo bi dobro da izvucemo Inter, pa da im pokazemo kako se igra... HAHAHAHAHAHAHAHA Sta da im ga uvalite u devedesetom iz penala koji nije postojao. Meni je Liverpul bio gotivan ali sa vremenom ih sve vise mrzim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted November 28, 2008 Report Share Posted November 28, 2008 HAHAHAHAHAHAHAHA Sta da im ga uvalite u devedesetom iz penala koji nije postojao. Meni je Liverpul bio gotivan ali sa vremenom ih sve vise mrzim. +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted November 28, 2008 Report Share Posted November 28, 2008 Totti je bog. Del Genije je bog.Taj tvoj je njegova bleda kopija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vic Rattlehead Posted November 28, 2008 Report Share Posted November 28, 2008 (edited) Niko tu nikog ne kopira, obojica su odlicni, s tim da je Totii bolji. Edited November 28, 2008 by Vic Rattlehead Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted November 28, 2008 Report Share Posted November 28, 2008 :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted November 28, 2008 Report Share Posted November 28, 2008 Toti je cava. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Џејсон Њустед Posted November 29, 2008 Report Share Posted November 29, 2008 po drugi put pucam na ligi sampiona za ove 2 nedelje i to samo na jednu........juce me je zajebala samo roma za 7000 :( :( :( :( :( :( To nameštaju jer ne smeju maloletnicima da isplate dobitak :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vic Rattlehead Posted November 29, 2008 Report Share Posted November 29, 2008 Toti je cava. Sta god da to znaci Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted November 29, 2008 Report Share Posted November 29, 2008 (edited) Znaci da pljuje i gazi igrace dok su na zemlji. Ne sporim da je igracina ali je picketina. Edited November 29, 2008 by El Karnisero Link to comment Share on other sites More sharing options...
sabre Posted November 29, 2008 Report Share Posted November 29, 2008 (edited) toti > del pjero. u sustini stvar ukusa. ali ja tu nemam sta da se razmisljam ko mi je bolji, ama ni jedne jedine sekunde. mnogo veci smeker i faca, mnogo lucidniji, sa mnogo vise stila igra. mnogo veca harizma. neuporedivo konstantnija forma, ali neuporedivo. dalje, nema tog trenera kojem bi toti sedeo na klupi niti tima u kojem u prvih 11 ne bi bilo mesta za njega. del pjero je kapelu sedeo na klupi, a bogami i donadoniju. na vise mesta u timu moze podjednako dobro da igra (toti). univerzalniij. nema velike mrlje na karijeri, kao sto npr. del pjero ima finale eura 2000, kada su navijaci italije cepali i pljuvali njegov dres zato sto je prokockao titulu prvaka evrope. nema tu mesta nikakvoj dilemi. moje misljenje, ko se ne slaze, molim lepo. edit @ovi sto drkaju na poraz intera i analiziraju da li ce proci dalje ili ne inter je vec prosao dalje, i da izgubi u zadnjem kolu, prosao je, nevezano za ishode ostalih tekmi, toliko o "paklenom raspletu" u poslednjem kolu pakleni rasplet mozda za ostale, za inter svakako ne inace, voleo bih liverpul u osmini finala, ili u bilo kojoj sledecoj fazi takmicenja Edited November 29, 2008 by sabre Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkonet Posted November 29, 2008 Report Share Posted November 29, 2008 Ne znam samo sta se desava sa Barcelonom--vec drugi put na kvarno postizu golove---prvi put protiv Sahtjora a drugi put sada protiv Sportinga????? Mada od svega me je najvise iznervirao onaj mrtvi komentator za utakmicu Fiorentina-Lion!!! Covek je toliko ravno prenosio --- kad je postignut gol---on laganica --prica neku njegovu pricu i tako sve do kraja!!!! Fali malo Aca Stojanovic---mada koliko god izgledao retardirano sa onom frizurom i koliko se palio---ipak je i to bolje nego prenositi onako!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sabre Posted November 29, 2008 Report Share Posted November 29, 2008 ako je saranovic prenosio, apsolutno razumem o cemu pricas. ne znam ko je tom liku dao da prenosi bilo sta, a ne ligu sampiona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkonet Posted November 29, 2008 Report Share Posted November 29, 2008 nije prenosio Sharanovic-----nije Boskovic----treci lik---mislim da taj lik radi obicno pregled Lige sampiona---ali bilo je dosadno do bola a utakmica nije bila toliko losa!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted November 29, 2008 Report Share Posted November 29, 2008 leba ti, sta ti znace te crtice u recenicama? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sabre Posted November 29, 2008 Report Share Posted November 29, 2008 treci lik je loncarevic, meni je on ok jos samo malo o totiju, dovoljno je reci: Italian Footballer of the Year: 2000, 2001, 2003, 2004, 2007 dobar dan i dovidjenja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted November 29, 2008 Report Share Posted November 29, 2008 u sustini stvar ukusa. ali ja tu nemam sta da se razmisljam ko mi je bolji, ama ni jedne jedine sekunde. mnogo veci smeker i faca, mnogo lucidniji, sa mnogo vise stila igra. mnogo veca harizma. neuporedivo konstantnija forma, ali neuporedivo. dalje, nema tog trenera kojem bi toti sedeo na klupi niti tima u kojem u prvih 11 ne bi bilo mesta za njega. del pjero je kapelu sedeo na klupi, a bogami i donadoniju. na vise mesta u timu moze podjednako dobro da igra (toti). univerzalniij. nema velike mrlje na karijeri, kao sto npr. del pjero ima finale eura 2000, kada su navijaci italije cepali i pljuvali njegov dres zato sto je prokockao titulu prvaka evrope. nema tu mesta nikakvoj dilemi. moje misljenje, ko se ne slaze, molim lepo. Ja naravno,ali ulaziti u neku diskusiju po ovom pitanju stvarno nema smisla. edit @ovi sto drkaju na poraz intera i analiziraju da li ce proci dalje ili ne inter je vec prosao dalje, i da izgubi u zadnjem kolu, prosao je, nevezano za ishode ostalih tekmi, toliko o "paklenom raspletu" u poslednjem kolu pakleni rasplet mozda za ostale, za inter svakako ne inace, voleo bih liverpul u osmini finala, ili u bilo kojoj sledecoj fazi takmicenja Puca mi kurac za taj tvoj paprika klub,ja sam rekao da ce rasplet biti paklen.A rasplet ukljucuje i paprikanere. Glede ovog duela koji svi prizeljkujete,i vi paprikaneri i navijaci Liverpula,mislim da bi tu po zakonu verovatnoce Inter trebao proci.Bilo bi cudno da ih dve godine za redom isti klub izbaci.Ja bih navijao za Liverpul,naravno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Lukas Ацовић Posted November 29, 2008 Report Share Posted November 29, 2008 nije prenosio Sharanovic-----nije Boskovic----treci lik---mislim da taj lik radi obicno pregled Lige sampiona---ali bilo je dosadno do bola a utakmica nije bila toliko losa!!!! leba ti, sta ti znace te crtice u recenicama? shmrK! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts