Vic Rattlehead Posted December 28, 2008 Report Posted December 28, 2008 Pa jeste bolji na beku, pošto Mexes ne igra beka, pa na toj poziciji Kielini jeste bolji od njega, ali na štoperskoj nije.
kuruz Posted December 28, 2008 Report Posted December 28, 2008 Ma daleko je kurac...pre ce biti da je on za Ferdinanda doktor. :) :)
El Karnisero Posted December 28, 2008 Report Posted December 28, 2008 Pa jeste bolji na beku, pošto Mexes ne igra beka, pa na toj poziciji Kielini jeste bolji od njega, ali na štoperskoj nije. Prijatelju ti posedujes takvo odsustvo objektivnosti da bi ti i Akseanosilas pozavideo. Sto se tice Vidic vs Ferdinand teme realno obojica su tu negde,obojica su sjajni.
Vic Rattlehead Posted December 29, 2008 Report Posted December 29, 2008 Prijatelju ti posedujes takvo odsustvo objektivnosti da bi ti i Akseanosilas pozavideo. Sto se tice Vidic vs Ferdinand teme realno obojica su tu negde,obojica su sjajni. Misliš?
deadsy Posted December 29, 2008 Report Posted December 29, 2008 Iako je Nemanja Vidic ekstra stoper, Rio je ipak bolji. Iako su igracki podjednaki, Ferdinand ipak nosi odbranu, autoritet je, a ima i bolju tehniku. Nemanja je ipak opasniji iz prekida, a i volim tog lika jer je totalno pozitivan i primjer pravog sportiste na terenu i van njega. Jedva cekam duel njih dvojice sa Ibrahimovicem i Adrijanom, bice to pravi sudar fudbalskih snagatora. Prednost je na strani Mancestera, ipak imaju bolji odnos napad-odbrana. A po meni, Inter svoju sansu moze da trazi na sredini gdje jakom igrom i presingom mora da zaustavi distribuciju lopti prema Ronaldu i Runiju. Jos ako zatvore krila, ima da ih otresu kao Milan u dva skorasnja navrata. Jos kad uzmemo u obzir da ce to biti obracun odlazeceg gurua i starog lisca Fergusona protiv Specijalnog, covjek samo moze da odbrojava dane.
Vic Rattlehead Posted December 29, 2008 Report Posted December 29, 2008 Ne bih volio, ali 99% sam ubijeđen sa Barselona osvaja LŠ ove godine.
SkullKrusheR Posted December 29, 2008 Report Posted December 29, 2008 video sam to danas, majku im nji'ovu zlikovachku!
Hail Metal Posted December 29, 2008 Report Posted December 29, 2008 To se sve radi protiv Liverpula , jos ako nameste da Roseti sudi jasno je o cemu se radi !
KazimKazim Posted December 29, 2008 Report Posted December 29, 2008 Procice Liverpul glat', Mancester glat', Arsenal vrlo verovatno, Celsi komsi-komsa
lemmy sixx Posted December 29, 2008 Report Posted December 29, 2008 Mancester i Liverpul glat prolaz?Ne bih bas rekao. video sam to danas, majku im nji'ovu zlikovachku! Ajoj,ajd' mani se tih kikiriki fazona iz Mancestera.
El Karnisero Posted December 29, 2008 Report Posted December 29, 2008 To se sve radi protiv Liverpula , jos ako nameste da Roseti sudi jasno je o cemu se radi ! Jadan Liverpul.
Aces High Posted December 29, 2008 Report Posted December 29, 2008 Pa uplasili se nas Jos nam samo Roseti treba i to je to!!! A vi cutite sto ne volite Liverpool!!!
lemmy sixx Posted December 29, 2008 Report Posted December 29, 2008 kakav crni manchester?? Pa sa tim se izrazima frlja Ferguson kada god zapocnu neka nagadjanja o prelasku Ronalda u Real...kao "Oni su zocinci,mafija,siledzije...".Pa sam povukao paralelu.
lemmy sixx Posted December 29, 2008 Report Posted December 29, 2008 Mozda,ali je najveci klub na svetu i svi im mozemo prdeti pod prozor od muke.
Hail Metal Posted December 31, 2008 Report Posted December 31, 2008 (edited) Gazetin tim godine Edited December 31, 2008 by Hail Metal
El Karnisero Posted December 31, 2008 Report Posted December 31, 2008 Šavi (Barselona), Dobar je Savi.
Hail Metal Posted December 31, 2008 Report Posted December 31, 2008 da da to su mnogi primetili na komentarima :)
Recommended Posts