Jump to content

Recommended Posts

Posted

Znam,upravo gledam snimak,vidim da im jedan penal im nije sudjen.

U picku lepu materinu,bila zanimljiva tekma...ko uz kurac zbog toga sto ja nisam mogao doci. :mad:

Posted

ne znam zasto pricate o Galasu, Klisiju i Persiju, kad Arsenal ima retardiran vezni red, osim Fabregasa, znaci Song, Diabi, Nasri, ne zna se ko je gori, katastrofa... Nasriju jedina dobra utakmica u sezoni bila protiv Junajteda, kad je dao 2 gola, pre i posle te se nije video

Posted

nasri nije losh, diabi zna da bude koristan (sinoc na primer nije bio losh), a song je balvanchina jedna glupa, po meni uz bendtnera najveci promashaj u timu.

denilson je 15 puta bolji od songa, mada je song defanzivniji.

Posted

dobar je nasri...mlad je,ima perspektivu...bendtner je mlad,al ce vecno ostati na nivou panja...venger voli da nagrabi tih afrikanaca i ostalih paraplegicara,pa kasnije stvori od njih par igrace...mada uglavnom ima gomilu nekih nesvrstanih...do pola paraplegicara...

Posted

e bas steta sto ih manu nije natrpao, ali ako se odigra slicno i u gostima nece biti problema

ocekujem da ce i celzi da ugura jedan kod kuce i da opet zaustavi barsu

pa ondak repriza finala i naravno odbrana trofeja

Posted
Пречка... :cry:

Lep sut, bas tada sam se pitao kada ce nesto korisno da uradi.

Inace, jebena steta sto ne zabismo jos barem jedan, ali Almunija je obavio svoj deo posla (ili Almunja, kako ga je krstio ovaj Karik komentator). Arsenal oslabljen i stvarno maltene nista nije prikazao.

Losa stvar je sto je Ferdinandu izgleda naprslo rebro (moguca dijagnoza) te mozda nece igrati do kraja sezone.

Posted
nasri? kad tacno? na kojoj utakmici? od dolaska u arsenal ga nema nigde, jedino od njega je ona smesna frizura :)

sta znaci mlad je?ima perspektivu?za sezonu-dve ce biti super igrac...ne moze se ocekivati da igrac koji je prakticno tinejdzer da urnise po terenu...treba malo vremena da prodje,da nakupi iskustva iz jakih utakmica...on ima dosta prostora za napredak...

Posted

u marseju je pokazao sta sve moze, a kad se malo navikne na englesku trebalo bi da se i tu vidi njegovov znanje, moze biti dobar koliko i riberi

Posted (edited)

Сад су на Јужној хемисфери, Мило донео декрет.

Edited by Scouse Buster
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...