lemmy sixx Posted May 23, 2009 Report Posted May 23, 2009 ...pocucla kitu marjanovu. No,salu na stranu,navijace se za Barsu.
DBrave Posted May 24, 2009 Report Posted May 24, 2009 sta sad, kako ide sistem, protiv koga mogu da igraju recimo u zadnjem kolu kvalifikacija??
Hail Metal Posted May 25, 2009 Report Posted May 25, 2009 Busaka sudi finale ! Videcemo da li ce se ove sezone makar jedan sudija udostojiti da svira posteno kad igra Farsa , ili ce kao i svi njegovi predhodnici pokloniti pehar Kataloncima .
Tomislav Sawyer Posted May 25, 2009 Report Posted May 25, 2009 Kako se blizi dan, provaljujem da mi je MUTD ipak blizi srcu. To kazem zato sto pola svog zivota od svih klubova najvolem upravo njih i Barsu i nisam mogao da skontam ocu li ja uopste navijati za nekoga u ovom finalu. Sad vidim da izgleda `ocu
Nightfall Posted May 25, 2009 Report Posted May 25, 2009 sta sad, kako ide sistem, protiv koga mogu da igraju recimo u zadnjem kolu kvalifikacija?? Najtezi moguci protivnici su Makabi Haifa, Levski Sofija, Dinamo Zagreb, Cirih, BATE Borisov ili prvak Poljske. Plus pun kurac slabije rangiranih ekipa koje mogu da izbace neki od jacih timova.
El Karnisero Posted May 25, 2009 Report Posted May 25, 2009 Visit My Website Visit My Website Visit My Website
Mita Posted May 25, 2009 Report Posted May 25, 2009 Najtezi moguci protivnici su Makabi Haifa, Levski Sofija, Dinamo Zagreb, Cirih, BATE Borisov ili prvak Poljske. Plus pun kurac slabije rangiranih ekipa koje mogu da izbace neki od jacih timova. ovo zelim
DBrave Posted May 25, 2009 Report Posted May 25, 2009 uff brate koja bi to ludnica bila i ja to zelim da gledam
El Karnisero Posted May 25, 2009 Report Posted May 25, 2009 Bilo bi do jaja.Ni jedan od ova dva mrska kluba ne bi otisao u LS.
lemmy sixx Posted May 25, 2009 Report Posted May 25, 2009 Ja ne bih voleo da igraju medjusobno.U tom slucaju bih morao navijati za groblje,posto meni zdrav razum i proslost ne dozvoljavaju da navijam za kockasti izmet. No,koga god da dobiju,mislim da groblje ima jedinstvenu priliku da se probije do LS.I zaista mislim da je ovaj potez UEFE dobar,pre svega sto ce sansu dobiti i financijski slabiji klubovi,i na taj nacin fudbal napreduje.
Nightfall Posted May 25, 2009 Report Posted May 25, 2009 Najjace je sto se relativno lako moze desiti da i Dinamo upadne u grupu nosioca. Trebalo bi malcice kockice da im se sloze, ali nije tolko nemoguce. To bi bila jos jaca fora, dva tima iz bivse Juge u LS. Jos da padnu u istoj grupi, ihaaaj.
lemmy sixx Posted May 25, 2009 Report Posted May 25, 2009 Trebalo bi malcice kockice da im se sloze, Nemoj vise kockica da im se slaze,i ovako ih imaju previse.
Imrahil Posted May 26, 2009 Report Posted May 26, 2009 Ja ne zelim Dinamo, vec sto slabijeg protivnika, pa da plasman u Ligu bude sigurniji.
Angelystor Posted May 27, 2009 Report Posted May 27, 2009 Veceras ce Runi da se nasika i da pravi haos :] Turio 500 kindzi na Mancesta da osvaja, i isto tako da pobedjuje u regularnom vremenu :]
lemmy sixx Posted May 27, 2009 Report Posted May 27, 2009 Zavisi...veliki je ulog u pitanju,cisto sumnjam da ce se igrati bas toliko otvoreno.Nema tu favorita,bice zajebano.
Footog Qpoos Posted May 27, 2009 Report Posted May 27, 2009 mislim da ce obe igrati ekipe igrati zatvoreno...i ako se nesto bude desilo,bice u drugom...mada,finale je to...mozda bude 15 golova u prvom....
Селектор Posted May 27, 2009 Report Posted May 27, 2009 Пази, реално је да падну два гола у првом полувремену ... iz x-x... ili vise drugo poluvreme.... Мојне ово да призиваш Angelystor и BaalBehrit ће да те одробијају за све паре.
Footog Qpoos Posted May 27, 2009 Report Posted May 27, 2009 ja to prizivam sebi... ...a i bice tako...sreca prati hrabre...
Defunctus Posted May 27, 2009 Report Posted May 27, 2009 Nakon prošlogodišnjeg otkrivanja koju muziku vole da slušaju u svlačionici, Manchester United je obelodanio i šta će se slušati u klupskom autobusu na putu do Olimpijskog stadiona u Rimu uoči večerašnje finalne utakmice Lige šampiona protiv Barcelone. Na plejlisti će se tako naći Oasis (Gary Neville, Ryan Giggs i Paul Scholes su izabrali pesme Supersonic, Wonderwall i Cast No Shadow), Gipsy Kings, Duran Duran... Cristiano Ronaldo (na slici) i Nani su izabrali pesme Gypsy Kingsa, golman Edwin Van Der Saar se opredelio za hit Musical Youtha iz 1982. Pass The Dutchie, dok je Rio Ferdinand bio originalan pa je izabrao Rio Duran Durana. Menadžer Alex Ferguson voli ABBA-u, Franka Sinatru i Deana Martina, dok se Wayne Rooney opušta uz pesmu Dakota Sterephonicsa. http://popboks.com/vest.php?ID=10436
Recommended Posts