Jump to content

Recommended Posts

Posted

sutra neko mrtvilo na terenu...partizan mozda izgura minimalnu pobedu...nece oni uzbekistanci(ili sta god su vec)napadati...sam da se odbrane...prolazi partizan ovo jedva,a kasnije nek su im bog,buda,alah,hare krsina i svi ostali u pomoci...

Posted

Ulazak Partizana u LS sa ovakvim timom bi bilo ravno prolasku Severne Koreje na Svetskom kao prve reprezentacije u grupi. Osim ukoliko im se neverovatno ne posreci na zrebu + vise od pola timova sa boljim koeficijentom ne poispadaju pre cetvrtog kola.

Posted

Reko bih da je realno nadati se plasmanu u 4. kolo kvalifikacija, a samim tim i u grupnu fazu Lige Evrope. Valjda mogu da izbace ove Jermence i jos neki tim tipa Bohemians u trecem kolu. Naravno uvek mogu da budu baksuzi pa da nalete na BATE Borisov ili Omoniju sto bi vec bilo malo nezgodno.

U svakom slucaju imaju mnogo vece sanse za ulazak u Ligu Evrope od Zvezde i ostalih nasih timova.

Posted

Немој да ти идиот да по пичци.

To je prakticno nemoguce u ovom trenutku , evo vratio sam se iz teretane , otkidao sam bicepse , i osecam se mocno , ne bi imao sanse protiv mene , tvrdim .

Posted

Razgovor s ćaletom:

- Ti ideš sutra u Beograd?

- Aha.

- S kim igra Partizan?

- Pjunik.

- Ko?

- Pjunik.

- Ko?

- Pjunik!

- Aha. Odakle su oni?

- Iz Jermen... ahahahahaha

- Beži mi s očiju.

I ja bih ispizdeo da mi sin kaže da ide da gleda neko sranje poput tog sutra. :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...