tier_mfkr Posted August 24, 2010 Report Posted August 24, 2010 Pa kad su picke, tako im i treba! Nek' ispadnu, inace ce godinu dana svaki grobar i "grobar" da mi se penje na mozak zbog LS
Џејсон Њустед Posted August 24, 2010 Report Posted August 24, 2010 Nek' ispadnu, inace ce godinu dana svaki grobar i "grobar" da mi se penje na mozak zbog LS To ti kazem
sale 3sm Larry Flynt Posted August 24, 2010 Report Posted August 24, 2010 Ovaj Kleo ne zasluzuje da trune u Partizanu!Decko umesto da pokazuje u Ligi sta zna i da se nadigrava,ima da se degenerise,uz ove imbecile i u domacoj jebenoj ligi!
Elldamar Posted August 24, 2010 Report Posted August 24, 2010 Realno covek je masina! Ali ne treba ni u kom slucaju da igra za Srbiju! Ne treba,imamo mi Pantelicja i ostale mashinerije! 2
Nightfall Posted August 24, 2010 Report Posted August 24, 2010 Hahahaha ne moze Kleo da postigne onoliko golova koliko je retardirana odbrana sposobna da ih primi.
tier_mfkr Posted August 24, 2010 Report Posted August 24, 2010 Ne treba,imamo mi Pantelicja i ostale mashinerije! Ne treba da naturalizujemo nikog ,makar nas dvojica igrali u tandemu!
Elldamar Posted August 24, 2010 Report Posted August 24, 2010 Ajmo sada cigani malo o tome kako Anderleht i nije neka ekipa! 1 1
Nightfall Posted August 24, 2010 Report Posted August 24, 2010 Ponovo sa penala u LS uz enormnu dozu srece. Svaka cast u svakom slucaju.
Џејсон Њустед Posted August 24, 2010 Report Posted August 24, 2010 Pa i nije Anderleht nesto... Odoh na index Ko ce vas sad podneti? Bari, Tokio......... 1 3
Descender Posted August 24, 2010 Report Posted August 24, 2010 Ja mislim da je Tole podmitio igrace Anderlehta da promasuju penale. Sve zato sto hoce da nam otmu Kosovo. A Zvezda ne da. 1 1
Hail Metal Posted August 24, 2010 Report Posted August 24, 2010 Potpuno zasluzen prolaz u LS , da je iole normalan golman , bilo bi komotno 0-2 , a u prvoj 2-1 za Partizan . Krstajic , Kleo , Davidov , Lazevski , Petrovic - odlicni ! U sredu LS a u cetvrtak Evroliga ! 1 1
Mita Posted August 24, 2010 Report Posted August 24, 2010 PISAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ 1 1
iron will Posted August 24, 2010 Report Posted August 24, 2010 Јадни сте, ушли сте у ЛШ и уместо да се радујете, ви се ухватили Звезде. 3 11
Hail Metal Posted August 24, 2010 Report Posted August 24, 2010 U petak zreb za LS , voleo bih sto jace ekipe , na primer Real , Barselona , Inter , Mancester . Ispale picketine cigansko-siptarske Sampdorija i Sevilja . Jos sutra Totenhem i Zenit da prodju i odlicno !
Mita Posted August 24, 2010 Report Posted August 24, 2010 Јадни сте, ушли сте у ЛШ и уместо да се радујете, ви се ухватили Звезде. eto ti zato 10 minusa xaxaxaax xaxaxa xaxaaxax salim se pa naravno da komsiji crkne krava salim se jbg volim da cackam cigane 1
Ozziris Posted August 24, 2010 Report Posted August 24, 2010 Ko drugome rupu kopa..sam promasuje penale!
Dead Man Walking Posted August 24, 2010 Report Posted August 24, 2010 Svaka čast momcima. Videlo se da fali Saša Ilić i Moreira, biće to sve dosta bolje kada ekipa bude kompletna. Golman nam je rupa al' red je i da mi imamo sreće jednom.
Angelystor Posted August 24, 2010 Report Posted August 24, 2010 Kao neko ko se vec sezonu-dve maltene skoro operisao od desavanja u fudbalskom klubu, zbog onog il' ovog razloga...'ocu prvi u redu da cestitam Stanojevicu. Osim toga sto mi se, iz ove 2.5 utakmice sto odgledah ukupno iz kvalifikacija, cini da konacno tim igra neki fudbal, cenim da svakom coveku koji uspe da se plasira u Ligu Sampiona sa jebenim Radisom "vinjakom" Ilicem na golu, treba spomenik da se podigne. Kleu bista, covek lud, lepotica golove dade na obe tekme. Ali jebote, onaj Prototip jos i odbrani dva penala, Radisa samo nasmejao tri puta ove...i to je to :] Sramota ako za ovih 7 miliona ne dovedemo nekog ljudski golmana.
lemmy sixx Posted August 24, 2010 Report Posted August 24, 2010 pa naravno da komsiji crkne krava salim se jbg volim da cackam cigane Normalno,to je sasvim ispravno navijacko razmisljanje.I trebate da nas jebete,i mi bi smo radili isto da je obratna situacija. Cestitke NK Franjo Tudjman,zasluzeno su prosli,i naravno zelim im 5 komada u mrezi u svakoj utakmici. 1 1
Vic Rattlehead Posted August 24, 2010 Report Posted August 24, 2010 Kad je osvojite, javite se. Vile su vas pronosale, realno. Ali neka, donekle mi je drago, jer može Roma da vas zapadne pa da vas napuni kao punjenu papriku, onako, do vrha! 1 2
lemmy sixx Posted August 24, 2010 Report Posted August 24, 2010 može Roma da vas zapadne pa da vas napuni kao punjenu papriku Onako kao sto je Romu svojevremeno napunio Mancester? Punjena paprika...kako to samo asocira na jedan klub iz Milana... 2
Recommended Posts