Bata Trokrilni Posted September 15, 2010 Report Posted September 15, 2010 Treba pravilnikom yumetala zabraniti postovanje cigana na temi Liga šampiona. No, o utakmici - dobra igra, daleko od toga da se Partizan obrukao. Nažalost, izostao je taj bod, još gore što je Šahtjor osvojio 3, ali se videlo da se s njima u Beogradu može igrati na pobedu. Nikakva ekipa Šahtjor nije, videćemo Bragu. Stojković fantastičan, i jedino ta mala greška što se loše postavio je Srni dala priliku da donese pobedu svom timu. Idemo dalje, protiv Arsenala muški, na pobedu. Igraju ofanzivno, pa ako Stojković bude opet na nivou, biće dobro. 3 3
Nightfall Posted September 15, 2010 Report Posted September 15, 2010 (edited) Ja ih ne volim, ukrali mi nick. Sahtjor dobio ovo na iskustvo. Razlika u kvalitetu je ocigledna, te su se Partizanovci opravdano odlucili na defanzivu. I to im je u kombinaciji sa srecnim okolnostima, losom zavrsnicom Sahtjora i odlicnim Stojkovicem (ne racunajuci gol) za malo i uspelo. Edit: Au sta Arsenal uradio Bragi. Edited September 15, 2010 by Nightfall
Andrija Smith Posted September 15, 2010 Report Posted September 15, 2010 Svaka čast Stojkoviću. Poslije svega mogli smo i dati gol, no što je tu je. Ja nisam nezadovoljan, pokazali smo da možemo da se nosimo sa (objektivno) jačima.
Vic Rattlehead Posted September 15, 2010 Report Posted September 15, 2010 Grobari, je li se i dalje najmanje bojite Arsenala u ovoj grupi, :haha: 4
Bata Trokrilni Posted September 15, 2010 Report Posted September 15, 2010 Tek sad se ne bojimo Arsenala, jer znamo da od Brage gore ne možemo da prođemo. Već sada je jasno da se Partizan u ovoj grupi neće obrukati. 1
Мајор Гашпар Posted September 15, 2010 Report Posted September 15, 2010 Бољи је Шахтјор, нема шта. Партизан солидно одиграо..можда превише дефанзивно. Камара поново одличан. Стојковић овако није бранио ни у Звезди.
Feniks . Posted September 15, 2010 Report Posted September 15, 2010 (edited) Grobari, je li se i dalje najmanje bojite Arsenala u ovoj grupi, :haha: Najvise se bojimo ciganskog smrada Stvarno grize za oci Cigani, mars na kupanje, mars na kupanje (najbolje skandiranje na utakmici ikad ) Edited September 15, 2010 by Feniks . 4 3
iron will Posted September 15, 2010 Report Posted September 15, 2010 Гробари марш у Хрвацку... Дарио Срна је Србин и зато вам је и дао гол, бандо хрватска... 3 4
Grob Bez Dna Posted September 15, 2010 Report Posted September 15, 2010 Grobari, je li se i dalje najmanje bojite Arsenala u ovoj grupi, :haha: mrs ti pizdu materinu vise inace, da ne duzim, slazem s s onim sto je andrija smit rekao. uz malo srece, moglo je biti, 0-0, al jebiga. 1
*memento mori* Posted September 15, 2010 Report Posted September 15, 2010 Meni samo nije jasno sta je Ilic radio u zivom zidu. No, idemo dalje.
BLAGOJE Posted September 15, 2010 Report Posted September 15, 2010 dutina,a jel' se ti bojis bajerna? 3
Мајор Гашпар Posted September 15, 2010 Report Posted September 15, 2010 Доктор за рокенрол. Бадштубер наместио гол. Доста за ову годину. Само нека Холгер вежба. 1
Oddball Posted September 15, 2010 Report Posted September 15, 2010 ajde jebo vas Partizan bre nego jesam li samo ja video Ronaldinja koji TRCI po terenu i Zlatana koji je ubo DVA komada. Nije lose za tim koji je dobio po picki od .... duuuuurr... ne mogu da se setim.. oni bre od pre neki dan
Mita Posted September 15, 2010 Report Posted September 15, 2010 (edited) alo cigani bezite odavde nije ovo vasa tema trebali su vise da napadaju to je jedini problem inace ja sam zadovoljan pokazanom igrom,mada mogli su da uzmu barem jedan bod ali nema veze neka budemo zadnji u grupi ali barem da imamo jednu pobedu i ja prezadovoljan Boja i ostali sto su dosli moraju da se dokazuju jos dosta tako da necu da ih komentarisem(mada Kamara je plus veliki za ovu ekipu!!Smiljanica vratiti u Teleoptik) sto se tice Stojkovica dobar je bio,videcemo sta ce biti u nastavku sezone Edited September 15, 2010 by Mita
Мајор Гашпар Posted September 15, 2010 Report Posted September 15, 2010 Солидан је био Смиљанић. Мислим да се ту мало претерује...јбг, десило се да је направио фаул након кога је постигнут погодак. Боже мој, дешава се. Одиграо је коректно..доста акција прекинуо. То се од њега и очекивало.
lemmy sixx Posted September 15, 2010 Report Posted September 15, 2010 Боже мој To je govorio i Alojzije Stepinac.Zapitaj se. 1
Footog Qpoos Posted September 15, 2010 Report Posted September 15, 2010 Treba pravilnikom yumetala zabraniti postovanje to treba da vazi i za tebe... mrs ti pizdu materinu vise inace, da ne duzim, slazem s s onim sto je andrija smit rekao. uz malo srece, moglo je biti, 0-0, al jebiga. nije...bili su objektivno bolji...trudio se partizan,al su ovi za klasu bolji...vise ovi nisu imali srece,neg sto je partizan bio preterano dobar...do 83eg se nisu ni vdeli u napadu...sto kazes,trudili su se... Солидан је био Смиљанић. Мислим да се ту мало претерује...јбг, десило се да је направио фаул након кога је постигнут погодак. Боже мој, дешава се. Одиграо је коректно..доста акција прекинуо. То се од њега и очекивало. od njega se nista i ne ocekuje,sve sto dobro uradi je uspeh...sve je to dobro dok stefan babovic nije na terenu...ne bi mogao ni za svoju ulicu da igra da mu nema caleta...
BLAGOJE Posted September 16, 2010 Report Posted September 16, 2010 Доктор за рокенрол. Бадштубер наместио гол. Доста за ову годину. Само нека Холгер вежба. ne zajebavaj,bio je on i prosle godine ok,jbg malo se na kraju u polufinalu i finalu usrao,klinac,a sad posle toga i SP kida.jedino su mi contento i onaj bilmez van buyten klimavi.ne moze svako ko svajni,kroos i doktor odma' iz pelena u legende kluba,daj mu malo vremena.
METAL Man Posted September 16, 2010 Report Posted September 16, 2010 Ovaj mora uvek da usere na kraju.. odbrani 5-6 extra sansi i onda primi gol iz slobodnjaka.. gde se gura skroz u ugao koj kurac? Ja sam zvezdas inace, ali me uzasno nervira taj Srpski sindrom sto stalno moramo da pucamo ko retardi... E da, Milan pobedio na svom stadionu u LS - konacno!
lemmy sixx Posted September 16, 2010 Report Posted September 16, 2010 Ja sam zvezdas inace, ali me uzasno nervira taj Srpski sindrom sto stalno moramo da pucamo ko retardi... Odluci se jebote.
Мајор Гашпар Posted September 16, 2010 Report Posted September 16, 2010 ne zajebavaj,bio je on i prosle godine ok,jbg malo se na kraju u polufinalu i finalu usrao,klinac,a sad posle toga i SP kida.jedino su mi contento i onaj bilmez van buyten klimavi.ne moze svako ko svajni,kroos i doktor odma' iz pelena u legende kluba,daj mu malo vremena. Ма, зајебавам се, тебра. Холгер ми је омиљени Баварац.
Imrahil Posted September 16, 2010 Report Posted September 16, 2010 (edited) Možda previše defanzivno, ali po mom mišljenju, da smo krenuli ofanzivnije, Šahtjor bi nas napunio. Glup faul Smiljanića, Stojke se loše postavio i to je to. Sve u svemu, momci su se trudili i ja sam zadovoljan. Još neko onog Tomića da otera iz Partizana.. E da, Milan pobedio na svom stadionu u LS - konacno! Edited September 16, 2010 by Imrahil
Vic Rattlehead Posted September 16, 2010 Report Posted September 16, 2010 dutina,a jel' se ti bojis bajerna? Polako, doći će oni u Rim, kad se Vučinić, Rise i Mekses vrate u tim. Plus što penal čist sinoć za Romu nisu svirali.
Recommended Posts