Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ko je sad ovaj anonimus , oddball nabij bejzbol palicu sebi u dupe da ne seresh vishe pateticni stvore.

Ja sam izvalio da si ti toliko organicen da ti je jedini argument kojim se branis onaj da je neko 'anonimus', sto je verovatno isto tvoja krivica jer ti se postojanje svelo na yumetal koji si ocigledno usvojio kao realnost i onda imas obraza da nekom drugom kazes da je patetican

• Upvote 2
  • Downvote 2
Posted

Ja sam izvalio da si ti toliko organicen da ti je jedini argument kojim se branis onaj da je neko 'anonimus', sto je verovatno isto tvoja krivica jer ti se postojanje svelo na yumetal koji si ocigledno usvojio kao realnost i onda imas obraza da nekom drugom kazes da je patetican

Pa kako si ti to nama lepo analizirao , samo mislim da si ti ipak vise shvatio yumetal kao realnost jer si ozbiljno shvatio moj post , da nisi anonimus ne bi tako reagovao , barem ne na vecinu postova na forumu "sport" .

Sta da ti kazem patetican si .

• Downvote 1
Posted

Cigani bili na ženskoj odbojci svojevremeno.

Inače, mene iritiraju barjaci, zastave, baklje, koreografije itd. Jug je izgledao divno na derbiju, svi obučeni kao na sahrani, a ograda gola. Prelepo.

• Upvote 1
Posted

jos ces reci da se radi o zenskom rukometu...

Zvezda - Teka to je atmosfera ... A i jos neke utakmice te sezone . Grobari do tada nisu ni znali da to moze u Pioniru uopste :D .

Posted

Pa kako si ti to nama lepo analizirao , samo mislim da si ti ipak vise shvatio yumetal kao realnost jer si ozbiljno shvatio moj post , da nisi anonimus ne bi tako reagovao , barem ne na vecinu postova na forumu "sport" .

Sta da ti kazem patetican si .

mozes slobodno da promenis plocu, nisi uspeo da ispadnes pametan ni prvi put

• Upvote 2
  • Downvote 1
Posted

Интер без Камбиаса, Станковића, Моте, Мариге и Мунтарија нема три играча на средини за утакмицу. Не може то да функционише, размишљајте мало.

Mota,Mariga i Muntari,sve sami majstori.

_42790193_inzaghi300.jpg

Drugi najbolji napadač od kada ja pratim fudbal.

Иначе, браво за Шахтјор, драго ми је што су победили и што ће највероватније проћи у други круг.

Уз то, утакмица Жилина - Олимпик Марсеј се завршила резултатом 0-7. Питам се колко мораш бити слаб да те било који француски клуб код куће угази овако?

Ja sam igrao 0-2. :haha:

Posted

Drugi najbolji napadač od kada ja pratim fudbal.

ako bendtner nije prvi, onda veze nemash sa fudbalom. :bigblue:

za mene anri najbolji napadach kojeg sam gledao. najbolji fudbaler uopshte. prosto uzivam kad gledam arsenalov 49 unbeaten dvd i kad vidim s kojom lakocom je igrao i davao golove.

Posted

O napadacima je rec tebra.

Objektivno:

Ronaldo original

Pipo

Del Pjero

Raul

Anri

Subjektivno:

Darko Pancev

Dragisa Binic

Anto Drobnjak

Ilija Ivic

Darko Kovacevic

Nebojsa Krupnikovic

• Downvote 1
Posted

Debeli Ronaldo je jedan jedini.Posle njega Pipo,ostali su manje-više nebitni.

Subjektivno-

1.Mihajlo Pjanović

2.Ernan Krespo

3.Niklas Bendtner

4.Diego Forlan

5.Milorad Zečević

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...