Jump to content

Liga Šampiona


.:Thor:.

Recommended Posts

kakav kurac od utakmice...

 

najofanzivniji igrac partizana je bio krstajic iz odbrane...ocekuju od coveka koji ima 35 godina i igra stopercinu da da gol sa 35 metara...tragedija...onaj kleo je kurac...stevanovic i jovanovic nisu normalni,k'o lepka da su duvali,sunce ih jebalo razeno...sasa ilic jedino tamo vredi...babovic ni za fudbal na soniju...smiljanic seljacina...

 

strajnic nije normalan,750 puta je pomenuo cigrinskog,a ovaj 2 puta imao loptu...najjaca mu je izjava da igraci sahtjora hoce da razvuku igrace partizane po terenu kako bi lakse probili do gola...bravo legendo!

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kiša, nula bodova, sve šanse za prolaz izgubljene - sve je obećavalo da će biti vrhunski, ali da će biti ovako dobro nisam mogao da pomislim.

 

Stajali smo na ulazu do istoka, na početku iz zezanja krenuli evri go sa nekim momcima i to je trajalo do kraja utakmice. 90 minuta jebeni evri go, niste svesni šta je to. Nema dalje, to je to. Bole me leđa, noge, nabio sam vilicu na leđa nekog lika, imao sam blato na ramenu.

 

 

I da, Murinjo je doktor.

Edited by Куруз
  • Downvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

pa sad, mozda jeste smradovsko ali nije varanje. Jedino mogu da ih zajebu ako im uvale 2 meca suspenzije sto se naravno nece desiti. A iz nekog razloga blic ne moze da napise pozitivnu stvar o Murinju, verovatno je za to zasluzan onaj indijanac Gorcin Stojanovic

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...