Jump to content

Liga Šampiona


.:Thor:.

Recommended Posts

To je ono sto ce tvoja deca , ako te ikada usere da nekoj napravis , da citaju u citankama za osnovnu skolu !!! ( Kavam decka u zdvav mozak :D ) Arsenal je sto se tice tradicije i nekih drugih stvari ipak manji klub od franjevaca , ako ja moram da vas podsecam na to , kao neko ko mrzi partizan ... Na stranu sve , ekonomska situacija , realnost , ovo , ono , ne zasluzujete da pricate o partizanu ako je za vas uspeh poraz od bilo koga sa tri komada u mrezi ( osim od onih koji vas karaju decenijama )

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bre ljudi ako je neko vec na tom nivou sestogodisnjaka koji se biju oko Partizana i Zvezde, ne morate da nasedate na provokacije. Sto se Prosineckog tice, jel bio ustasa '91 kad je sa Zvezdom osvojim Kup sampiona? Mislim, ako se tome niste radovali, bili navijaci Zvezde ili Partizana, to je prilicno jadno.

  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Глупи Керик, одавно говорим да га треба отерати већ једном.

 

Руни и Андерсон одиграли докторски.

 

Керик је само прелазно решење,док се Харгривс не опорави.

 

sad cekam jaroslava odnekud iz kante da iskoci i kaze kako se barsa osvetila.

 

Барса је играла у симпатичном саставу.Знао сам једно 3 играча.

Можда сам субјективан,али мени је утакмица Арсенал-Партизан била ужасно досадна.О пеналу ни говора,али ипак је то Арсенал,ипак је то Ван Перси.Чим га неко пипне он сломи ногу.Куртон од играча.

Тотенхем ми је скроз кул ове године,било би супер да они догурају што даље.

Волео бих меч Арсенал-Барса у осмини финала.Ем би био леп фудбал,ем би Барса развалила ове рахитичне чамуге.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pa nije se odnosilo na tebe , mada vidim da te privuko ... To je navijacka pesma , ima nastavak , ali nije za ovu priliku zato je nisam zavrsio . Realnih 0 bodova kao sto sam i pricao , za razliku od vas pametnih , koji pominjaste 5-7 bodova . Dali ste dva gola i realno premasili svoje realne mogucnosti . Mada jedan je iz poklonjenog penala .... Sve u svemu gola kurcina :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ако је шпанска лига најјача ја ћу да се самозапалим. Јебо ја ту ''најјачу лигу'' где сваке године учествују два клуба у трци за титулу као у Јелен супер лиги.

 

 

  • Upvote 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...