SkullKrusheR Posted December 13, 2010 Report Posted December 13, 2010 @ lemi: da li si svestan da je to bilo 2004. godine? chelsi je vec bio pod abramovichem i imao odlichan tim (naredne godine su osvojili titulu), a liverpul je godinu dana kasnije uzeo ligu shampiona. nisu bili krshina uopshte. manchester je takodje bio odlichan. njukasl je isto bio jak. ta ti pricha ne drzi vodu. @gashpar: igrao je i arsenal pre 4 godine.
El Pistolero Posted December 13, 2010 Report Posted December 13, 2010 (edited) Sta lupetas ti,jeo si bunike?Ili samo zelis biti interesantan?Gde sam ja pomenuo Juventus?I gde ja pominjem te gluposti o kojima pricas?Reci da je ona ekipa Arsenala najbolja ekipa koja je ikada igrala je nevidjena budalastina,sa kojom se i ti verovatno slazes,ali eto zelis biti interesantan pa tu prosipas neku bezvezarije. Ne pricam konretno o temi "Arsenal - Najbolja ekipa na svetu"... vec inace, o tvojim postovima par nedelja unazad... Slazem se naravno, s tobom, da je to vezano za Arsenal najveca glupost, ali ja nisam napao Skulla, niti to nameravam... Samo mi se nije dopao taj tvoj "napadacki stav" koji gradis... I da razjasnimo to oko Chelsija. Istina je da, otkad ih je kupio Roman Abramovich, da je Chelsea postao mnogo kompetetnija ekipa. Ali nije istina da su neposrdeno pre toga bili u sredini tabele, a jos manje da su se borili za opstanak (ne znam ko je ovo rekao davno, davno...). Da bi to na delu i pokazao evo vam detaljnih informacija: Era PRE Romana Abramovicha (DAKLE JOS JEDNOM - PRE NEGO STO JE LOVA STIGLA NA STAMFORD BRIDGE))) 2002/2003 - 4. mesto 2001/2002 - 6. mesto 2000/2001 - 6. mesto 1999/2000 - 5. mesto 1998/1999 - 3. mesto 1997/1998 - 4. mesto 1996/1997 - 6. mesto Dakle, sva ova mesta vode i Evro Kupove... sto je, naravno, daleko od sredine tabele (8-17th). Pre Romana su u tim dosli i Terry i Lampard... A jos pre nih Zola i Hasselbaink, dakle igrao se tu fudbal i pre bogatog Rusa!!! Edited December 13, 2010 by El Pistolero
lemmy sixx Posted December 13, 2010 Report Posted December 13, 2010 (edited) @skull Da,ali je to bio pocetak uzdizanja premijer lige.Ni blizu nije to onome od pre 2-3 godine,pa cak ni ovome sada.Tada si u Spaniji imao Real,Barsu i Valensiju koji su bili stravicno jaki,Deportivo i Viljareal koji su takodjer bili odlicni,u Italiji Juventus,Milan i Inter koji su imali timcine,Roma jako dobra,Parma takodjer...nema price o tome da je tada bilo teze uzeti premijer ligu. @pistolero Kakvo napadanje,usao sam u diskusiju.Sta trebam,krenuti u fazonu "Pa znas srce,izvini sto ti odgovaram,ali ja se bas ne slazem sa tobom,izvini molim te sto pisem ovo"?Bezveze.Ko Tadic. Pa nisam ni mislio da je Celzi bio 12-i,vec da su imali jednu prosecnu ekipu koja pogotovo u tom periodu,kada je engleska liga bila slabija od spanske i italijanske,nije bila preterano bitna. Edited December 13, 2010 by lemmy sixx
SkullKrusheR Posted December 13, 2010 Report Posted December 13, 2010 ma deportivo i viljareal su bile velesile tad. kurca malo. i sam sam tada jako gotivio deportivo u vreme tristana i valerona, ali daleko od toga da su bili u rangu recimo liverpula, njukasla ili chak chelsija, u isto vreme. a o parmi i romi posle 2002. ne vredi ni prichati.
El Pistolero Posted December 13, 2010 Report Posted December 13, 2010 OK. Naravno da nisu ni priblizni ovome sad. To je 100% tacno. Samo zelim da otklonim sumnje cinjenice da je Chelsea bio bezveze ekipa pre Romana. Chelsea nije bio jedan od najvecih svetskih klubova, ali daleko od toga da su bili bezveze. Pa mnogo losiji je bio Man City pre dolaska Seika, a to ovde niko ne spominje??? Jeste li vi svesni novca koji su oni ulozili u taj tim u protekle dve sezone? Jeste li svesni da je to mnogo vise od onoga sto je Abramovich utrosio na kupovinu igraca Chelsija posle isto tako malo vremena. Razlika je u tome sto, cini mi se, Manchester City ne moze da ponovi uspehe Celsija (da osvoje titulu 3 puta i da budu finalisti lige s. kao i tri puta polufinalisti od kojih su nas sudije jednom pokrale protiv Barse 2008/2009). Mozda gresim, ali mislim da nece postici ogroman uspeh, bar ne ove sezone.
SkullKrusheR Posted December 13, 2010 Report Posted December 13, 2010 Scull, тебра, извини...превид. oproshteno ti je. brate.
BLAGOJE Posted December 13, 2010 Report Posted December 13, 2010 cu celzi postoji samo od kad je roman dosao,dje ste vi zivjeli ljudi? 1
Hail Metal Posted December 14, 2010 Report Posted December 14, 2010 U Zitistu nismo sigurno ziveli , barem ne onaj normalni deo foruma .
BLAGOJE Posted December 14, 2010 Report Posted December 14, 2010 da,sasvim je ocigledno da su pojedini zivjeli u,naprimer, zitistu.
Hail Metal Posted December 14, 2010 Report Posted December 14, 2010 nije to njihova krivica , sve su to dobri "ljudi" , ali eto ostaje pecat Zitista .
Јарослав Posted December 14, 2010 Report Posted December 14, 2010 ma deportivo i viljareal su bile velesile tad. kurca malo. i sam sam tada jako gotivio deportivo u vreme tristana i valerona, ali daleko od toga da su bili u rangu recimo liverpula, njukasla ili chak chelsija, u isto vreme. a o parmi i romi posle 2002. ne vredi ni prichati. далеко од тога да су били у њиховом рангу, али су освојили домаћу титулу. а Премијер лига ни близу Примере није тад била.
In The Flesh Posted December 14, 2010 Report Posted December 14, 2010 Ne pricam konretno o temi "Arsenal - Najbolja ekipa na svetu"... vec inace, o tvojim postovima par nedelja unazad... Slazem se naravno, s tobom, da je to vezano za Arsenal najveca glupost, ali ja nisam napao Skulla, niti to nameravam... Samo mi se nije dopao taj tvoj "napadacki stav" koji gradis... Opstepoznata je cinjenica da je Lemi jedno arogantno stvorenje,sa najsubjektivnijim mogućim rezonovanjem,uvijek spreman da primijeni svoj napadacki stav prema bilo kome ko mu se suprotstavi,a cesto i prema nekome ko samo iznese svoje misljenje,sa svojim latentnim mađarskonacionalistickim izletima,visinom koja zastrašuje i bradom koja plaši,ogromnim srcem Del Pjera,žestinom Slejera i bradavicama Motorheda. 4
SkullKrusheR Posted December 14, 2010 Report Posted December 14, 2010 sht prichash ti? lemi je ovde jedini objektivan, svi smo mi subjektivne budale koje veze sa fudbalom nemamo. sve shto on kaze je chinjenica i apsolutna i jedina istina. chinjenica. brate.
lemmy sixx Posted December 14, 2010 Report Posted December 14, 2010 Naravno da nisu svi,ali ti jesi. I subjektivan,a i veze sa fudbalom nemas. Cinjenica.Izvucena iz tvojih lupetanja.Brate. @monteniger Fejd ti nije dao da mu pusis pa si neurozan?
Vic Rattlehead Posted December 14, 2010 Report Posted December 14, 2010 (edited) @skull Roma jako dobra Tako, brate, da i ti nešto suvislo napišeš na forumu. Usput, kad će žrijeb za nokaut fazu? Edited December 14, 2010 by Vic Rattlehead
lemmy sixx Posted December 14, 2010 Report Posted December 14, 2010 Pa kad je bila dobra.To je cinjenica,a ja nikada ne idem protiv cinjenica.Brate.
In The Flesh Posted December 14, 2010 Report Posted December 14, 2010 @monteniger Fejd ti nije dao da mu pusis pa si neurozan? Nema to veze sa tim,samo konstatujem cinjenice,brate. Ti si valjda svjestan toga da si cesto najveca dileja na forumu. Ili nijesi?
El Pistolero Posted December 14, 2010 Report Posted December 14, 2010 Zreb je 17. decembra ako se ne varam!!!
Oddball Posted December 14, 2010 Report Posted December 14, 2010 aham http://www.uefa.com/uefa/mediaservices/newsid=1575149.html#december+date+draws
Nightfall Posted December 17, 2010 Report Posted December 17, 2010 (edited) Sta je ovo, niko ne komentarise? Nije valjda da ste zaboravili za zreb? Sto se mene tice navijace se redom za Sahtjor, Milan, Salke, Bajern, Real, Arsenal, Mancester i Kopenhagen. Edited December 17, 2010 by Nightfall 1
iron will Posted December 17, 2010 Report Posted December 17, 2010 Рома, Милан, Шалке, Бајерн, Лион, Арсенал, Олимпик Марсеј, Копенхаген. 3
Јарослав Posted December 17, 2010 Report Posted December 17, 2010 Шахтјор, Тотинхем, Валенсија, Интер (само да би налетели на Барсу), Лион, Барса, Марсеј, Копенхаген. ЈАОООО! весеље у Мадриду! долази страшни Лион!!! 3
Recommended Posts