Jump to content

Liga Šampiona

.:Thor:.

Recommended Posts

Благи

Јбг, буразеру, изгледа да је Ван Гал заљубљен у јебеног Прањића. Човек нема квалитет ни за Хрватску ногометну лигу.

Edited by Мајор Гашпар

Бајерн био много бољи,требали су им увалити још који гол. Бајерн под хитно мора да пазари нормалног нападача,онај Гомез је го курац. И шта је било данас Камбијасу,промаши пар изгледних прилика,испаде онај Крафт голман и по. :lol:

.a lemi vidjeli smo prosle godine koji im je domet.

Usralo ih.Realno.Ali prosle godine su barem u ligi gurali dobro,ove godine su totalna krsina.Imaju srece sto su naleteli na Inter koji je takodjer jako los ove sezone.Iako,ja papriku jos uvek ne otpisujem u potpunosti.

• Downvote 1

Не треба узимати Лемијевe изјаве за озбиљно. :bigblue:

Прошле године је, такође, говорио како од Бајерна нема вајде, а врхунац је била изјава да ће прославити Звездину титулу у Суботици, где је Звезда играла последњу утакмицу. :haha:

Јбг, Бајерн игра како игра...повреде главних играча су утицале да у Бундесу покажу више.

Реално, екипа без Робена и Риберија је чист просек.

Edited by Мајор Гашпар
  • Upvote 2

nisu neka steta oba pa da je bar jednog kupio ja takodje mislim da ce slabije da prodju nego prosle godine prvi tim sa ozbiljnijim centarforom ima da ih iskasapi ali ko zna,mozda kontaju da sledece sezone obnove odbranu pa su naprecac prodali ova dva brata dok imaju cijenu.

Не треба узимати Лемијевe изјаве за озбиљно. :bigblue:

Прошле године је, такође, говорио како од Бајерна нема вајде, а врхунац је била изјава да ће прославити Звездину титулу у Суботици, где је Звезда играла последњу утакмицу. :haha:

Cista sreca.User.

Sto se tice drugoga,na izostanak velikog radovanja u Subotici su uticali mocnici,mafijasi,lopovi i tolci. :da:

Реално, екипа без Робена и Риберија је чист просек.

Realno,i sa njima je cist prosek.Iako je cesce bez njih.

Guest Bata Životinja
Realno,i sa njima je cist prosek.Iako je cesce bez njih.

brate, prošle godine si govorio da od Bajerna nema vajde, ove da Silva nije dobar, ima li šta da si pogodio? :haha:

Ti izgleda voliš ovaj ''industrijski'' fudbal, Ferguson i ta sranja, a videli smo šta Bajern čini sa Mančesterom i Juventusom, igra se mačke i miša.

• Downvote 1

Buraz,prosle godine je Bajern usralo,ove godine nece uraditi nista.Ja nisam rekao da Silva nije dobar,vec da nije toliko dobar koliko ti tvrdis.A sto se tice Fergusona i Mancestera... :haha: ...da,da,ja sam zaista veliki ljubimac njega i njegovih skotovskih izroda,obozavam ih.

Ne znam sto svi tripujete da je Bajern lose odigrao , mnogo bolje nego Inter , jesu imali i paprikaneri dobre sanse , ali dominacija na sredini terena i uigranost je bolja kod Bavaraca .Svakako Inter ne treba otpisivati , ipak su to zabari , potplatice sudije , angazovati mafiju i Vatikan , pozvati fasiste i ustase u pomoc , pa ce im suditi dva penala i ccpk .

• Upvote 1
  • Downvote 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...