Footog Qpoos Posted February 25, 2011 Report Posted February 25, 2011 A libero? lebero je odbrambeni igrac koji ima ulogu da iznese loptu iz kaznenog i da zapocne kontra napad...centarhalfovi su ustvari stoperi...al se to izmenilo da su oni sviperi,posto pozicija vise ne postoji...postoji,al jako retko...pa su onda cd-ovi postali stoperi...central difender-stoper...
Nesalomivi Posted February 25, 2011 Report Posted February 25, 2011 Lepo objasnjeno, da se to nije Milovan Djoric angazovao na forumu? Inace, najbolja formacija je bila ona koju je Santrac forsirao kad smo igrali sa Holandijom na svetskom, 7-8 odbrambenih, Mijatovic sam napred i kad osvojimo loptu, ispucavaj prema njemu pa sta on uradi...posebno se Mihajlovic isticao dugim loptama Sto je najveci apsurd, malo je nedostajalo da tad prodjemo...da je onaj penal usao...a i Berkamp je trebao dobiti crveni, mamu mu...
Footog Qpoos Posted February 25, 2011 Report Posted February 25, 2011 tebi scenario odgovora ko da je pisao sinisa pavic... inace,libero igra samo u slucaju da se igra sa centarhalfom...mislim da je oznaka u menadzerima anc za libera... gk sw rb lb anc ovako nekako je postavka...al to vise niko ne igra...jer je tesko izvuci sviper i napraviti ofsajd...
El Karnisero Posted February 25, 2011 Report Posted February 25, 2011 Сва ова расправа у ствари има корен у томе што су одједном из неког разлога наши иновативни коментатори кренули да причају централни бек уместо штопер.Не знам само одакле им то, да л' из менаџера,са Википедије...
lemmy sixx Posted February 25, 2011 Report Posted February 25, 2011 Сва ова расправа у ствари има корен у томе што су одједном из неког разлога наши иновативни коментатори кренули да причају централни бек уместо штопер.Не знам само одакле им то, да л' из менаџера,са Википедије... To treba pitati Acu Stojanovica.
Guest Bata Životinja Posted February 25, 2011 Report Posted February 25, 2011 lebero je odbrambeni igrac koji ima ulogu da iznese loptu iz kaznenog i da zapocne kontra napad...centarhalfovi su ustvari stoperi...al se to izmenilo da su oni sviperi,posto pozicija vise ne postoji...postoji,al jako retko...pa su onda cd-ovi postali stoperi...central difender-stoper... pa to je srednji bek koji moj... nego Lemi izdrkava stvar evo zadnje tri strane, napisao sam centralni bek a ne bek. jebiga, treba biti muško pa da priznaš grešku... Ako je već navalio da koristi ustašku reč štoper neka počne da koristi i nogomet.
Footog Qpoos Posted February 25, 2011 Report Posted February 25, 2011 pa to je srednji bek koji moj... nego Lemi izdrkava stvar evo zadnje tri strane, napisao sam centralni bek a ne bek. jebiga, treba biti muško pa da priznaš grešku... Ako je već navalio da koristi ustašku reč štoper neka počne da koristi i nogomet. sve ti je objasnjeno ko je ko...sada ti mozes da govoris centralni bek do mile volje...ta pozicija na ovim meridijanima ne postoji...
Guest Bata Životinja Posted February 25, 2011 Report Posted February 25, 2011 neko je spomenuo wikipediju... Одбрамбени фудбалери могу бити: крилни одбрамбени играчи (леви и десни бек), чистач (либеро) и средњи бек. Ja nigde ne videh ustašku reč štoper, ovo neki moj čovek pisao... idite sad pa wikipediju ispravljajte jedno tri stranice... Ni NK Zvezda izgleda nije čula za tog štopera, već je Li Adi CENTRALNI BEK Intervenišite molim vas, objasnite ljudima da čine veliku grešku, Lemi, ti prvi
Footog Qpoos Posted February 25, 2011 Report Posted February 25, 2011 stoper je nasa rec,a hrvatska je branic... okani se vikipedije...pravilno je ono sto naucis tokom treniranja,a ne ono sto neki streber okaci na vikipediju...centralni bek postoji,al ne na ovim prostorima...kao sto nije golkiper,vec golman,nije vinger vec krilo,itd...
Guest Bata Životinja Posted February 25, 2011 Report Posted February 25, 2011 e ovo je već stvarno nedopustivo, paz' nema štopera ni u FK Spartaku, nedopustivo ljudi, nedopustivo ajde bre, sve stručnjak do moga...
Footog Qpoos Posted February 25, 2011 Report Posted February 25, 2011 tvoja strucnost se svodi na to da kopas po sajtovima kako bi nam dokazao kako se zove stoper...da si trenirao makar 2 minuta fudbal,znao bi...nikada ti nece trener reci da igras centralnog beka...nego taj i taj su stoperi,ovaj je krilo,ti si napad,bla,bla...
Guest Bata Životinja Posted February 25, 2011 Report Posted February 25, 2011 stoper je nasa rec :haha: da, štoper, šport i športaši, sve su to srpske reči ja uopšte ne negiram da su štoper i srednji bek jedno te isto, sa tim vi imate problem evo tri strane... a jebiga, ni ovima iz FK Spartaka nije jasno odakle vam to da je štoper srpska reč... 1
Footog Qpoos Posted February 25, 2011 Report Posted February 25, 2011 (edited) kakve veze ima sport,sportasi i stoper? sta pricas bre? stopovati loptu,ustopaviti...nisu nase rci? mozda su nemacke,al mi smo ih prihvatili kao i gomilu drugih...germanizmi... Edited February 25, 2011 by Trne-svetska mega faca
El Karnisero Posted February 25, 2011 Report Posted February 25, 2011 Ako je već navalio da koristi ustašku reč štoper neka počne da koristi i nogomet. Значи 99 посто мушкараца у Србији су усташе?Ја знам само да ти и Аца Стојановић користите израз централни бек. И какав шпорт и шпорташи,шта булазниш? Ти причај како ти је драго али прошетај се улицом и питај људе на којој позицији игра Видић.Ја ћу да пређем у ислам и разнесем општину динамитом ако ти 5 посто људи каже да је централни бек.
Guest Bata Životinja Posted February 25, 2011 Report Posted February 25, 2011 (edited) Dečko, štoper je germanizovana reč koju koriste ustaše. kod nas se očigledno odomaćila kao i termin štop svetla na automobilu, i označava stopiranje, S kao Srbija. Štoper je dakle stoper, al' ne autostoper To što ovde neki lupaju o nekom štopovanju lopte govori dovoljno o srpskoj pameti. Štoper je STOPER. S kao Srbija. Osim ako nećete krenuti da koristite i termine autoštoper, ŠTOP znak za zaustavljanje automobila itd... samo Nemci i ustaše govore štop umesto stop. odatle i štoperica, ili možda misliš da je moguće ''uštopovati'' kazaljke na satu? Doduše, nemam ja nikakav problem, neka te termine koristi ko hoće, al' brate ne pametujte da sam ja nešto pogrešno rekao. Значи 99 посто мушкараца у Србији су усташе? Stvarno me ne zanima šta su, samo znam da ja nisam pogrešio. A koliko vidim, moraćete da javite i fudbalskom klubu Crvena Zvezda da napiše na sajtu da je Li Adi štoper. Edited February 25, 2011 by Bata Životinja 1
Маузер Posted February 25, 2011 Report Posted February 25, 2011 Ti si imbecil obican i zasluzujes omcu. Metak je puno za tebe. 3
SkullKrusheR Posted February 25, 2011 Report Posted February 25, 2011 hrvati govore stoper, srbi shtoper. chinjenica.
Guest Bata Životinja Posted February 25, 2011 Report Posted February 25, 2011 ma da, ja sam imbecil, ajde šetaj... štoper i stoper su jedno te isto, samo je prvo izvedeno iz engleskog a drugo iz nemačkog jezika. Nijedno nije srpsko.
Маузер Posted February 25, 2011 Report Posted February 25, 2011 (edited) Vazno da je bek srpsko. Edited February 25, 2011 by Маузер
Guest Bata Životinja Posted February 25, 2011 Report Posted February 25, 2011 srednji bek je ipak srpskije nego štoper. O tome da se tako i u svetu govori da ne pričamo...
Маузер Posted February 25, 2011 Report Posted February 25, 2011 Vazi. Mi smo ustase, ti si Srbin. Ajde sada da te zakoljemo. 1
Recommended Posts