Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sjajan mec , nazalost paprika prosla , ali zasluzeno , kad ovi pacijenti nisu u stanju da napune paprikanera kako treba.

Van Gal pacijent takodje , uvodi altintopa - bravo majstore !

Posted

Свака част Интеру за победу и пролаз. Тако пролазе велике екипе. Индијанци леже на терену, плачу к'о пичкице, а следећу рунду ће гледати на ТВ-у.

Јбг, кад промашиш гомилу прилика зна се шта следи. Титрали су јајца прво полувреме уместо да одраде посао и напуне жабаре.

Господине Ван Гал, попушите ми курац.

Свиња је главни кривац што је екипа пала у другом полувремену.

• Upvote 3
Posted

Фантастично! Излазак Робена је одлучио утакмицу. Ја сам из зајебанције ставио 100 динара на двојку :) И раније би преокренули да је Нагатомо ушао на време. Драго ми је што сте срећни.

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Ja inace odigrao 2 na Inter , bio sam ubedjen da ce namestiti da prodju barem jednim zabari i eto prosli su . sad ce da izvuku Sahtjor ili Salke i opet ce da dodju do finala , tipicno italijanski .

Posted

Излазак Робена је одлучио утакмицу.

Амин.

Свињогал је мислио да победи Италијане њиховим стилом игре - на контру.

Добио је курчину.

Нека, можда је овако и боље...ред је да се управа отвори и да се очисти коров.

Posted

jos jedan dokaz da je nemacka liga u biti srednjaska gde nijedan tim ne odskace konstantno vec neko vreme i zato svako svakog moze da dobije a Stutgart i Volfsburg, ne tako davno prvaci, se sad bore za opstanak. Daj im 4 tima u Ligi Sampiona, zasluzili su nema sta

Posted (edited)

To je taj mocni Bajern...soderski tim,za njih je Arsenal pojam ozbiljnosti.Kada se sve sracuna,paprika prosla zasluzeno.

Tacno tako , svi se slazemo da je zasluzeno , ko ne ume onolike sanse da iskoristi ne zasluzuje da prodje .

I da ako neko kaze da je Ibrahimovic bolji od Eto-a , klevece i laze i fudbalski je pacijent .

Edited by Hail Metal
  • Upvote 1
Posted (edited)

ja sam zgranut i revoltiran van galovim ponasanjem.ako,sad opet natrag u viljem i slicne dje mu je i mjesto.

edit:ubijedjen sam da ce ovi ozbiljniji englezi da se nasale s ostatkom timova,ukljucujuci i barsu ako se sudije opet ne umijesaju.a mnogo bi bilo.totenhem npr bi ovaj inter nakantao sa bar petardom.

Edited by BLAGOJE
  • Upvote 2
Posted

Jebem li ga,jeste da je nekako red da englezi uzmu ove godine,ali ne vidim da je Mancester dovoljno jak za to,a Celzi se raspada.Totenhem je uopste i smesno uzimati za ozbiljno.

Posted

U pravu je Lemmy , Barsa i Real u finalu i cao cao pushi kurac . Mada sam ja hteo Arsenal-Real , vise bih naravno voleo neki engleski klub nego Barsu ali tesko .

Kad ce zreb ?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...