Jump to content

Liga Šampiona

.:Thor:.

Recommended Posts

Како можете да мислите да је Интер слаб и да ико може да га разбије?! То што су неозбиљни понекад, не значи да ће такви да буду увек.

Јунајтид ће да испадне од Челсија, а Челси не може никог да добије убедљиво.

Фанови Јувентуса и тимова који не играју ЛШ могу објективно да је прате, не само да гунђају :bigblue:

:haha:

kako smrdi strah iz tvog posta.

Ma igraju jako slabo.Imaju srece sto su Celzi i Liverpul jos gori,i sto im je u ovom momentu jedina konkurencija u ligi onaj neozbiljni i nesrecni Arsenal.

Iako,ja prednost u ovom duelu dajem Mancesteru.Pre svega zbog velicine kluba i pobednickog mentaliteta,tj.onoga sto Celzi nema.A i drugu utakmicu igraju kuci,pa u prvoj mogu kalkulisati.Naravno,moze tu biti svasta,ali po meni je Mancester blagi favorit ovde i mislim da imaju vece sanse.

Играју килаво јер је напад ове сезоне слаб, а одбрана невероватно несигурна. Бербатов да 5 голова Блекбурну, 3 Ливерпулу, али га онда нема по пет кола, а Руни је ужасан. Назад фали Рио, чим њега нема све се распада.

• Downvote 1

• 3 weeks later...

Сунце ти јебем....

Крауч мајмунчина,колико ме само нервира са толиким фауловима,и нека је добио црвени. Надам се да ће бар да остане овако,волео бих да прође Тотенхем.

Било би нереално очекивати да Интер може да избаци два немачка клуба за редом, иако Шалке ове сезоне игра не баш најбоље. Поготово имајући у виду да су се провукли против Бајерна.

[quote name='El Karnisero' date='05 april 2011 - 22:47' timestamp='1302036437' post='2328389']

Крв ти јебем,како су успели 5 голова да приме?

После је Серија А јача од Бундеса. :bigblue:

:)

Боље што Арена не преноси више Италијане, та говна не требају никоме.

Ја сам прешао код другог провајдера само због тога. Има да убијем неког ако не буду преносили више.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...