lemmy sixx Posted April 5, 2011 Report Share Posted April 5, 2011 Real dominantno pogazio ove engleske ustase,steta sto ima nisu jos 2-3 komada uvalili.Paprika klub je suntavilo,od tamo nekih Salke sodercina dobiti 5 komada je dokaz mafije.Leonardo je smesan,za njega je Kosanovic trenercina.Ipak,svaka cast Dekiju.Majstor. U svakom slucaju,Real ili Barsa lagano uzimaju LS. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted April 5, 2011 Report Share Posted April 5, 2011 Sad dođoh iz Sport Kafea, sa zarađenih 8€ na predivnim utakmicama koje su se imale prilike videti večeras. Realova pobeda nad engleskim anonimusima je bila očekivana, iako ne manje prijatna, ali guženje cigana u sred Milana sa 5:2, i to posle one ložane iz prvog minuta - to je bila milina gledati. Inače, Aca je pobedio kao i uvek: "Oba tima mogu da izgube, ali samo jedan može da bude poražen." Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted April 5, 2011 Report Share Posted April 5, 2011 Isao si u sport kafe namazan nutelom? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted April 5, 2011 Report Share Posted April 5, 2011 Junajtedu je put u finale otvoren, a tamo će biti gusto. Očekujem četvrtu titulu na Trafordu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted April 5, 2011 Report Share Posted April 5, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted April 5, 2011 Report Share Posted April 5, 2011 Šalim se malo, realno je da Real ili Barsa to uzmu, ali ljudski je nadati se. Ubeđen sam da će Čelsi izbaciti, a Šalke... ma koji kurčevi Šalke. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted April 5, 2011 Report Share Posted April 5, 2011 Naravno,i ja mislim da je Mancester finalista.Kao sto sam vec rekao,po meni prolaze Celzi.Em imaju prednost domaceg terena,em su klub sa tradicijom i znaju igrati velike utakmice,za razliku od ovih londonskih sabana.Salke je smesan,tu uopste ne vredi ni davati komentar.Od njih samo moze izgubiti Donatelo.Ali ipak,Real i Barsa su apsolutno najbolji timovi na svetu,bez ikakve konkurencije,i potpuno je realno da neko od njih uzme.E sada jebiga,uvek moze biti nekih iznenadjenja,fudbal je to,lopta je okrugla,picke materine.Polufinale ovogodisnje LS je realno finale. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted April 5, 2011 Report Share Posted April 5, 2011 Не знам зашто сви отписују Шахтјор. Ипак су они избацили једну Рому. Можда нису велики клуб са традицијом као Верона,али нису за отписивање. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted April 5, 2011 Report Share Posted April 5, 2011 Isao si u sport kafe namazan nutelom? Imao sam džepnu krstaču, ali nisam imao vremena da se mackam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted April 5, 2011 Report Share Posted April 5, 2011 Mogao si reci drugarima da te nabrzaka pomackaju u kupatilu.Dobro,ne bi bilo crno,ali bolje ista nego nista. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted April 5, 2011 Report Share Posted April 5, 2011 Kojim drugarima? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted April 5, 2011 Report Share Posted April 5, 2011 U Sport kafeu si bio sam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted April 5, 2011 Report Share Posted April 5, 2011 И то ти се свиђа? Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted April 5, 2011 Report Share Posted April 5, 2011 Žensko društvo isključivo. Biću i sutra, ako neko od vas sektaša navrne... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted April 5, 2011 Report Share Posted April 5, 2011 Pa dobro...neko voli koprofiliju,neko da se oblaci u mamine suknje,neko da gleda fudbal sa zenama...ima nas svakakvih... Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted April 5, 2011 Report Share Posted April 5, 2011 Žensko društvo isključivo. Неке бивше пичке? Бруталне? Брате? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted April 5, 2011 Report Share Posted April 5, 2011 Aha,brutalno surove...masne goticarke...sa crnim ispod noktiju...Bor,Majdanpek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted April 5, 2011 Report Share Posted April 5, 2011 Grofice i kontese svih vrsta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted April 6, 2011 Report Share Posted April 6, 2011 srecom pomenuo si to odje,nijesam stio da te brucim na fejsu Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted April 6, 2011 Report Share Posted April 6, 2011 Današnji dan je za uživanje -nalivanje pivom, pa derbi u rupi, pa Čelsi - Mančester uz belo meso i Koka Kolu. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted April 6, 2011 Report Share Posted April 6, 2011 Manje/vise isto i kod mene. Link to comment Share on other sites More sharing options...
metal guru Posted April 6, 2011 Report Share Posted April 6, 2011 Bice tesko sa Celsijem, ipak su oni naprzeni za LS a mislim da je Junajtedu bitnije da zadrzi prednost u PL. Ipak, ako dodju do finala moze svasta da bude, iako je Real/Barsa veliki favorit naravno, pre svega jer iako Mancester slabije igra ove sezone i dalje mogu da pobede svakog ako im je dan, a i svi znamo kako su Englezi naprzeni kad igraju na Vembliju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale 3sm Larry Flynt Posted April 6, 2011 Report Share Posted April 6, 2011 Rejal je sad rasterecen,izduvase ga za titulu,jedina preokupacija im je Liga Sampijona sada,znao sam da ce doderu juce.Isto kao i Celziju,koji je pobedio Fergusonceta u proslom derbiju,tako da manju prednos' danas dajem njima. Al obe utakmice veceras ce budu zajebane. Moze lako da se desi i Mancester i Barsa dizduvaju,'bem li ga,ce vidimo. Sahtjor nije za zajebavanciju,a Barsina odbrana opet u kurcu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted April 6, 2011 Report Share Posted April 6, 2011 Manje/vise isto i kod mene. Плус Ејси Диси. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted April 6, 2011 Report Share Posted April 6, 2011 Današnji dan je za uživanje -nalivanje pivom, pa derbi u rupi, pa Čelsi - Mančester uz belo meso i Koka Kolu. Opaka kombinacija , odavno nisam pio koka kolu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts