Sreta Posted July 27, 2011 Report Share Posted July 27, 2011 Ovde je samo pitanje koja je ekipa smesnija . Partizan drzi dobro loptu , ali nista od konkretne igre . Na svakom iole ozbiljnijem zaletu odbrana i sredina su padali . Sreca vasa pa Genk nesto i nije napadao , cak mi se cini da bi slabo to oni radili i da nisu dobili crveni . Jedina sansa partizana je publika . Ako zataje i grobarske eckip ispasce , u suprotnom dva - tri razlike je sigurno . Link to comment Share on other sites More sharing options...
serblackbeard Posted July 27, 2011 Report Share Posted July 27, 2011 Бабовић се за реванш сам избацио. Хвала му. Још само да Нинковић или Лазар Марковић крену уместо Вукића и ја се за резултат у реваншу не бринем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stolet Posted August 3, 2011 Report Share Posted August 3, 2011 Stojkoviću pod hitno ugraditi mozak Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale 3sm Larry Flynt Posted August 3, 2011 Report Share Posted August 3, 2011 MORONCINA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted August 3, 2011 Report Share Posted August 3, 2011 Нема 'леба док је Шћеповић на терену. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iron will Posted August 3, 2011 Report Share Posted August 3, 2011 Генк, по досада приказаној игри, је отприлике ниво Борца из Чачка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nesalomivi Posted August 3, 2011 Report Share Posted August 3, 2011 Scepovic po obicaju kreten...Imamo rezultat ali sad ce cuvena pickasta igra, cuvanje rezultata, primljen gol i onda kilavi napadi bez efekta...uvek je tako... Tek sad se vidi koliko je bilo glupavo to sto su u Belgiji u finisu igrali pickasto, umesto da su dotukli protivnika... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted August 3, 2011 Report Share Posted August 3, 2011 Ilic katastrofa , lik ne moze da dise , u kolapsu je ! Tvrdim u boljom sam formi od njega ! Volkov fantastican igrac , u reprezentaciju , mozda ne u prvih 11 ali definitivno je reprezentativni potencijal ! Saglasan sam sa Nesalomivim , sad ce jugoslovenska skola fudbala , vec su se povukli , mora se dati jos jedan gol , mora ! Smrt fasizmu , ziveo Partizan !!! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srlandand Posted August 3, 2011 Report Share Posted August 3, 2011 Ovaj Genk je kurac od tima, samo da Partizan ne odigra svoje prepoznatljivo- imamo prednost i igramo k'o picke. Jedino tako mogu da vam daju gol. To potvrdjuje i ona prilika pred kraj poluvremena, da nemaju tolikog slepca u napadu, dali bi opusteno gol, a ni iz cega stvorise priliku. Ponisten gol dok pisem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale 3sm Larry Flynt Posted August 3, 2011 Report Share Posted August 3, 2011 JEBEM LI TI MAMICU SUDIJSKU DA TI JEBEM!!!!!! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stolet Posted August 3, 2011 Report Share Posted August 3, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrija Smith Posted August 3, 2011 Report Share Posted August 3, 2011 (edited) Sudijska sramota. ... i još jedna. Da nije na našu štetu pa i da mi bude čudno. Edited August 3, 2011 by Andrija Smith Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefan34 Posted August 3, 2011 Report Share Posted August 3, 2011 Шћеповић је гори и од Калуђеровића. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale 3sm Larry Flynt Posted August 3, 2011 Report Share Posted August 3, 2011 A DAAAAAAAAJ BRE KO ZENA DODIRUJE TU LOPTU JEBOTEEEEEEEE Ovoj muli Vukicu se ni ne isplati da ga iznose,treba odma ukopati u teren,manja steta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted August 3, 2011 Report Share Posted August 3, 2011 Jebo mater ovaj Vukić! U situaciji kad naši igraju u njihovom petercu on leži na zemlji i posle ustade kao da ništa nije bilo! U sudijskoj nadoknadi jebenoj! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imrahil Posted August 3, 2011 Report Share Posted August 3, 2011 (edited) Stanojevićev poraz, govno jedno smrdljivo, sa sve onom pederčinom Šćepovićem koga toliko drži u igri i Miljkom na beku.. Edited August 3, 2011 by Imrahil Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted August 3, 2011 Report Share Posted August 3, 2011 (edited) Lepo rekoh , predispozicije za eliminaciju su sledece : da igra Vukic ! Kad tome dodamo retardirani fudbalski mentalitet neuspeh je ocigledan ! Ruka na SP , bespotrebna ruka danas , to nije slucajnost , to je jugoslovenska skola fudbala . Nije mi zao sto necemo igrati LS , i onako bi smo sve poraze imali , zao mi je sto ce sad uslediti rasprad sistema . Odbrana ocajna , jedino Volkov vredi ! Edited August 3, 2011 by Hail Metal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nesalomivi Posted August 3, 2011 Report Share Posted August 3, 2011 Lepo rekoh , predispozicije za eliminaciju su sledece : da igra Vukic ! Kad tome dodamo retardirani fudbalski mentalitet neuspeh je ocigledan ! Ruka na SP , bespotrebna ruka danas , to nije slucajnost , to je jugoslovenska skola fudbala . Nije mi zao sto necemo igrati LS , i onako bi smo sve poraze imali , zao mi je sto ce sad uslediti rasprad sistema . Odbrana ocajna , jedino Volkov vredi ! Lepo receno. Ionako bi sve gubili u Ligi sampiona, jedino mi je drago sto sad lopovska uprava, nece ukrasti mnogo miliona, ionako ne ulazu nista... Stanojevic picketina, cuvao je rezultat u Belgiji, to se osvetilo...Vukic stetocina matora, Miljkovic i Scepovic retardi, uprava retardi i lopovi...dakle, sve ocekivano... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ancalagon Posted August 3, 2011 Report Share Posted August 3, 2011 (edited) Вукић човек лего мало да одмори, задихо се . Тај менталитет глисте ме највише нервира, они клинци су гризли, а не ко бабе ( Вукић мртви ) да се шетају по терену ! Edited August 3, 2011 by Ancalagon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted August 3, 2011 Report Share Posted August 3, 2011 Volkov stvarno igra fenomenalno. Šćepović i Miljković katastrofa, al' penala nije bilo, jebi ga... Istina je što kaže hail da će sada uslediti raspad sistema, teško da ćemo dovesti i Smiljanića i ostale igrače koje je trebalo da dovedemo još pre Genka, a ne da se čeka četvrto kolo kvalifikacija. Ilić i Vukić starkelje, ne mogu da izdrže 40 minuta utakmice, katastrofa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted August 3, 2011 Report Share Posted August 3, 2011 Zamislite Moreiru umesto ove dvojice metuzalema , pa jebali bi keve ovom Genku . Nema veze , uprava jeste razocarala , pogotov izborom za odbranu , ali bih voleo da Stanojevic ostane . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srlandand Posted August 3, 2011 Report Share Posted August 3, 2011 E da, ja sam bio u fazonu- Koji kurac, mu lice skroz krvavo pa ne moze ili sta vec, a ono njemu nista. Lego covek da odmori malo. Onaj Volkov mnogo dobro igra, mada ga u odbrani bas i nema. Sve u svemu, vidi se da vam je uprava jos gora od nase, za one silne pare sto uzeste, apsolutno nista od tima niste napravili u odnosu na ono sta je moglo da se uradi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted August 3, 2011 Report Share Posted August 3, 2011 ubili smo ih, imali precku, stativu... onda dodje sudija i svira ono o.0 serem mu se u suta pederska. ciganska. ni p od jebenog penala. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted August 3, 2011 Report Share Posted August 3, 2011 Duplo ste slabiji tim nego prosle sezone. To je problem brate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imrahil Posted August 3, 2011 Report Share Posted August 3, 2011 Bio je penal, ne dramite. 3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts