Jump to content

Recommended Posts

Posted
Inace 26 . maja , koncert AC DC , a 27.o5 , finale , nadam se Liverpula .

Moji idealni parovi su :

Liverpul - Porto

Viljareal - Arsenal

Barselona - Bajern

Mancester - Celsi

Finale : Liverpul - Mancester !!! :D

Viljareal-Porto

Mancester-Celzi

Arsenal-Bajern

Barsa-Liverpul

mene nervira onaj ljorente ,kad god udje on mora dati gol

Sta tu ima lose?

Bullshit, bullshit...and yet another bullshit. Интер има више пара од Арсенала и Ливерпула гарантовано, као и Милан. У Челсију играју људи који нису били звезде кад су долазили у клуб и од којих је Мурињo направио величине, Јунајтед је сила већ 20 година. Од Италијана је само Милан велик европски клуб, остало је боранија.

:):rockdevil::)

Posted

Ако дозволите, ево и мог коментара јучерашњих утакмица.

Барса - Лион

Коментар је сличан оном који сам дао за меч Ливерпула и Реала, дакле, није Барса толико јака колико је Лион слаб.

Одбрана Лиона као да није постојала, остављати Анрија самог и давати му онолико простора је тотално неозбиљно.

Лион целе сезоне игра топло-хладно и моје је мишљење да им је тренер најслабија карика, мада би било пожељно да за следећу сезону направе освежење и играчког кадра.

Барсину игру не бих претерано коментарисао, држе се у седлу, али видећемо да ли ће им запасти неки од енглеских тимова у 1/4 финалу и како ће се онда показати.

Манчестер - Интер

Разлика је у томе што је домаћин добро одиграо свих 90, а гост само првих 45 минута.

Немања Видић не престаје да ме одушевљава својим играма,одиграо је одлично и само једном кикснуо.

Ово је једна од ретких великих утакмица у којој бих похвалио игру Интера, напредак уз Муриња је очигледан, али очито ће ту бити још доста посла за Португалца.

Мислим да би Манчестер био још убедљивији да су првенствено О` Шеј, Керик и Сколс боље одиграли.

Са друге стране, капа доле за лафчину Гигса који што је маторији, то више кида на терену.

Порто - Атлетико

Очекивао сам икс, али да ће бити 0:0, то никад не бих претпоставио.

Порто је био много бољи, Атлетико се захваљујући голману извукао да не прими гол.

Рома - Арсенал

Овај меч је својим расплетом заслужио да дође као шлаг на торту.

Арсенал скоро целу сезону кубури са играчким кадром, тако да функционишу по принципу крпи-залепи.

Добро играју, али им недостаје голгетер, тако да је и пролаз у 1/4 финале изборен пеналима у гостима, огроман успех.

Од њих очекујем много више наредне сезоне, до кад очекујем да ће Арсен Венгер уиграти екипу.

Рома је екипа којој хитно треба реконструкција како играчког, тако и тренерског кадра.

Да су прошли даље, само би себе довели у ризик да их нека од екипа попрска к`о Манчестер претпрошле сезоне.

Сада нам преостаје да сачекамо жреб, јер ће од њега доста тога зависити.

Невезано за жреб, ево и моје листе фаворита за освајање овогодишње ЛШ:

1. Манчестер Јунајтед

2. Челси

3. Барселона

4. Ливерпул

5. Бајерн

6. Арсенал

7. Виљареал

8. Порто

Нагласио бих да је Челси за мене овогодишњи фаворит из сенке, јер су пуно тога добили доласком Гуса Хидинка, можда и најбољег тренера који је имао прилику их води.

Ако Холанђанин успе да им одржи форму у континуитету наредна два месеца, врло је могуће да ће ово бити сезона у којој ће "плавци" коначно доћи до целог плена.

Доста тога ће зависити и од развоја ситуације у Премијер лиги, у којој се већ у суботу игра важан дерби између Манчестера и Ливерпула.

У здравље! :pivopije:

Posted (edited)
Inace 26 . maja , koncert AC DC , a 27.o5 , finale , nadam se Liverpula .

Moji idealni parovi su :

Liverpul - Porto

Viljareal - Arsenal

Barselona - Bajern

Mancester - Celsi

Finale : Liverpul - Mancester !!! :D

th_41499_Benitez_i_rosseti_122_579lo.jpg

Spansko-italijanska veza

Da li je ovo veliki Liverpul?I da li je Rosseti stvarno monstrum za vas?

Sta reci vise o Liverpulu?

MUFC

Edited by doomsayer
Posted

Важно да је шугави Интер прс'о. И то од кога другог него ли од силнога Манчестера.

Мурињо сада може мирно извршити самоубиство.

Posted

danas gledao emisiju u kojoj se pojavljuje on i optuzuju ga da je udario navijaca manchestera :)

ali najjaci je jedan naslov za njega You are not special 1 any Mour umjesto ono 'any more'

Posted
th_41499_Benitez_i_rosseti_122_579lo.jpg

Spansko-italijanska veza

Da li je ovo veliki Liverpul?I da li je Rosseti stvarno monstrum za vas?

Sta reci vise o Liverpulu?

MUFC

Vidim potrudio si se u Photoshpu :) , ako ako to dokazuje kompleks manjeg kluba iz Mancestera , naravno i tvoj kao bivseg navijaca Liverpula :P

Dobrodosao na forum ! :pivopije:

Inace u utorak i sredu smo mogli da se uverimo da je Old Traford smesan sto se tice atmosfere naspram legendarnog Enfild Rouda !

YNWA !!!

Posted

На Олд Трафорд не долазе навијачи због Глејзера. На било којој утакмици FC United of Manchester публика је гласнија и луђа него на усраном Енфилду на којем се врти та глупа песма.

Posted

Најдосаднија песма, преузета од Герија и компаније, а и пева је још један тим. Boring.

Posted
Vidim potrudio si se u Photoshpu :) , ako ako to dokazuje kompleks manjeg kluba iz Mancestera , naravno i tvoj kao bivseg navijaca Liverpula :P

Dobrodosao na forum ! :pivopije:

Inace u utorak i sredu smo mogli da se uverimo da je Old Traford smesan sto se tice atmosfere naspram legendarnog Enfild Rouda !

YNWA !!!

Prvo NISAM BIO NAVIJAC LIVERPULA :D ,znam sta radis...ali...znas sta ja mislim pricali smo o tome :evotigana::mhihi:

A taj manji klub je u poslednje vreme nesto zasenio taj tvoj inkvizitorski klub :twisted:

Glupo bi bilo nepostovati Liverpul,ali jedna stvar da razjasnimo:Ljudi mi zivimo u Srbiji,kakvi navijaci,huligani Liverpula,MUFC,Celzija itd....Fanovi,paljevine,kupovine dresova...... ok, ali tesko navijaci takvih klubova,Zvezda,Partizan su dosta za nas...a i Spartak :twisted:

Ali svakako ce Mancester pokazati supcima u subotu

Posted
Glupo bi bilo nepostovati Liverpul,ali jedna stvar da razjasnimo:Ljudi mi zivimo u Srbiji,kakvi navijaci,huligani Liverpula,MUFC,Celzija itd....Fanovi,paljevine,kupovine dresova...... ok, ali tesko navijaci takvih klubova,Zvezda...su dosta za nas...

Zvezda je trofejniji i uspesniji klub od Celzija,Arsenala i slicnih premijer ligaskih pilicara,i samim tim nema potrebe za nosenjem dresova tih nizerarednih stranjskih klubova.

grbnaslovna24aprilb.jpg

Posted
Zvezda je trofejniji i uspesniji klub od Celzija,Arsenala i slicnih premijer ligaskih pilicara,i samim tim nema potrebe za nosenjem dresova tih nizerarednih stranjskih klubova.

grbnaslovna24aprilb.jpg

Ti imas dva dresa Juventusa :bigblue:

Posted

clean sweep :D

za malo da se odreknem arsenala kao engleskog kluba sto dodjose do penala sa realno najlosijim zabarima, ali dobro oprasta im se jer su bili bez fabregasa i adebajora i jer su pobedili

manu i barsa su prvi favoriti, pa ondak liver i celzi, bajern i arsenal, i boranija viljareal i porto, bilo bi lepo da manu igra protiv jednog od ova poslednja 2 ali mozda to vise i nije bitno mora se pobedjivati do kraja

inace lemmy, instrukcija za pomocne sudije je da prvo vide ko prihvata loptu a onda eventualno signalizira ofsajd ako je igrac sa loptom bio u istom

Posted

Činjenica da su trenutno dva najbogatija kluba na svetu Mančester siti i Kvins Park Rendžers zvuči neverovatno. Međutim, novac ne može uvek da kupi status, što je priča o ostanku Kake u Milanu definitvno potvrdila.

Ја сам изгледа пао са Јупитера ... Квинс Парк Ренџерс?! :)

Који ли је тајФун сада купио ово расуло од тима?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...