Jump to content

Recommended Posts

Posted
Жабари овог форума уједините се, пошто вам постови делују као да преписујете један од другога!

Изаберите најнеобјективнијег међу вама да вам буде портпарол и да поставља постове за све! :no:

Ne lupetaj!

Posted (edited)

Slazem se za Beniteza.Mnogo me nervira.

Celsi - Liverpul

Barselona - Bajern

Mancester - Porto

Viljareal - Arsenal

Dobismo Arsenal!Fak jea!

Nadam se da ce Viljareal uspeti da prodje,imamo realne sanse.Samo da odbrana bude kompletna,da ne igraju Havi Venta,Bruno,Sigan i ostali jadnici.

Celzi-Liverpul je stvarno smorilo.Kad bi mogli i jedni i drug da ispadnu bilo bi idealno.

Mislim da Bajern nema sta da trazi u duelu sa Barsom mada nikad Svabe ne treba potceniti.

Mancester je mnogo jaci od Porto-a ali se nadam da ce ih Porto ponovo iznenaditi pa da vidimo Viljareal u finalu ako Bog da.

Realno Mancester je skoro siguran u finalu.U drugom delu zreba mislim da samo Bajern nema sanse.

Виљареалу да врати Арсеналу за 2006. годину.

Dace Bog.

Edited by El Karnisero
Posted (edited)
ne brini, vraca se adebajor do te utakmice, nece onaj retardirani bendtner igrati.

Steta majku mu,ja sam bas u Bendtnera polagao nade.Taj covek je antitalenat.Mada i Adebajor ima utakmice kad svasta zna da promasi.

A ti igras u Viljarealu,a? Pa koji si ti,Ibagaza? :)

Ja o Zvezdi,Viljarealu,Srbiji i Argentini pricam u prvom licu. ;)

Edited by El Karnisero
Posted

Пеле је дебил, то се одавно зна. К'о Славнић, на терену цар, а чим отвори уста јасно је да је идиот.

Posted

Pa svi su ga voleli.Kao i sto svi vole Ronaldinja.Maestralni su obojica,jebeni genijalci,carobnjaci sa loptom.A jos uz to su i jako simpaticni i cool,za razliku od one naduvene portugalske picketine.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...