Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Ronaldo i Zidan su 2 najbolja fudbalera koje ja pamtim. I Van Basten mi je ostao kao strasan igrac, al njega se vec slabije sjecam. I naravno, Maradona kao najjaci igrac svih vremena :rockdevil: Da ne zaboravim Roberta Badja, mali Buda je bio doktor fudbala.

Od ovih sad aktuelnih, Messi je broj jedan. Onda ide Kaka, pa posle njega Kristijano Ronaldo. Lik je ogavan, al je kompletan igrac. Nema rasprave.. osim njih, Dzerard i Ibrahimovic su igracine, a od mladjih igraca racunam da ce Pato biti najbolji igrac kroz koju godinu.

Edited by morbid god
Posted

Definitivno Ronaldo i Zidan,ali bez ikakve dvojbe uz njih je Ronaldinjo.Najjaca trojica koju sam ja gledao.Gledao sam ja i Maradonu,ali u to vreme kada sam ja ozbiljnije poceo pratiti fudbal on je vec bio u silaznoj putanji i odlazio je u kurac.Za malog Budu se slazem,i on je u vrhu,genijalac.Ne zaboravimo naravno i Rivalda...vrhunska igracina,fudbalercina i po.

Sto se aktuelnih tice,ta trojica jesu najjaca,samo sto bih ja zamenio mesta Kaki i Ronaldu.Mesi je nenadjebiv,ubedljivo najjaci igrac trenutno.Sto se ostalih tice,ima tu jos mnogo imena.

Posted

uvek u svakoj dobroj trenerskoj kombinaciji se ne pominje kosanovic...ljudi,pa njega na prvo mesto uvek...sto se tice svetskih igraca...meni su del pjero i jugovic uvek bili najbolji...

Posted
hahaha... shto je najbolje, hrvati prenose arsenal - viljareal... :rockdevil:

Toooooooo! :rockdevil:

Santi se povredio,van terena do kraja sezone.E do mojega.

Nadam se da ce da stavi Piresa desno a Matija levo,lepo je Mati krenuo da igra.

A koga ce da stavi na levog beka,to me stvarno zanima.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...