Jump to content

Recommended Posts

Posted
Nema prenosa,jebo im pas mater.

Пронашао сам сајт на коме има брдо канала из целог света који могу да се гледају преко нета.

Ево линка : http://wwitv.com/portal.htm

Ја сам прво ишао да укључим РТРС (телевизију Републике Српске),пошто сам видео у њиховом програму да ће преносити,али баш тај канал неће из неког разлога да ми се учита (а `ладно хоће нека босанска тв за коју први пут чујем).

Ако неко зна које још тв станице ће преносити утакмицу Звезда-Ренџерс,нека се огласи! :pivopije:

Posted
Пронашао сам сајт на коме има брдо канала из целог света који могу да се гледају преко нета.

Ево линка : http://wwitv.com/portal.htm

Ако неко зна које још тв станице ће преносити утакмицу Звезда-Ренџерс,нека се огласи! :pivopije:

Meни ради тон, али уместо слике стоји зелени правоугаоник.

Posted
Meни ради тон, али уместо слике стоји зелени правоугаоник.

Јеси ли га отворио у Винампу?

Питам,пошто мени није уопште хтео да отвори,па можда треба да га апдејтујем.

Иначе asx је формат,па ако неко зна који га све програми отварају ... ??? :confused:

Posted
Јеси ли га отворио у Винампу?

Питам,пошто мени није уопште хтео да отвори,па можда треба да га апдејтујем.

Иначе asx је формат,па ако неко зна који га све програми отварају ... ??? :confused:

Малопре сам инсталирао Windows Media Player 9.0 и сад РАДИ!!!! :pivopije: :pivopije:

Posted (edited)

Ima prenos u 20h na RTS1, sad je rekao ovaj komentator dok sam gledao tenis.

Edited by BaalBehrit
Posted

znao sam da ce biti taj fazon :)

kao, u zadnji cas, ipak ima prenosa.

realno, ni zvezda ni rts nisu smeli da dozvole sebi da ne bude prenosa.

Posted

eee moj pixi,jeb'o te kosanovic i andjelkovic... andjelkovic dechko se izgubio u vremenu i prostoru..kao i vecina tima ...nemogu da shatim da ekipa 90 min ima samo 3 shuta u gol..kosanovic nikad nije bio dobar trener ,a nece ni biti...sve u svemu..ovako necemo da osvojimo ni nashu ligu..SVE U KURAC :red:

Posted

Koromanu obe noge treba odseći. Mali Đorđević veze nema. Kosanović izbacuje Burzanovića koji je jedini stvarao neke prilike, Castillo se nije video. Sramota bi bilo da bilo koja od ove dve ekipe igra u Ligi Šampiona, ali šta da se radi, manje od dva zla..

Posted

Је л' ово неко прописао стандард да сваки наш тим у квалификацијама за ЛШ игра овако погубљено сваки пут?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...