Jump to content

Recommended Posts

Posted
Jebote koja utakmica! :D

Esjen sa gol linije! Zamalo 4:5. X)

definitivno jedna od najboljih utakmica koje sam gledao... Uz onu Lacio 4 - Milan 4 ('99 godine,cini mi se).

Posted

Damn damn damn...

Nisam ocekivao ovaku tekmu, stvarno je za mene bila: previse nerviranja i radosti...

Opet glupi Celzi (kako me nerviraju)...

YNWA!!!

Posted

:) :) :) :) :)

kakva utakmica...

ne volim ni jedne ni druge, ali mi je drago shto se liverpul nije provukao po n+1-ti put.

drogba i lampard pokazali koliko su veliki igrachi.

YNWAT!!

Posted

Na 3-4 sam gotovo bio ubedjen da prolazi Liverpul, al ne lezi vraze jednom i njima sreca da okrene ledja...realno, obe ekipe su zasluzile da prodju ali jbg - zivot je takav cupav i dlakav

Posted

Super tekma,u kojoj su gledaoci mogli uzivati.Mnogo preokreta.Ali realno,mnogo gresaka i glupih golova.Neozbiljno je da kada imas rezultat 3:1 u gostima,ti kuci primis 4 komada.Nebitno sto si prosao.Mnogo je to neozbiljno.

Posted (edited)

Liverpul je jos jednom dokazao da je najlegendarniji klub , verovatno odigravsi najlegendarnije 1/4 finale LS-a .

Liverpulovi navijaci su jos jednom pokazali da ih niko ne moze nadglasati kad pevaju najlegendarniju himnu YNWA .

Ova utakmica je dokazala da ni jedan kikiriki klub (Celsi , Mancester Siti ...) ne moze imati dusu i harizmu koju nosi najveci engleski klub svih vremena.

Veoma sam zadovoljan utakmicom , tako se brane boje kluba , sto se same igre tice , penal je bio cist kao suza i samo slepac tj fudbalski nepoznavalac moze reci suprotno . Ova utakmica je pokazala da je Liverpul bolji tim , jer je dva puta ove sezone oduvao Celsi , ali ipak su "plavci" zasluzeno prosli dalje , zahvaljujuci slabom danu u prvoj utakmici .

When you walk through the storm

Hold your head up high

And don't be afraid of the dark

At the end of the storm

There's a golden sky

And the sweet silver song of the lark

Walk on, through the wind

Walk on, through the rain

Though your dreams be tossed and blown

Walk on, walk on, with hope in your heart

And you'll never walk alone

You'll never walk alone

Walk on, walk on, with hope in your heart

And you'll never walk alone

You'll never walk alone

liverpool.jpg

Edited by Hail Metal
Posted

Daj, kakva legendarna utakmica Liverpoola. Dobili su priliku da prodju zbog Cehove greske kod prvog gola i sudijinog poklona. Jeste bilo kontakta, ali ne svira se za svaki kontakt penal. Smesno.

Posted

To je veoma nezobiljno od ekipa koje zele postati prvaci Evrope.

pa to je duel da tima sa ostrva.

A za njih postoje neka posebna pravila sudjenja,ili sta?

Posted

Pa na ostrvu se igra grublji fudbal. Eto, igrom slucaja, ja sam imao prilike da pricam sa Kezmanom i on covek lepo kaze da u engleskoj igrac na treningu hoce da ti polomi nogu i da se tako grubo ne igra ni na ulici

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...