Baal Posted April 14, 2009 Report Posted April 14, 2009 Puni, puni... Iz 2 u 1, ovo stvarno nisam očekivao. EDIT: Ahahaha, jebote, kakva utakmica.
Jevrosima Posted April 14, 2009 Report Posted April 14, 2009 ne verujem...za 2 minuta 2 gola...4:3 ..
METAL Man Posted April 14, 2009 Report Posted April 14, 2009 Jebote koja utakmica! Esjen sa gol linije! Zamalo 4:5. X)
In The Flesh Posted April 14, 2009 Report Posted April 14, 2009 Jebote koja utakmica! Esjen sa gol linije! Zamalo 4:5. X) definitivno jedna od najboljih utakmica koje sam gledao... Uz onu Lacio 4 - Milan 4 ('99 godine,cini mi se).
Imrahil Posted April 14, 2009 Report Posted April 14, 2009 Koliko Drogba znaci Celziju. Ali Ceh je potpuno van forme. Sve u svemu, sugavi Liverpool je ispusio.
Aces High Posted April 14, 2009 Report Posted April 14, 2009 Damn damn damn... Nisam ocekivao ovaku tekmu, stvarno je za mene bila: previse nerviranja i radosti... Opet glupi Celzi (kako me nerviraju)... YNWA!!!
SkullKrusheR Posted April 14, 2009 Report Posted April 14, 2009 :) :) kakva utakmica... ne volim ni jedne ni druge, ali mi je drago shto se liverpul nije provukao po n+1-ti put. drogba i lampard pokazali koliko su veliki igrachi. YNWAT!!
Prisoner of Dreams Posted April 14, 2009 Report Posted April 14, 2009 ја у принципу не волим Челзи ал ливерпул не подносим, тако да сам задовољан
SkullKrusheR Posted April 14, 2009 Report Posted April 14, 2009 hahahahhahahahhahahahahahahahah!!!! FAIL!!! :) :) :)
Imrahil Posted April 14, 2009 Report Posted April 14, 2009 Veliki su ko moj kurac!!! Treba biti realan.
KazimKazim Posted April 14, 2009 Report Posted April 14, 2009 Na 3-4 sam gotovo bio ubedjen da prolazi Liverpul, al ne lezi vraze jednom i njima sreca da okrene ledja...realno, obe ekipe su zasluzile da prodju ali jbg - zivot je takav cupav i dlakav
lemmy sixx Posted April 14, 2009 Report Posted April 14, 2009 Super tekma,u kojoj su gledaoci mogli uzivati.Mnogo preokreta.Ali realno,mnogo gresaka i glupih golova.Neozbiljno je da kada imas rezultat 3:1 u gostima,ti kuci primis 4 komada.Nebitno sto si prosao.Mnogo je to neozbiljno.
Hail Metal Posted April 14, 2009 Report Posted April 14, 2009 (edited) Liverpul je jos jednom dokazao da je najlegendarniji klub , verovatno odigravsi najlegendarnije 1/4 finale LS-a . Liverpulovi navijaci su jos jednom pokazali da ih niko ne moze nadglasati kad pevaju najlegendarniju himnu YNWA . Ova utakmica je dokazala da ni jedan kikiriki klub (Celsi , Mancester Siti ...) ne moze imati dusu i harizmu koju nosi najveci engleski klub svih vremena. Veoma sam zadovoljan utakmicom , tako se brane boje kluba , sto se same igre tice , penal je bio cist kao suza i samo slepac tj fudbalski nepoznavalac moze reci suprotno . Ova utakmica je pokazala da je Liverpul bolji tim , jer je dva puta ove sezone oduvao Celsi , ali ipak su "plavci" zasluzeno prosli dalje , zahvaljujuci slabom danu u prvoj utakmici . When you walk through the storm Hold your head up high And don't be afraid of the dark At the end of the storm There's a golden sky And the sweet silver song of the lark Walk on, through the wind Walk on, through the rain Though your dreams be tossed and blown Walk on, walk on, with hope in your heart And you'll never walk alone You'll never walk alone Walk on, walk on, with hope in your heart And you'll never walk alone You'll never walk alone Edited April 14, 2009 by Hail Metal
Aces High Posted April 14, 2009 Report Posted April 14, 2009 Srbi se uvek probude kad ne treba, a kad treba onda spavaju... Pa dokle ce tako da bude bre?!
Grob Bez Dna Posted April 14, 2009 Report Posted April 14, 2009 kakva utakmica. gledali kod ortaka, vatrenog liverpulca. mozete zamisliti kako je bilo? :)
METAL Man Posted April 14, 2009 Report Posted April 14, 2009 TV kroz prozor? Onaj poenal je malo sumljiv, mislim ne kazem da nije bilo povlacenja, ali brate... pa to je duel da tima sa ostrva.
Killing Hand Posted April 14, 2009 Report Posted April 14, 2009 ovakva tekma se gleda jednom, dvaput u sezoni mada bolji je prosao :da:
Imrahil Posted April 14, 2009 Report Posted April 14, 2009 Daj, kakva legendarna utakmica Liverpoola. Dobili su priliku da prodju zbog Cehove greske kod prvog gola i sudijinog poklona. Jeste bilo kontakta, ali ne svira se za svaki kontakt penal. Smesno.
Footog Qpoos Posted April 14, 2009 Report Posted April 14, 2009 realno,ja ne bi dao ni jednima ni drugima da idu dalje...liverpul je primio 7 golova u 2 utakmice,a celzi je primio 4 komada kuci...
lemmy sixx Posted April 14, 2009 Report Posted April 14, 2009 To je veoma nezobiljno od ekipa koje zele postati prvaci Evrope. pa to je duel da tima sa ostrva. A za njih postoje neka posebna pravila sudjenja,ili sta?
Killing Hand Posted April 14, 2009 Report Posted April 14, 2009 Pa na ostrvu se igra grublji fudbal. Eto, igrom slucaja, ja sam imao prilike da pricam sa Kezmanom i on covek lepo kaze da u engleskoj igrac na treningu hoce da ti polomi nogu i da se tako grubo ne igra ni na ulici
lemmy sixx Posted April 14, 2009 Report Posted April 14, 2009 Pa sta onda?To sto su oni mesari i krvnici,ne znaci da sudije prema njima trebaju imati drugacije kriterijume.Mo's mislit'.
Recommended Posts