vladream Posted April 29, 2009 Report Posted April 29, 2009 a ko ce igrati odbranu u Barsi u revansu? Markes povredjen, Pujol suspendovan, Pike, eventualno Abidal u sredini, i Silvinjo levo
lemmy sixx Posted April 29, 2009 Report Posted April 29, 2009 E to im je frka...nego,sta se desava sa Militom?Njega nema cele sezone.
vladream Posted April 29, 2009 Report Posted April 29, 2009 sad sam pogledao na netu, povredjen je vec duze vreme, a u tekucoj sezoni nije odigrao nijednu tekmu
Dead Man Drinking Posted April 29, 2009 Report Posted April 29, 2009 To je tužna pesma koju Barsa zove blues
Justin Case Posted April 29, 2009 Report Posted April 29, 2009 jebes barsu,navijamo za arsenal večeras...
lemmy sixx Posted April 29, 2009 Report Posted April 29, 2009 Tobdzije ispaljivale corke celu tekmu...sreca njihova da su imali Almuniju,inace bi popusili jos 2-3 komada.Jos jednom se pokazalo koliko je to neozbiljan tim,pre svega neozbiljna odbrana.Onaj gol sto su primili...trojica igraca Mancestera su bila sama na desnoj stativi,mogli su birati ko ce zabiti gol.Jako neozbiljno. Videcemo kako ce proci u Londonu...moze biti svasta,1:0 nije bas siguran rezultat.Ali,mislim da Arsenal nema neke prevelike sanse.
vudun Posted April 29, 2009 Report Posted April 29, 2009 Арсеналова одбрана руперда просвирана. Алмунија несуђени херој. Ипак:
vladream Posted April 29, 2009 Report Posted April 29, 2009 sve razumem, brate, ali da Venger ne objasni retardiranom Bentneru da on ustvari ima 2 metra skoro i da bi trebao da ide na 16 metara da skace, a ne da se izvlaci na 40 kao zigic da primi loptu... nije mi jasno, zaista, i treba da ispadnu sa onakvom igrom
METAL Man Posted April 29, 2009 Report Posted April 29, 2009 bas su bezveze primili gol... jbt ipak jedan tim u polufinalu ne moze da dozvoli da TRI protivnicka igraca bleje u kaznenom bez cuvara.. Nadamo se da ce da se iskupe kod kuce.
RaVeN Posted April 29, 2009 Report Posted April 29, 2009 Manchester polako podize formu...kazem ja lepo da Tevez treba da igra umesto onog rtd-a Berbatova !!
lemmy sixx Posted April 29, 2009 Report Posted April 29, 2009 Sta ja znam...meni je nekako bezveze uopste ih uporedjivati.Totalno razliciti igraci.Bugarski Pipo Inzagi je klasicni old school centarfor,stoji napred i ceka loptu ili je spusta saigracima i ne pada mu napamet da predje na svoju polovinu terena,dok je ovaj preklani nesto povuceniji,i ima ga svugde po terenu,cesto je na krilu,probija i centrira.
vudun Posted April 29, 2009 Report Posted April 29, 2009 Manchester polako podize formu...kazem ja lepo da Tevez treba da igra umesto onog rtd-a Berbatova !! Слажем се. Bugarski Pipo Inzagi je klasicni old school centarfor,stoji napred i ceka loptu ili je spusta saigracima i ne pada mu napamet da predje na svoju polovinu terena,dok je ovaj preklani nesto povuceniji,i ima ga svugde po terenu,cesto je na krilu,probija i centrira. Слажем се, такође. Са омаленим Аргентинцем се додатно добија на брзини, ионако већ брзе и лепршаве игре Јунајтеда.
RaVeN Posted April 29, 2009 Report Posted April 29, 2009 (edited) Nisam ih uporedjivao...samo kazem sta vise lezi Manchesteru ! Karlito se totalno uklapa u tu brzu igru s' Runijem i Ronaldom...Berbatov je dosta spor, koci i muci loptu...njah...bas kao sto si rekao..."Bugarski Pipo Inzagi"...ne moze to proci u engleskoj i da hoce !! EDIT: Ulete mi Nele u misao ! Edited April 29, 2009 by RaVeN
lemmy sixx Posted April 29, 2009 Report Posted April 29, 2009 Ne moze kurac...takav igrac je svugde koristan.A nesto i ne vidim da se nije uklopio,zabija poprilicno cesto.U svakom slucaju,mnogo cesce nego Tevez.A to je u principu i zadatak centarfora,da zabija golove.Dobar je on igrac.Totalno u Pipo fazonu...doduse,miljama udaljen kvalitetom,Pipo je za njega suva klasa,ali su isti tip igraca. Слажем се, такође. Са омаленим Аргентинцем се додатно добија на брзини, ионако већ брзе и лепршаве игре Јунајтеда. Pa da,ali onda se pusi u petercu.Mislim da je bas zato Ferguson insistirao na dovodjenju bugarskog Pipa.Ima u timu Ronalda i Runija,trebao mu klasicni centarfor koji ce zabijati golove pertlom i obrvama,i biti na pravom mestu u pravo vreme.
RaVeN Posted April 30, 2009 Report Posted April 30, 2009 Ma zabija cesto mog tukija sebi u guz...dao je ove sezone manje golova i od Runija i od Ronalda...a igra ispred njih + jos ga poje loptama ! Protiv bilo koje jace odbrane se nije video ! Ako zele igrati kao i sa Nistelrojom...njah...grdno su se zajebali ! Nikad nisam sumnjao u Fergusonove odluke i transfere...ali Bugarin je, po meni, teski promasaj ... a Manchester igra vidljivo losije nego prosle sezone !! Greh je u englesku ekipu dovesti igraca zabarskog stila igre !!
Hail Metal Posted April 30, 2009 Report Posted April 30, 2009 Tevez je po meni veoma precenjen igrac , nista posebno . Inace verujem da ce Mancester proci , trebao je jos 3,4 komada da zabije , a i onaj ofsajd Gigsa mislim da nije postojao .
23/16 Posted April 30, 2009 Report Posted April 30, 2009 Dobro je Arsenal i prosao sa kakvim timom je morao da igra. Bice zanimljivo u revansu.
Footog Qpoos Posted April 30, 2009 Report Posted April 30, 2009 tim koji ima gomilu paraplegicara u odbrani i bendtnera u napadu ne bi mogao ni tim poljoprivrednog kombinata da pobedi...
SkullKrusheR Posted April 30, 2009 Report Posted April 30, 2009 pa kad fale u odbrani galas i klishi, a u napadu van persi. jedini paraplegichar u odbrani bio je silvestre, koji je sinoc sasvim solidno odigrao. druga ce pricha biti na emirejtsu. siguran sam. btw, mali gibs odlichno odigrao i chuvao ronalda.
lemmy sixx Posted April 30, 2009 Report Posted April 30, 2009 Ma zabija cesto mog tukija sebi u guz...dao je ove sezone manje golova i od Runija i od Ronalda...a igra ispred njih + jos ga poje loptama ! Protiv bilo koje jace odbrane se nije video ! Ako zele igrati kao i sa Nistelrojom...njah...grdno su se zajebali ! Nikad nisam sumnjao u Fergusonove odluke i transfere...ali Bugarin je, po meni, teski promasaj ... a Manchester igra vidljivo losije nego prosle sezone !! Greh je u englesku ekipu dovesti igraca zabarskog stila igre !! Zabio je 15 golova ove sezone...Ronaldo je zabio 17.To bas i nije neka razlika.A Berbatov nije krivac sto Mancester igra losije.Pre svega,razlog lezi u tome sto Ronaldo igra mnogo slabije nego prosle,kao i ceo tim koji nije ni blizu forme koju je imao prosle godine. Tevez je po meni veoma precenjen igrac , nista posebno . Inace verujem da ce Mancester proci , trebao je jos 3,4 komada da zabije , a i onaj ofsajd Gigsa mislim da nije postojao . Dobar je Tevez,ali se slazem da je precenjen. Gigs je bio u ofsajdu.Na usporenom snimku se vidi da je za pola koraka ranije krenuo. tim koji ima gomilu paraplegicara u odbrani i bendtnera u napadu ne bi mogao ni tim poljoprivrednog kombinata da pobedi... A FK Futog?
Footog Qpoos Posted April 30, 2009 Report Posted April 30, 2009 haha...pa malo da menjam...sve cekam da ti pomenes spartak,a ti nista...
lemmy sixx Posted April 30, 2009 Report Posted April 30, 2009 (edited) Spartak ima ekipu i igru koja ne vredi da se pominje,u bilo kakvom kontekstu.Doduse,ne znam za juce,igrali su vanredno kolo pa nisam mogao ici na tekmu,ali poslednjih par utakmica su katastrofa.Mi ovde da sastavimo tim,dobili bi ih. edit:eto sada sam dobio snimak utakmice Spartaka,pobedili su 4:0,i u ovakvom izdanju ih ne bi dobili. Edited April 30, 2009 by lemmy sixx
Hail Metal Posted April 30, 2009 Report Posted April 30, 2009 Spartak ima ekipu i igru koja ne vredi da se pominje,u bilo kakvom kontekstu.Doduse,ne znam za juce,igrali su vanredno kolo pa nisam mogao ici na tekmu,ali poslednjih par utakmica su katastrofa.Mi ovde da sastavimo tim,dobili bi ih. Pobedio Spartak 4-0 , uz dva igraca vise 45 minuta , + promasen penal , bio sam na stadionu naravno , prava prvenstvena utakmica .
Recommended Posts