Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
Koji penal je dosudio,sta ti pricas?Pretpostavljam da mislis na crveni.

edit:i da,kakav crni Milan?

FORZA JUVE BIANCONERI

Da,mislio sam na crveni,jbg.

I nije kakav crni milan,nego kakav crno-crveni milan. :P Je li sljedece kolo derbi sa Juve-om?

Edited by Just Like a Timepiece
Posted
A Есјена није усрало да постигне онакав гол, неееееееееееее ?! :confused:

To "usralo ih" se odnosilo da su dali gol, a nisu se videli ceo mec. Nisu sutnuli u okvir gola ceo mec.

Posted

Steta,jako veliki hendikep neigranje Markeza.

Sto se tice ovog suicidalnog manijaka,ko ga jebe.Budaletina.

Kada smo vec kod navijaca,kako vam se svidela emisija o Buenos Airesu?Meni nije.Lakrdija.Najlosija epizoda.Tako su ofrlje odradili,ko da su pricali o derbiju litvanske lige.I forsirali Boku maksimalno,nista o Riveru.

Posted
Kada smo vec kod navijaca,kako vam se svidela emisija o Buenos Airesu?Meni nije.Lakrdija.Najlosija epizoda.Tako su ofrlje odradili,ko da su pricali o derbiju litvanske lige.I forsirali Boku maksimalno,nista o Riveru.

Ocaj zivi , prica onaj momcic sa kravatom neki navijac rivera , bolje da su pustali samo snimke sa tribina nego da su bilo koga intervjuisali ,

Posted

Есјена је опасно прорасло код оне голчине. Мрзим Челзи органски, али Барса је вечерас имала протекцију од стране ћелавог.

Дрогба = фрустрирани лузер. 27.маја ће се састати у финалу најквалитетнијег клупског такмичења две екипе које током целе сезоне играју најлепши фудбал за око у Европи...а ето, испадоше и две најквалитетније. Манчестер то несумњиво јесте. Барселона, истина, последњих година је синоним лепршавог и офанзивног фудбала, али вечерас су били слабији ривал. Мада, драго ми је по питању коначног исхода. Увек против лондонског ОФК Београда (што би рек'о Леми). ;)

Posted

Od tih emisija,sam gledao samo onu sa Celtic-om i Rendzersom i donekle Liverpool - Everton. I za obe imam utisak da su lose odradjene.

Posted
Od tih emisija,sam gledao samo onu sa Celtic-om i Rendzersom i donekle Liverpool - Everton. I za obe imam utisak da su lose odradjene.

Juventus-Torino je bila odlicna.Seltik-Rendzers takodjer.Liverpool-Everton ne toliko,ali je bila dobra.

Posted
Juventus-Torino je bila odlicna.Seltik-Rendzers takodjer.Liverpool-Everton ne toliko,ali je bila dobra.

Krivo mi je što nisam gledao emisiju o torinskom rivalitetu. Verovatno bih onda skontao zašto građani tog šugavog grada bojkotuju najveći italijanski brend u fudbalu.

Posted
Krivo mi je što nisam gledao emisiju o torinskom rivalitetu. Verovatno bih onda skontao zašto građani tog šugavog grada bojkotuju najveći italijanski brend u fudbalu.

Ja nisam bio svestan koliko se oni medjusobno mrze.Crkva je trazila od italijanskog saveza da se sve utakmice torinskog derbija igraju u vecernjim casovima,posto su se,dok su bile u popodnevnim,navijaci i jednog i drugog kluba okupljali pre tekme na misi,i onda se mlatili u crkvi.Manijaci.A Torinovi navijaci mrze Juve zbog statusa,njihove nesrece kada im je izginuo ceo tim i klub otisao u kurac,i ona klasika:Torino je narodski klub,a Juve kao aristokratski.A jebiga,svugde je tako.

Posted

Хахах, млате се у цркви! :rockdevil:

Слично као и Бенфика-Спортинг. Зато црвени клуб радничке класе Лисабона и има далеко већи број навијача.

Posted

aaaaaaaaa kakva tekma , barsa zasluzeno ide dalje a hidink neka baneta drzi na klupi , neka zver drzi u lancima a neka samo pusta zivinu da igra :bend:

danija alvesa bih samo menjao i barsinoj ekipi ,ono je smeshno koliko chovek ne zna da centrira , skoro nisam imao prilike da vidim igracha koji tako nema osecaja za centarshut a igra na poziciji koja to od njega zahteva .

Posted

Никад Сити...

увек Јунајтед...

А Јунајтед ће 27-ог испрашити Каталонце по туру. Предосећам, Руни ће им завалити поголему куру.

Ипак је Кристијано одиграо у маниру перпету мобила синоћ. Мала је вероватноћа да ће такву улра блиставу партију пружити и у финалу.

Posted
danija alvesa bih samo menjao i barsinoj ekipi ,ono je smeshno koliko chovek ne zna da centrira , skoro nisam imao prilike da vidim igracha koji tako nema osecaja za centarshut a igra na poziciji koja to od njega zahteva .

Odlican je on celu sezonu,ali danas je zaista bio katastrofalan.Uzas.

Posted
Seltik-Rendzers takodjer.

Meni se nije svidela. Nasli neke zaludjenike koji navijaju za Rendzers (tipa Rendzers - Seltik 2:0, 2 mrtva katolika i sl.), a sa druge strane o Seltiku pricali samo stalozeniji navijaci. Bilo je zanimljivih detalja u emisiji, ali mi je ovo glupo odradjeno.

Posted (edited)

Ahahahaha, Celzijevi gejevi su zasluzili da budu izbaceni na naj-gej moguci nacin kao ovo.. ocajno sudjenje, jos uzasnija tekma, celzi koji se 81 minut brani, od toga gotovo pola sata SA IGRACEM VISE NA SVOM TERENU! A to sve posle one prve tekme gde su dvaput izasli iz svog sesnaesterca... mozda barca bez pola tima nije mogla da uputi vise od jednog suta u okvir gola, mozda je celzi ostecen (ali i barsa je u prvom mecu bila za penal a u drugom za crveni karton) ali karmicka pravda je zadovoljena. Pokazalo se da postoje neki fudbalski bogovi tamo koji ne podnose gej anti-fudbal a ni drogbu i balaka :D

I za kraj ovog komentara, mala pesmica od mene:

Pripuca iz mesta Andres Inijesta i Barsa na jedvite jade konacno gol dade! Drogba Didije sudiju bi da bije ali sudi se penal samo za Arsenal! Teri Balak i Maluda pajseri bez muda, i ostale jajare ispusise za sve pare!

Edited by Salvation
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...