Narsil Posted August 5, 2009 Report Posted August 5, 2009 Ти си прави човек, радије би да Партизан изгуби, па макд ди од Кипрана, да не прође, без обзира што је српски клуб. Браво, свака част!
Grob Bez Dna Posted August 5, 2009 Report Posted August 5, 2009 pa dobro, i ja volim kad cigani izgube.
lemmy sixx Posted August 5, 2009 Report Posted August 5, 2009 Ти си прави човек, радије би да Партизан изгуби, па макд ди од Кипрана, да не прође, без обзира што је српски клуб. Браво, свака част! Ti fazoni "To je nas klub" su baljezganja i preseravanja.Ja mrzim Partizan,i zelim im sve najgore.I zasto bih sada navijao za njih u Evropi?Ko ih jebe. Sve mislim kako navijaci Barselone navijaju za Real,navijaci Milana za Inter,navijaci Liverpula za Mancester,a da ne pricamo o Rendzersima i Seltiku,Boki i River Plati...kako da ne,evo sve trce da navijaju za omrazeni klub samo zato sto su iz iste zemlje.Ovo je fudbal,i to je normalna stvar.Ja za Partizan navijam samo kada igraju protiv kockastih,sem toga sanse nema da cu navijati za franjevce.Boli me kurac za njih,sigurno necu sedeti kuci i plakati ako popuse.Isto tako shvatam i obratno...meni nije normalno kada neko groblje kaze kako navija za Zvezdu u Evropi.
Narsil Posted August 5, 2009 Report Posted August 5, 2009 Немаш појма колико ме боли курац за то. Ја волим кад Звезда изгуби од нас, није да ћу плакати кад изгубите од неког са стране, али нећу ни да се радујем. Само ми није јасно због чега навијаш за Партизан кад играмо против "коцкастих", а називаш нас "фрањевцима".
DBrave Posted August 5, 2009 Report Posted August 5, 2009 Evo ja sam Zvezdas i idem na utakmice u basketu i fudbalu, ali kada BILO koji nas klub igra u evropi navijam za nase... Mogu da mrzim navijace Partizana, ali ekipu ne, zasto bih? A nekad me je sramota i Zvezdinih navijaca Volim da moj klub bude bolji, a ne da komsije budu lose...
Narsil Posted August 5, 2009 Report Posted August 5, 2009 Volim da moj klub bude bolji, a ne da komsije budu lose... Свака част.
Џрк Posted August 5, 2009 Report Posted August 5, 2009 (edited) Sto se ovog navijanja tice, meni je apsolutno nebulozno da se zeli bilo kom srpskom klubu poraz u Evropi. Nije da sam sad ja neki patrijota, ali jednostavno sam se recimo iskreno radovao kad je Partizan onomad usao u LS, iako navijam za Zvezdu (skakanje sa stolice, i te fore). Ista prica i za Evroligu. Edited August 5, 2009 by Џepk
kuruz Posted August 5, 2009 Report Posted August 5, 2009 Полувреме 2:3, прва утакмица је завршена 0:0.
lemmy sixx Posted August 5, 2009 Report Posted August 5, 2009 Само ми није јасно због чега навијаш за Партизан кад играмо против "коцкастих", а називаш нас "фрањевцима". Zato sto je Partizan manje zlo.
Џрк Posted August 5, 2009 Report Posted August 5, 2009 (edited) Полувреме 2:3, прва утакмица је завршена 0:0.Sad sam video, zato sam i editovao. Znam da, kad sam jutros upisivao rezultate na poslu, ucinilo mi se da je bilo 0:0. Edited August 5, 2009 by Џepk
kuruz Posted August 5, 2009 Report Posted August 5, 2009 Сад сам испао идиот, али нећу да мењам горњи пост.
lemmy sixx Posted August 5, 2009 Report Posted August 5, 2009 Mogu da mrzim navijace Partizana, ali ekipu ne, zasto bih? A nekad me je sramota i Zvezdinih navijaca Volim da moj klub bude bolji, a ne da komsije budu lose... E vidis,meni je jos nebuloznije kada neko mrzi navijace protivnickog kluba.Cemu to?Ja ne mrzim ni navijace,ni ekipu,vec klub.I cao. A ova poslednja recenica je toliko pateticna da boli.
DBrave Posted August 5, 2009 Report Posted August 5, 2009 Hvala Bogu pa nas ima normalnih Englezi isto imaju ultra jake rivalitete u svojoj ligi, ali ponose se sto im 3 kluba dodju do polufinala LS... Moraju svi klubovi da nam budu jaki kako bi liga bila jaka... Sigurno cu da navijam i za Hemofarm i FMP i Partizan u basketu, jer doci ce vreme da skupimo poene i imamo 2 predstavnika u Evroligi
kuruz Posted August 5, 2009 Report Posted August 5, 2009 Поносе се курац, сви на Јунајтедовом форуму пљују све енглеске екипе. Кад је Манчестер испао од Милана сви су навијали за њих против Ливерпула.
lemmy sixx Posted August 5, 2009 Report Posted August 5, 2009 Sto se ovog navijanja tice, meni je apsolutno nebulozno da se zeli bilo kom srpskom klubu poraz u Evropi. Nije da sam sad ja neki patrijota, ali jednostavno sam se recimo iskreno radovao kad je Partizan onomad usao u LS, iako navijam za Zvezdu (skakanje sa stolice, i te fore). Ista prica i za Evroligu. E vidis,a meni je apsolutno nebulozno kada celu sezonu mrzis neki klub (mozete pricati sta hocete i preseravati se do mile volje,ali 99.9% posto navijaca/fanova Zvezde mrze Partizan,i obratno),i onda kao navijas za njega tamo u nekoj utakmici.Price za malu decu.Jebe mi se za Partizan,apsolutno me boli kurac za njihove rezultate,i nikada necu navijati za njih (sem naravno kada igraju protiv "njih").
Селектор Posted August 5, 2009 Report Posted August 5, 2009 Лепо је све то што си навео, како постоји огроман ривалитет међу великим клубовима и у свету, али ми једно није јасно. Чему та мржња??? Која је корист од ње? Ривалитет мора да постоји како би све имало смисла, али не и мржња која је плод великог броја исфрустрираних појединаца који се најчешће у животу нису бавили спортом и не знају шта је то дух игре, већ им је у првом плану осећај припадности нечему, а самим тим и искључивост према свему осталом. Дакле, поред ривалитета, мора да постоји и респект обеју страна једне према другој, међу навијачима поготово. Не очекује нико од тебе за навијаш за ове друге или да оплакујеш њихове поразе, али је логично пошто су два тотално различита европска такмичења у питању, да желиш свим српским клубовима да догурају што даље, јер сви они заједно представљају српски фудбал и колективно напредују на Уефиној ранг листи. Зато ми се и не свиђа тај идиотски менталитет "дај да прижељкујем пораз овим другима и наслађујем се томе", јер се у суштини сви боре за исту ствар. Кроз историју, Срби су се константно гложили и делили међу собом, мислим да је битно да сви постану тога свесни и да сваки појединац поради да се то исправи. Зато напред Воша, Звезда, Партизан и Севојно, сви да прођу, а у курац! Нек`увек бољи победи!
Narsil Posted August 5, 2009 Report Posted August 5, 2009 Zato sto je Partizan manje zlo. Не видим због чега је Партизан зло уопште, ал' 'ајде. Елем, још мало и Партизан дере!
DBrave Posted August 5, 2009 Report Posted August 5, 2009 E vidis,meni je jos nebuloznije kada neko mrzi navijace protivnickog kluba.Cemu to?Ja ne mrzim ni navijace,ni ekipu,vec klub.I cao. A ova poslednja recenica je toliko pateticna da boli. Naravno da cu da mrzim, kada trojca nabijaju baklju coveku u facu, kada ispaljuju rakete na suprotne tribine, kada skidaju salove klincima navijacima ISTOG kluba... Takve cu da mrzim... Kada ne navijaju za svoj klub, nego pevaju "Svinjo debela", tada me je sramota... Ne mozemo ja i ti da se raspravljamo, nismo na istoj talasnoj duzini, za tebe ce ono sto ja napisem biti pateticno, a za mene ono sto ti napises nezrelo i iskompleksirano...
lemmy sixx Posted August 5, 2009 Report Posted August 5, 2009 Hvala Bogu pa nas ima normalnih Kroz tvoje oci.Kroz moje to nije normalno. Englezi isto imaju ultra jake rivalitete u svojoj ligi, ali ponose se sto im 3 kluba dodju do polufinala LS... Gde si to citao?U "Trecem oku"? Naravno da cu da mrzim, kada trojca nabijaju baklju coveku u facu, kada ispaljuju rakete na suprotne tribine, kada skidaju salove klincima navijacima ISTOG kluba... Takve cu da mrzim... Kada ne navijaju za svoj klub, nego pevaju "Svinjo debela", tada me je sramota... Sramota te je?Od cega?Je si l'ti to radio?Je l'to radio neko tvoj,tipa brat,roditelj,prijatelj?Ako nije,sta te onda ima biti sramota?Je su l' to radili clanovi kluba?Ako nije nista od ovoga,o kakvoj sramoti pricas covece. Ne mozemo ja i ti da se raspravljamo, nismo na istoj talasnoj duzini, za tebe ce ono sto ja napisem biti pateticno, a za mene ono sto ti napises nezrelo i iskompleksirano... Pa onda prekinimo raspravu. како постоји огроман ривалитет међу великим клубовима и у свету Ovo je jedini bitan deo tvog posta. Vi ljudi ne shvatate jednu stvar:ovo je fudbal!Zabava.Razonoda.Ovde nema nikakvih visih ciljeva.Ovo je zivotno nebitno.Ovo nema nikakav uticaj na nas i svet oko nas.Kakve veze covece sa zabavom imaju istorijsko deljenje i medjusobne razmirice u nas Srba?Zasto od ovoga konstantno pravite neki visi cilj?Nesto sto nije?F U D B A L...R I V A L I T E T...Z A B A V A.
DBrave Posted August 5, 2009 Report Posted August 5, 2009 (edited) jebes raspravu, gledamo fudbal, navijamo, pijemo pivo i idemo na koncerte Edited August 5, 2009 by DBrave
lemmy sixx Posted August 5, 2009 Report Posted August 5, 2009 i ljubav prema klubu. Apsolutno.I zbog toga cu ja uvek vise postovati grobara kojeg boli kurac za Zvezdu,nego onoga koji kao navija za nju u evropskim utakmicama.Bzvz. jebes raspravu, gledamo fudbal, navijamo, pijemo pivo i idemo na koncerte Jednom se zivi. I da...ja navijam sutra.Za danas me zabole patka.
Џрк Posted August 5, 2009 Report Posted August 5, 2009 (edited) Nije ovo samo fudbal, i tu gresis. Ljudi vole to, jer nigde nemas takav kontrast tuge i radosti i takvog intenziteta, a sve to u kratkim intervalima, kao u fudbalu. Cak ni u zivotu (mislim na intervale). Sto se navijanja tice, ja ne mrzim. Rivalstvo nije mrznja. Mozda posle derbija bi se moglo reci, ali hladne glave ne. Edited August 5, 2009 by Џepk
lemmy sixx Posted August 5, 2009 Report Posted August 5, 2009 Pa sve to sto si rekao ne cini od fudbala zivotnu stvar.I dalje je to samo zabava.Napeta zabava.
Recommended Posts