Jump to content

Recommended Posts

Posted
zamisli grupu...mancester,zilina,geteborg i partizan...kakav bi to bio fudbal...kako su rusi uspeli da uguraju svoje timove u ligu sampiona?dali pare i kraj...

pa tako ti je i bilo prvih par sezona lige sampiona...sve do neke 1997. otprilike

Posted

tako sigurno nije bilo...igrali su neki veliki klubovi tipa borusija dortmund i timovi tipa steaua,dinamo...mada,steaua je pocela opet da ulaze u ekipu...liga sampiona nije socijalno-humanitarno takmicenje...najbolje bi bilo da gledam derbi utakmice timova iz sovjetskog saveza...

Posted

A i svakave su ekipe danas sampioni. Evo ga nas Mogren, primio je 12 golova protiv Kopenhagena. Jebo te, gledam na livescore rezultat druge utakmice i pise 0-6. Ja mislio to pise rezultat prve, kad ovi bolidi ladno izgubili identicnim rezultatom.

Liga sampiona je za ozbiljne klubove koji ulazu novac, a ne za neke selendre i pizde materine. Ovamo hoce da guraju istocni blok kako bi stali na put toj bolesti modernog fudbala zvanoj novac, a sa druge strane dodje Real Madrid i pukne 265 miliona evra SAMO na dovodjenje igraca. Plate, bonuse, novac za menadzere i sl. da ne spominjem. Ma nek se Platini goni u kurac, sve je to fino sto on hoce da izvede al neka onda malo zauzda i najmocnije klubove. Postoji seleri kap na plate, pa nek izvoli.

Posted (edited)

Браво, хакеру.

Пффф, изменио. :P

Kључне речи на 2:12 - UEFA Cup

Edited by Куруз
Posted (edited)

Brze od tebe , poslao sam te po burek kosarkaskim recnikom receno :P , uzivaj u najlepsoj fudbalskoj himni na svetu !

Zar je bitno sto je Uefa kup , Gaychester junajtedu je to bio san snova da igraju veci deo svoje klupske istorije :) .

Edited by Hail Metal
Posted
Још мало па ће вам годишњица, тј. двадесетогодишњица. :P

Pohvalno je sto pratish najveci engleski i najlegendarniji evropski klub svih vremena . :P

Posted

Biće ove godine egzotičnih utakmica u LŠ. Realno, malo je i smorilo da se gledaju stalno iste ekipe. :) I onako će te iste opet da budu na kraju... ;)

Meni je npr oduvek bilo zanimljivo kada neki zapadni klub ode na istok i igra na nekom zastrašujućem komunjarskom stadionu u ex SSSR koji deluje kao prerasla ćorka i kao da će svakog časa da izaće Staljin iz lože da kenja nešto. Se seća neko npr one epizode naših u Kazakstanu? Kakav stadion 'bem ti sunce, ovi naši su se valjda bili usrali samo dok su izašli na teren. :) Jedino bedaq što retko kad ti stadioni budu puni, do jaja je bilo ono dok su Ševčenko i Rebrov igrali za Dinamo Kijev, igra se tamo tekma, tepmeratura -10, a na stadionu 100.000 ljudi, kada daju gol sve se trese k'o na onim Zvezdinim legendarnim utakmicama! :rockdevil:

Posted

ja bi isto da gledam nove timove u LS ali ne te sugave nego:

Hofenhajm, Man.City, evo sad ce biti Wolfsburg sto ce biti zanimljivo...

Prosle godine je poebno bio zanimljiv Anortozis u prva 3 kola a onda je pukao :)

Posted

Apoel prolazi, igram keca u revansu...

Btw pogle tiket veceras:

Arsenal 3+

Stutgart 2

Chelzi 2

Apoel 0-2

Sporting 3+

Ko me jebe kad nisam lepo stavio 2 na Arsenal nego igram 3+ :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...