Grob Bez Dna Posted August 19, 2009 Report Posted August 19, 2009 dobra utakmica bila. samo je gnojko ubio u pojam, al jbg, navikli smo.
lemmy sixx Posted August 19, 2009 Report Posted August 19, 2009 imaju 8 napadaca i robinja!!!!kako drugacije da ti objasnim?sezonu su poceli sa 8...normalnoj ekipi ne treba toliko,pa ce najverovatnije nekog prodati/pozajmiti...ako to do sada nisu uradili...sredina tabele... Nemaju 8 napadaca odavno...Bojinov otisao u Parmu,Vasel negde u Tursku,Caicedo u Sporting...ostao je samo onaj Benjani,ali ce i njega garant nekome uvaliti. Imaju dobar tim,samo su napravili glupost sto su prodali Elana.Ali realno,imaju tim za 4-5 mesto.
morbid god Posted August 19, 2009 Report Posted August 19, 2009 Нисам очекивао да ће Лион бити овако ефикасан. Другим речима, оде тикет Proradio onaj Gomis.. bice to interesantan tandem ove godine sa Lisandrom Lopezom.
DBrave Posted August 19, 2009 Report Posted August 19, 2009 (edited) ne znam gde da napisem da li u primeri ili premieru pa cu ovde iam prenos Barsa-Man. City na atdhe.net Edited August 19, 2009 by DBrave
Footog Qpoos Posted August 20, 2009 Report Posted August 20, 2009 Nemaju 8 napadaca odavno...Bojinov otisao u Parmu,Vasel negde u Tursku,Caicedo u Sporting...ostao je samo onaj Benjani,ali ce i njega garant nekome uvaliti. Imaju dobar tim,samo su napravili glupost sto su prodali Elana.Ali realno,imaju tim za 4-5 mesto. na pocetku sezone su imali 8 komada...bozinov pozajmljen,caicedo takodje...vasela nisam ni racunao...
Јарослав Posted August 20, 2009 Report Posted August 20, 2009 Нисам очекивао да ће Лион бити овако ефикасан. Другим речима, оде тикет ниси ваљда био луд да играш против Лиона?! па они имају страшан тим ове сезоне. синоћна утакмица је била сјајна. фини голови, лепа игра, и наравно Гојко. мада, чини ми се да је синоћ био мало бољи него прексиноћ. можда је то утицало на то какве ће утакмице бити
El Karnisero Posted August 20, 2009 Report Posted August 20, 2009 Kovinjalo je smor nad smorovima, ne bi' mu dao ni šah da komentariše, Jedna od pametnijih stvari koje sam ovcde procitao u zadnje vreme.Covek je stvarno talentovan smarac. Opasna utakmica je bila sinoc.JA okrenuo da vidim sta se desava na atletici kad ono ovi dadose po jedan gol.
Prisoner of Dreams Posted August 26, 2009 Report Posted August 26, 2009 Андријашевић толико смара да гледам Арсенал и Селтик на хрватској тв. Овај њихов далеко боље коментарише, Ево Едуардо даде гол из пенала. Укључују се и на друге утакмице кад падне гол, ево Апоел је брзо повео са 2-0, ал им га умуваше Данци, па су опет у предности.
Мајор Гашпар Posted August 26, 2009 Report Posted August 26, 2009 Nego sta! Rekoh ja da prolaze...eto, Kipar vec 2 godine igra LS.
DBrave Posted August 26, 2009 Report Posted August 26, 2009 Андријашевић толико смара да гледам Арсенал и Селтик на хрватској тв. Овај њихов далеко боље коментарише, Ево Едуардо даде гол из пенала. Укључују се и на друге утакмице кад падне гол, ево Апоел је брзо повео са 2-0, ал им га умуваше Данци, па су опет у предности. A cek tebi ne iskljuce HRT kad se prenosi LS, to rade svima koji imaju kablovsku stoke pederske... Ja gledao Fjorentinu na Arenasport, to je neki novi kanal ko ima KDS (SBB ga jos nije uveo), Jovetic objasnio
Prisoner of Dreams Posted August 26, 2009 Report Posted August 26, 2009 И мене је чудило, одгледао сам цело прво полувреме, и тачно на полувремену искључили барабе. Највише ме код тих искључивања нервира што то раде чак и кад хрвати преносе неку другу утакмицу.
kuruz Posted August 26, 2009 Report Posted August 26, 2009 Vi ne volite Gojka, a Hrvati mrze svog komentatora sa HRT, bukvalno ga ne podnose. Šta je to uradio Eduardo, kakav penal je sviran? Vidim da ga pljuju i najveći fanatici na Indeksu, pretpostavljam da je nešto ružno.
DBrave Posted August 26, 2009 Report Posted August 26, 2009 ma nije ga takao golman, lik se prevrnuo i odma penal... Mislim nije nista strasno, ionako bi ih Arsenal odrao, al glupo je da se tako isfolira
kuruz Posted August 26, 2009 Report Posted August 26, 2009 Debil, sad mu neće svirati ništa u Premijeru. Jovetić dao gol.
vudun Posted August 26, 2009 Report Posted August 26, 2009 Очекивано сви прођоше...и АПОЕЛ разбуцао Копенхаген.
Grob Bez Dna Posted August 26, 2009 Report Posted August 26, 2009 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=9imVVW6hVnE lep gol dao jovetic. Edited August 26, 2009 by Milenko Tepic
Footog Qpoos Posted August 26, 2009 Report Posted August 26, 2009 pa bilo je i vreme da ubode neki gol...s obzirom da su ga platili k'o tonu kokaina...
Јарослав Posted August 27, 2009 Report Posted August 27, 2009 јеботе, оном Андријашевићу треба забранити да више коментарише! лик је идиот! иначе, добра утакмица била (мислим на Арсена - Селтик). леп гол дао Донати.
Imrahil Posted August 27, 2009 Report Posted August 27, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=9imVVW6hVnE lep gol dao jovetic. Aha ali je komentator najbolji "grande jojo"
Jevrosima Posted August 27, 2009 Report Posted August 27, 2009 haha,Sevilja u prvom sesiru,a Real i Inter u drugom
El Karnisero Posted August 27, 2009 Report Posted August 27, 2009 Pa kad nikad nista ne urade u Evropi. Андријашевић толико смара да гледам Арсенал и Селтик на хрватској тв. Овај њихов далеко боље коментарише, Ево Едуардо даде гол из пенала.Укључују се и на друге утакмице кад падне гол, ево Апоел је брзо повео са 2-0, ал им га умуваше Данци, па су опет у предности. Cak sam i ja,kome je HRT baksuz(vecito izgubi ekipa za koju navijam kad gledam na HRT-u) morao da prebacim sa RTS-a.Jebeni Andrijasevic. Izgleda Apoel prolazi :) Sone Mirosavljevic FTW! A cek tebi ne iskljuce HRT kad se prenosi LS, to rade svima koji imaju kablovsku stoke pederske...Ja gledao Fjorentinu na Arenasport, to je neki novi kanal ko ima KDS (SBB ga jos nije uveo), Jovetic objasnio Nekad iskljuce,nekad ne iskljuce HRT za LS.Kako kad.
kuruz Posted August 27, 2009 Report Posted August 27, 2009 (edited) Хаха, ЦСКА и Бешикташ. едит: И Волфсбург. Видић ће карати босанско говно. Edited August 27, 2009 by Куруз
Recommended Posts